j0maK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/case-corsair-series-carbide-330r Skroutz από 91€ χωρίς διαθεσιμότητα, amazon.co.uk στις 74 λίρες. Πολύ τίμιο κουτί για τα λεφτά του, λιτό στην εμφάνιση, μέτριο στην απόδοση, αλλά με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μια ερωτηση απο περιέργεια, για να παιρνει αερα πρεπει να ειναι ανοιχτό το μπροστινό πορτακι
Avatar_GR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μια ερωτηση απο περιέργεια, για να παιρνει αερα πρεπει να ειναι ανοιχτό το μπροστινό πορτακι έχει κενά δεξιά και αριστερά αν προσέξεις τις φώτος. Από εκεί τραβάει αέρα από μπροστά. Δες την τρίτη εικόνα και θα τα δεις τα κενά!
Talixx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα sorry αλλα μήπως να έβλεπες και αυτο το κουτί http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-xpredator-full-tower-black θεωρώ αυτή προσφορά καλύτερη
j0maK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 @Talixx το ένα είναι αθόρυβο, και το άλλο έχει 4 exposed πλαϊνούς ανεμιστήρες. Καμία σχέση σαν προϊόντα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ασε που το Corsair ειναι κυριλέ κουτί, ενω το αλλο για καγκουρες 2
p_under Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα sorry αλλα μήπως να έβλεπες και αυτο το κουτί http://www.you.gr/proionta/ypologistes-anavathmisi-perifereiaka/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-xpredator-full-tower-black θεωρώ αυτή προσφορά καλύτερη καμία σχέση το ένα με το άλλο, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και φυσικά το aerocool υστερεί πολύ στην ποιότητα. Τα έχεις δει και τα 2 από κοντά? Αν όχι θα σε συμβούλευα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις διότι διαβάζουν χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται να αγοράσουν και τους αποπροσανατολίζεις. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ασε που το Corsair ειναι κυριλέ κουτί, ενω το αλλο για καγκουρες μαλλον το αντιθετο θελεις να πεις καμία σχέση το ένα με το άλλο, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και φυσικά το aerocool υστερεί πολύ στην ποιότητα. Τα έχεις δει και τα 2 από κοντά? Αν όχι θα σε συμβούλευα να μην δίνεις τόσο σίγουρες απαντήσεις διότι διαβάζουν χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται να αγοράσουν και τους αποπροσανατολίζεις. εχω το δευτερο κ θα πεις για ποιοτητα ? εσυ το εχεις δει απο κοντα ? " κατασκευασμένο από Ιαπωνικό ατσάλι " χαλια ποιοτητα απαπαπαπα οσοι λοιπον ειναι συντηριτηκοι ας πανε στο πρωτο καλο ειναι , εγω για τοN πατερα μου ενα τετοιο θα επερνα K για μενα το δευτερο που ηδη το εχω ... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από AKISHELLAS1
Str Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον το αντιθετο θελεις να πεις διαφωνώ... (όχι για την ποιότητα προφανώς, δεν το έχω δει από κοντά) το πρώτο είναι υπέροχα λιτό, το δεύτερο συχνάζει στο μπουρνάζι... 5
Talixx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δεν χρειαζετε να το συζητάτε, επειδή μάλλον το κουτί δεν ήτανε τόσο καλό βγήκε απο την προσφορά! και πήγε στην αρχική του τιμή (οποίος πρόλαβε πρόλαβε) εγω όφειλα να πω την γνώμη μου, δεν είπα οτι είναι καλύτερο η χειρότερο άλλα αφου μιλάμε για προσφορά το έφερα στο θέμα. φορουμ ειναι να συζητάς αν είναι p_under να μην προτείνουμε σε θέμα προσφορά να κλειδώνετε τότε -.- 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 διαφωνώ... (όχι για την ποιότητα προφανώς, δεν το έχω δει από κοντά) το πρώτο είναι υπέροχα λιτό, το δεύτερο συχνάζει στο μπουρνάζι... αν δεν το εχεις δει απο κοντα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρινεις ,παντως το πρωτο θα το χω υποψην μου για κανα μεγαλο σε ηλικια δεν χρειαζετε να το συζητάτε, επειδή μάλλον το κουτί δεν ήτανε τόσο καλό βγήκε απο την προσφορά! και πήγε στην αρχική του τιμή (οποίος πρόλαβε πρόλαβε) εγω όφειλα να πω την γνώμη μου, δεν είπα οτι είναι καλύτερο η χειρότερο άλλα αφου μιλάμε για προσφορά το έφερα στο θέμα. φορουμ ειναι να συζητάς αν είναι p_under να μην προτείνουμε σε θέμα προσφορά να κλειδώνετε τότε -.- ηταν επειδη ειναι πατατα κ απο χαλια ποιοτητα ... 1
p_under Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 @AKISHELLAS1 δεν νομίζω ότι με την ειρωνεία θα κερδίσεις. @Talixx με συγχωρείς αν το ύφος μου ήταν επιθετικό.
malmsteen1984 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 με τα ίδια λεφτά πήρα το corsair 500R απ'το mrsmith. θυμάστε τι ντόρο είχε κάνει τότε αυτό το σάιτ... χαχαχα 1
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 με τα ίδια λεφτά πήρα το corsair 500R απ'το mrsmith. θυμάστε τι ντόρο είχε κάνει τότε αυτό το σάιτ... χαχαχα οφτόπικ ρε παιδιά αλήθεια τι απέγινε αυτό το κατάστημα?
zacharis1955 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Τι είναι οι κάγκουρες? Ασε που το Corsair ειναι κυριλέ κουτί, ενω το αλλο για καγκουρες Τι είναι οι κάγκουρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα