Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπα. Ο...black που σκοπεύει να πάρει (WD, Scorpio) σε καλό θα της βγει. (...οπότε δεν κολλάει σοπιά.)

Καλά Χριστούγεννα και σ' εσένα.

...διεστραμμενούλη  :P

(...Με τρόμαξες. Τέτοιες προσδοκίες έχω δημιουργήσει, με τις κατά καιρούς σοπιές μου;! Χμμμ!)

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Revive Lv 20
Necro_in_a_box.JPG

bvckup

http://bvckup.com/

Το χρησιμοποιω εδώ και κανενα χρόνο και δεν με εχει απογοητεύσει.

WalkerSW, το πρόγραμμα σου αν και το πιο κυριλέ backuper που έχω δει.. έχει ένα θεματάκι με τα differfential backups ή εγώ κάτι κάνω λάθος το τραγί.

Έχω έναν σκληρό με κακό Health και τον κάνω Activate / Deactivate μονάχα για να περνάω τα differences (του ΤΟΤΕ αρχικού Full Backup που είχα κάνει με το Jukebox)..

22dqvp.jpg

Σε αυτό που βλέπεις είναι περίπου 12 ώρες τώρα που κατάφερα και έμεινα μακριά από το PC (τίποτα απλά κοιμόμουν μέχρι τώρα.. :P).
Και όταν ξεκιναώ, όντως τα βλέπω να περνάνε 1 - 1 αργά.. πολύ αργά..

Τώρα όντως είναι κάτι λάθος σε τόσο απλές επιλογές; Ή σοβαρά ΤΟΣΟ αργά πάνε οι καρκινοφόροι μου σκληροί;

2uprcli.jpg

P.S.: Εάν ο Γουώκερ είναι lost, μπορεί να απαντήσει ο οποιοσδήποτε που νιώθει από αυτά..

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, για να μην ανοίγω νέο θέμα, ας κάνω εδώ την ερώτηση!

Έχουμε ένα pc μόνο για την δουλειά μας, δλδ κόβουμε τιμολόγια και ότι σχετίζεται με την δουλειά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για backup ?? Με ποιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει τέλεια αυτό ώστε να έχουμε ένα - δύο backup σε άλλους σκληρούς??

Δημοσ.

Εχεις SQL server σαν βαση? Εγω χρησιμοποιω αυτοματο schedule batch file.

Όχι φίλε μου.....

Κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα ώστε να μεταφέρει τα πάντα σε άλλο σκληρό ως backup??

Δημοσ.

Κάτσε, αυτό που γράφεις παραπάνω.. μου είπανε τα παιδιά καμιά σελίδα πίσω. Nikomas60 και Ioic were in da house.

Το True Image Acronis 2015. Είναι γυαλί, πάναπλο (απλά βάζεις Copy From/To Destination) και με ένα κουμπί (το BACKUP) ξεκινάει να μεταφέρει. Κυριλέ, ΠΟΛΥ σύντομα, χωρίς καμία διακοπή, και παρατήρησα πως τα συμπίεσε τόσο καλά (στο δικό του file) όπου είναι και 20-30GB χαμηλότερο αρχείο το αποτέλεσμα. 

Έκανα από τότε 2 re-backup, ΑΠΛΑ πατώντας ένα κουμπί (το BACKUP) και απ' ότι, ξανά, παρατήρησα αφήνει τα προηγούμενα βέρσιον πίσω και απλά δημιουργεί άλλα Backup files, με τα GB των εξτρά δεδομένων που προσέθεσες αλλά και τις αλλαγές που θα έκανες πιθανότατα στην ίδια τη Registry.

Άρα.
Εάν κολλήσει και τον έμπολα το ντοκουμεντέυσον σου ή ότι μαζεύεται εκεί, μπορείς να πας στο Backup προ έμπολα. Καλό; Είναι λίγο 2002, αλλά κάλιο αργά και για τους δυο μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...