me27yo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Τις τελευταιες μερες οποτε προσπαθω να ανοιξω τον υπολογιστη μου γινεται το εξης .. Ανοιγει , μαυρη οθονη ..μακροσυρτο μπιπ ... Νεκρος Παταω ρισταρτ ... Μακροσυρτο μπιπ ... Ηχος εκκινησης windows ... Μαυρη οθονη .. Νεκρος Ρισταρτ .. Κανονικη εκκινηση και δουλευει σαν να μην υπαρχει κανενα προβλημα ! Τι μπορει να φταιει; Sent from my iPhone using Insomnia
trujillo2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κοιτας καταρχην για καρτα γραφικων . εχεις αλλη να δοκιμασεις?η εστω υπαρχει onboard καρτα?
me27yo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω μεγαλη σχεση ..ειναι οπως τον αγορασα .. Δεν εχω πειραξει τιποτα .. Sent from my iPhone using Insomnia
trujillo2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 οταν λεω onboard εννοω μηπως εχει η μητρικη ενσωματωμενη πανω της ? ποιο μοντελο μητρικης εχεις?
me27yo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Gigabyte Sent from my iPhone using Insomnia
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Gigabyte ειναι η μαρκα της μητρικης σου. Πρεπει να μας πεις ακριβως το μοντελο. Ανοιξε το καπακι στο πλαι και πανω στην μητρικη προσπαθησε να βρεις και το μοντελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα