Προς το περιεχόμενο

[PC CASE] Corsair Carbide 330R - 78.99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/case-corsair-series-carbide-330r

Skroutz από 91€ χωρίς διαθεσιμότητα, amazon.co.uk στις 74 λίρες.

Πολύ τίμιο κουτί για τα λεφτά του, λιτό στην εμφάνιση, μέτριο στην απόδοση, αλλά με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Δημοσ.

μια ερωτηση απο περιέργεια, για να παιρνει αερα πρεπει να ειναι ανοιχτό το μπροστινό πορτακι

έχει κενά δεξιά και αριστερά αν προσέξεις τις φώτος. Από εκεί τραβάει αέρα από μπροστά.

Δες την τρίτη εικόνα και θα τα δεις τα κενά!

Δημοσ.

@Talixx το ένα είναι αθόρυβο, και το άλλο έχει 4 exposed πλαϊνούς ανεμιστήρες. Καμία σχέση σαν προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα sorry αλλα μήπως να έβλεπες και αυτο το κουτί http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-xpredator-full-tower-black

θεωρώ αυτή προσφορά καλύτερη 

καμία σχέση το ένα με το άλλο, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και φυσικά το aerocool υστερεί πολύ στην ποιότητα. Τα έχεις δει και τα 2 από κοντά? Αν όχι θα σε συμβούλευα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις διότι διαβάζουν χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται να αγοράσουν και τους αποπροσανατολίζεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασε που το Corsair ειναι κυριλέ κουτί, ενω το αλλο για καγκουρες

μαλλον το αντιθετο θελεις να πεις

καμία σχέση το ένα με το άλλο, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και φυσικά το aerocool υστερεί πολύ στην ποιότητα. Τα έχεις δει και τα 2 από κοντά? Αν όχι θα σε συμβούλευα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις διότι διαβάζουν χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται να αγοράσουν και τους αποπροσανατολίζεις. 

εχω το δευτερο κ θα πεις για ποιοτητα ? εσυ το εχεις δει απο κοντα ? " κατασκευασμένο από Ιαπωνικό ατσάλι "  

χαλια ποιοτητα απαπαπαπα οσοι λοιπον ειναι συντηριτηκοι ας πανε στο πρωτο καλο ειναι , εγω για τοN πατερα μου ενα τετοιο θα επερνα K για μενα το δευτερο που ηδη το εχω ...

Επεξ/σία από AKISHELLAS1
Δημοσ.

μαλλον το αντιθετο θελεις να πεις

διαφωνώ... (όχι για την ποιότητα προφανώς, δεν το έχω δει από κοντά)

το πρώτο είναι υπέροχα λιτό, το δεύτερο συχνάζει στο μπουρνάζι...

• Like 5
Δημοσ.

δεν χρειαζετε να το συζητάτε, επειδή μάλλον το κουτί δεν ήτανε τόσο καλό βγήκε απο την προσφορά! και πήγε στην αρχική του τιμή :) (οποίος πρόλαβε πρόλαβε) εγω όφειλα να πω την γνώμη μου, δεν είπα οτι είναι καλύτερο η χειρότερο άλλα αφου μιλάμε για προσφορά το έφερα στο θέμα.

φορουμ ειναι να συζητάς αν είναι  p_under να μην προτείνουμε σε θέμα προσφορά να κλειδώνετε τότε -.-

• Like 1
Δημοσ.

διαφωνώ... (όχι για την ποιότητα προφανώς, δεν το έχω δει από κοντά)

το πρώτο είναι υπέροχα λιτό, το δεύτερο συχνάζει στο μπουρνάζι...

αν δεν το εχεις δει απο κοντα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρινεις ,παντως το πρωτο θα το χω υποψην μου για κανα μεγαλο σε ηλικια

δεν χρειαζετε να το συζητάτε, επειδή μάλλον το κουτί δεν ήτανε τόσο καλό βγήκε απο την προσφορά! και πήγε στην αρχική του τιμή :) (οποίος πρόλαβε πρόλαβε) εγω όφειλα να πω την γνώμη μου, δεν είπα οτι είναι καλύτερο η χειρότερο άλλα αφου μιλάμε για προσφορά το έφερα στο θέμα.

φορουμ ειναι να συζητάς αν είναι  p_under να μην προτείνουμε σε θέμα προσφορά να κλειδώνετε τότε -.-

ηταν επειδη ειναι πατατα κ απο χαλια ποιοτητα ... ;)

• Like 1
Δημοσ.

@AKISHELLAS1 δεν νομίζω ότι με την ειρωνεία θα κερδίσεις. 
@Talixx με συγχωρείς αν το ύφος μου ήταν επιθετικό. 

Δημοσ.

με τα ίδια λεφτά πήρα το corsair 500R απ'το mrsmith. θυμάστε τι ντόρο είχε κάνει τότε αυτό το σάιτ... χαχαχα

οφτόπικ

ρε παιδιά αλήθεια τι απέγινε αυτό το κατάστημα?

Δημοσ.

Τι είναι οι κάγκουρες?

Ασε που το Corsair ειναι κυριλέ κουτί, ενω το αλλο για καγκουρες

Τι είναι οι κάγκουρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...