Προς το περιεχόμενο

HELP!Καταστρέφωντας ένα forum (λόγω αλλάγής style στο PhpBB)

Triton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αδέρφια. Πραγματικά χρειάζομαι τα φωτα σας.

Έχουμε και λέμε.

Χρησιμοποιούσα ένα style που είχε σαν βάση το subsilver. Πιο συγκεκριμένα είχα ένα theme που έβγαλε και to subsilver μέσα στην έκδσοη του τροποποιημένο ώστε να ταιριάζουν τα χρώματα. Όλα μ'έχρι εδώ μια χαρά. Ο Διάβολος όμως...ΝΑΙ! Ο διάβολος αφού μου είπε να πάρω coca cola μου έδειξε ένα μικρό προβληματάκι που είχε (στην απάντηση έβγαζε τις υπόλοιπες απαντήσεις που είναι κάτω σε scroll σε μια ανείπωτη μαυρίλα.)

Έτσι κι εγώ ο αμαρτωλός έβαλα ένα αλλο style μέσα στον φάκελλο με τα templates και πήγ στο admin forum menu στην διαχείρiση styles. Το style mou είχε ως βάση το subsilver. Δοκιμάζω να βάλω το καινούργιο (pulp fiction και ΜΠΟΥΜ!!!!! ΠΑΠΑΛΑ!!! απο εκείνη την στιγμή βγάζει στο forum (kai sto admin menu):

>phpBB : Critical Error 

Could not open Pulp Fiction template config file

DEBUG MODE

Line : 349
File : /home/triton/public_html/includes/functions.php 

Ρε τι να αλλάζω όνομα στο config του (μήπως είναι PulpFiction, pulpFiction, Pulpfiction κλπ) τι αλλάγή στο όνομα του φακέλλου, μήπως είναι Pulp Fiction αντί για PulpFiction που ήταν, τι και τα δυο μαζί, ακόμη και μέσα στο template του subsilver 'έβαλα φάκελλο template με το PulpFiction και παίζωντας ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τους συνδυασμούς αλλά τίποτα....

Βοήθεια Αδέρφια. έχω ΥΠΕΡΠΕΛΑΓΩΣΕΙ.... :cry: :cry:

Δίνω και το link tou style μήπως και κάποιος βγάλει άκρη

http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?mode=download&id=471750

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...