Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τον SSD πραγματικά το σύστημα πέταξε, μαζί με όλα τα Tweakάκια. Χαίρομαι τόσο που η γενιά μας θα προλάβει να δει τις τιμές των Solid State να φτάνουν αυτές των τωρινών μηχανικών (GB/€).

Αν σας πω πως από τη στιγμή που έβαλα τον Solid State τους βλέπω τους τριγύρω να ζηλεύουν και να κάνουν τα δικά τους λες και έβαλα τον Marshal Mothers στη Niggoγειτονιά;

Δείτε το Crystal τι λέει..

post-90134-0-52544700-1387542418_thumb.png

post-90134-0-67751500-1387542421_thumb.png

Ο F είναι και Partition του "E" (το οποίο δεν το δείχνει) ο οποίος είναι τίγκα προσωπικά μου πράγματα, τα οποία δεν ξανακατεβάζονται. Μπορούμε πραγματικά να κρίνουμε αν πάει να πεθάνει;

Ο J (for Jukebox) που περιέχει τα 327 σημαντικότερα GB μουσικής της ζωής μου, κάνει Defrag απ' τον Defraggler (της Piriform) από χθες το βράδυ και είναι ακόμα στο 19%. Ψάχνω (ΕΝΩ ΕΧΩ Indexing σε αυτόν) τα τραγούδια του μέσω Winamp και κάνει 3-5s για έκαστο!  Θα μεταφερθεί όλο το εσωτερικό του άμεσα σε άλλον μηχανικό που έχω έξω αυτή τη στιγμή γιατί δεν με παίρνουν οι SATA.

Φοβάμαι πως η παραπάνω μεταφορά θα κρατήσει το καλώδιο παραπάνω από 5 μέρες για να τα μεταφέρει όλα. :/

Όντως πάνε να πεθάνουν; Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ; High tech Κηδεία;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Just kiddin' που λεν και στο χωριο μου.. μην τρελαινεσαι.. "Χαβαλες", if you know what I mean..

Αφου μπαινεις στο "τρυπακι" να πεταξεις πιασαρικες ατακες, at least do it right!

"Edit" σε μια ονομασια καναμε, δεν σε κρεμασαμε κιολας..

Anyway, gl με τους hdd..

Gf!

Δημοσ.

Ο F είναι και Partition του "E" (το οποίο δεν το δείχνει) ο οποίος είναι τίγκα προσωπικά μου πράγματα, τα οποία δεν ξανακατεβάζονται. Μπορούμε πραγματικά να κρίνουμε αν πάει να πεθάνει;

Ο J (for Jukebox) που περιέχει τα 327 σημαντικότερα GB μουσικής της ζωής μου, κάνει Defrag απ' τον Defraggler (της Piriform) από χθες το βράδυ και είναι ακόμα στο 19%. Ψάχνω (ΕΝΩ ΕΧΩ Indexing σε αυτόν) τα τραγούδια του μέσω Winamp και κάνει 3-5s για έκαστο!  Θα μεταφερθεί όλο το εσωτερικό του άμεσα σε άλλον μηχανικό που έχω έξω αυτή τη στιγμή γιατί δεν με παίρνουν οι SATA.

Και συνεχιζεις να τα διατηρεις μονο σε ενα μοναδικο αποθηκευτικο μεσο? Σαρεσει να παιζεις με την τυχη σου έτσι? Ακομη και 100% υγεια να έχουν οι σκληροι δεν ξερεις αν θα σε αφησουν το επομενο λεπτο.... Για  αυτο φωναζουμε ολοι την ωρα καποιοι εδώ...

Τα ευαίσθητα μη ανακτήσιμα δεδομενα μας παντα σε τουλαχιστον δύο διαφορετικα αποθηκευτικά μέσα! Στο κατω κατω υπαρχουν και παρα πολλες αξιοπιστες online λυσεις αποθηκευσης. 

Βαλε hard disk sentinel για καλύτερη εικονα των σκληρών σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Προπς στον αποπάνω.

Όντως πάνε να πεθάνουν; Τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ; High tech Κηδεία;

Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα. Και οι δίσκοι μας ακόμη πιο σίγουρα (και πολύ πιο πριν από εμάς).

Γι' αυτό και πριν από την HTK, πρέπει να κηδέψεις κα'να 80άρικο πρώτα.

Δημοσ.

Και συνεχιζεις να τα διατηρεις μονο σε ενα μοναδικο αποθηκευτικο μεσο? Σαρεσει να παιζεις με την τυχη σου έτσι? Ακομη και 100% υγεια να έχουν οι σκληροι δεν ξερεις αν θα σε αφησουν το επομενο λεπτο.... Για  αυτο φωναζουμε ολοι την ωρα καποιοι εδώ...

