Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω να δω ταινιες που εχω κατεβασμενες εχω τον vlc media player και οταν παω ταινια διαλεξω να ανοιξει με vlc η ταινια αρχιζει να παιζει και στην πορεια κολαει παρα πολυ κανει κυματα γιατι ετσι?

η ενω ακουγεται ηχος η ταινια ειναι κολημενη τι μπορει να φταιει μηπως να μου προτεινετε καποιον video player?  και ειδικα οταν πεταω στην ταινια τους υποτιτλους εκει ειναι που κολα σαν τρελη υπαρχει λυση να μην κολαει? ευχαριστω

Δημοσ.

Ενας λαπτοπ ειναι γενικως κολαει ποιο πολυ οταν βαζω στις ταινιες τους υποτιτλους τους πεταω μεσα δλδ η ταινια δεν παιζει να εχει θεμα¿

Δημοσ.

τον mpc δοκιμασα μπορω να πω οτι δεν κολαει παει καλα αλλα το θεμα ειναι με τους υποτιτλους μεταφραζει πολυ αργα δηλαδη μιλαει στην ταινια ο αντρας και δειχνει αυτα που λεει η κοπελα (στην μεταφραση) ξερετε καποιο σιτε για υποτιτλους?:)ελληνικους

Δημοσ.

Αμα είναι να κολλάει και με mpc-hc σκούρα τα πράγματα. Γιατί αυτό που λες δεν είναι σίγουρο οτι είναι ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι, απλά καθυστέρηση κατα το playback.

Έχει επιλογή το ίδιο το mpc να καθυστερήσεις τη ροή των υποτίτλων καθώς παίζει η ταινία.

Θα το ζητήσω κι εγώ μια τελευταία φορά. Πες μας τι laptop έχεις (ή γράψε τα βασικά χαρακτηριστικά του) και επίσης δες απο τα properties μέσα απο τον Mpc την ώρα που παίζει η ταινία τι χαρακταρηστικά έχει και αυτή.

Δημοσ.

Satelite c660d toshiba αλλα γιατι παιζει ρολο τι pc ειναι? Παντως με bps plsyer μου βγαζει ξενους υποτιτλους χδ ευχαριστω μεχρι τωρα για τις απαντησεις

Δημοσ.

Για να σε ρωτάμε παίζει ρόλο, δεν το κάνουμε για κουτσομπολιό. Θέλαμε να δούμε μήπως δεν πληρεί ο μηχάνημα σου τις προδιαγαφές για τις hd ταινίες.

Φαντάζομαι από drivers είσαι εντάξει. Κατέβασε για καλό και για κακό τους τελευταίους drivers win7 32bit ή win7 64bit

Είπες ότι οι ταινίες κολλάνε ή έχεις προβλήματα αναπαραγωγής. Τα χαρακτηριστικά του λάπτοπ είναι κομπλέ και δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα ακόμα και για 1080p ταινίες. Δοκίμασε με mpc-hc για να εκμεταλλευτείς την κάρτα γραφικών (dxva playback) στις hd ταινίες και πες μας πως πάει.

Επίσης πες μας αν στο κάνει σε πολλές ή σε όλες τις ταινίες ή στο κάνει σε συγκεκριμένες ταινίες.

Δημοσ.

Απλως ρωτησα γιατι παιζει ρολο οχι οτι κανετε κουτσομπολιο τεσπα απλως η ταινιες κολανε οταν πεταω τους υποτιτλους στην ταινια τωρα δεν μου κολα απο μονη η ταινια αλλα αμα προσθεσω υποτιλους καθυστερει mpc βαζω .και κατι αλλο εβαλα και bps player και μου βαλε υποτιτλους ξενα πως μπορω να το κανω ελληνικα η δεν γινεται

Δημοσ.

Για πες περισσότερα για το bs.

Οι υπότιτλοι που κατεβάζει είναι Αγγλικοί και όχι Ελληνικοί ή η γραμματοσειρά που εμφανίζει τους υπότιτλους είναι ότι να 'ναι; Στο κάνει σε όλες τις ταινίες; Το bs κατεβάζει υπότιτλους αυτόματα μόνο αν δεν βρει υπότιτλους στον φάκελο με την ταινία. Αν έχει εκεί Αγγλικούς θα σου εμφανίσει μόνο αυτούς.

Στο Options->καρτέλα Subtitles έχει κάτω χαμηλά μια επιλογή Default subtitle language. Πρέπει να έχει gre/ell

Επίσης, στην επιλογή Online subtitles (στην ίδια καρτέλα) αν ξετσεκάρεις το Download only if local subtitles not found θα σου κατεβάζει υπότιτλους ότι και να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...