Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα στο Galaxy S4 όταν είμαι συνδεδεμένος σε 3G/3G+ και το έχω κλειδώσει μόλις το ξεκλειδωνω αποσυνδέεται τελείως απο το δικτυο και μετα πρεπει να περιμένω να συνδεθεί. Αυτό δεν συμβαίνει όταν είμαι σε 4G. Επίσης όταν είναι κλειδωμένο μένει συνδεδεμένο απλα τη στιγμη που το ξεκλςιδωνω αποσυνδέεται και μετα απο λίγο συνδέεται τι να κάνω??

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σαν κάθε φορά που το ανοίγω να κανει αναζήτηση για δυκτια ενω φυσικά δεν χρειαζεται εφόσον είναι συνδεδεμένο! Καμια ειδεα κανεις??

Δημοσ.

στο εκανε παλιοτερα ή με αυτη τη ρομ στο κανει?

Με αυτή, παλιά δεν το έκανε... αλλά μη μου πείτε να αλλάξω rom, είδα κι έπαθα να βρω μια καλή touch wiz rom με android 4.3, μόνο αυτό το ελάτωμα/bug έχει κατα τ' άλλα είναι άψογη οπότε θα ήθελε αν γίνεται να την κρατήσω και να βρω τρόπο να διορθώσω το πρόβλημα. όπως είπα και πιο πάνω είναι σαν λανθασμένα κάθε φορά που το ξεκλειδώνω να κάνει αναζήτηση και επανασύνδεση στο δίκτυο (αυτό μόνο σε 3G/3G+ δηλαδή σε G, E, 4G δεν το κάνει), αυτό λοιπόν αν γίνεται να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο να μην το κάνει...

Δημοσ.

Αυτη ειναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286

βλεπω εχει καποια προβληματακια με το μοντεμ

για κανε ενα ψαξιμο εκει

ναι αυτή είναι

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις δικτύου και να δεις αν έχει μια επιλογή Smart network

όχι δεν έχει τίποτα τέτοιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...