Τα ευαίσθητα μη ανακτήσιμα δεδομενα μας παντα σε τουλαχιστον δύο διαφορετικα αποθηκευτικά μέσα! Στο κατω κατω υπαρχουν και παρα πολλες αξιοπιστες online λυσεις αποθηκευσης. 

Πέστα ρε γιατί εμένα δεν μακούνε και μετά τρέχουν και κλαίγονται!!!

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ. Έχεις δίκιο. Σκύβω το κεφάλι. Απλά δεν μπορώ να τα έχω όλα για όλα εξασφαλισμένα. Τώρα να δω τι θα κάνω. Έχεις δίκιο, στο είπα;

Υ.Γ: Έχεις ασφάλεια νοσοκομειακού; εγώ ναι. Μην μου πεις πως δεν στα έλεγα. :P

Μάλιστα. Αμέσως. Πως θέλεις να σου στείλω την εικόνα γιατί το .TXT που μου βγάζει δεν χωράει στο μήνυμα; SS απλά των δίσκων;

post-90134-0-85131700-1387731368_thumb.png

Ο WDC WD5000AAKS-00YGA0, είναι ο Jukebox ο οποίος μου παίρνει μια ζωή για να μεταφέρω 4-6GB. Φαντάσου να μεταφέρω ΟΤΙ έχει σε άλλον δίσκο!

7200ρης είναι.. το θέμα είναι πως αν είναι πολλά και μικρά αρχεία αυτά που μεταφέρεις, σούρνεται περισσότερο.

Άρα θα χρειαστώ από εσένα Walker και μια ιδέα, του πως να τα περάσω όλα κάπου αλλού γιατί μπορεί να κάνει 10 μέρες όπως τον βλέπω.

Ρε Washcloud, έκανα διάφορες αγορές.. βγαίνω πολύ εκτός budget το φελέκι μου. Να φωνάξω YOLO και να πάω να τον πάρω; :(
Δημοσ.

Νταξ. Έχεις δίκιο. Σκύβω το κεφάλι. Απλά δεν μπορώ να τα έχω όλα για όλα εξασφαλισμένα. Τώρα να δω τι θα κάνω. Έχεις δίκιο, στο είπα;

Υ.Γ: Έχεις ασφάλεια νοσοκομειακού; εγώ ναι. Μην μου πεις πως δεν στα έλεγα. :P

Μάλιστα. Αμέσως. Πως θέλεις να σου στείλω την εικόνα γιατί το .TXT που μου βγάζει δεν χωράει στο μήνυμα; SS απλά των δίσκων;

attachicon.gifCapture.PNG

Ο WDC WD5000AAKS-00YGA0, είναι ο Jukebox ο οποίος μου παίρνει μια ζωή για να μεταφέρω 4-6GB. Φαντάσου να μεταφέρω ΟΤΙ έχει σε άλλον δίσκο!

7200ρης είναι.. το θέμα είναι πως αν είναι πολλά και μικρά αρχεία αυτά που μεταφέρεις, σούρνεται περισσότερο.

Άρα θα χρειαστώ από εσένα Walker και μια ιδέα, του πως να τα περάσω όλα κάπου αλλού γιατί μπορεί να κάνει 10 μέρες όπως τον βλέπω.

Ρε Washcloud, έκανα διάφορες αγορές.. βγαίνω πολύ εκτός budget το φελέκι μου. Να φωνάξω YOLO και να πάω να τον πάρω; :(

Ο 500αρης WD ειναι ο πιο επίφοβος, βεβαια δεν έχει bad sector ακομη αλλα αυτα τα 10weak δεν είναι και οτι πιο ενθαρρυντικό. Μπορει να μεινει έτσι για αλλα 50χρονια μπορει να φύγει σε μερικούς μήνες , μπορει και αυρίο....

Για τον αλλο σκληρό που είναι στο 99% δεν μου έχεις βάλει εικόνα αλλα πανω κατω τα ιδια θα ισχύουν αλλα με λιγοτερα προβληματικά sector. 

Γρηγορος τροπος μεταφορας δεν υπαρχει... βαζεις αλλο σκληρο, copy paste, το αφήνεις και οσο παρει....  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαίνω πολύ εκτός budget

Σεβαστό, αλλά ΛΙΓΟ να καθήσεις να το σκεφτείς, παίζεις με τα "αναντικατάστατα" αρχεία σου (...ή μήπως να βγούνε τα εισαγωγικά...; ).

Την αγορά και τις αντιγραφές, αυτών των πιο σημαντικών, θα έπρεπε να τις είχες κάνει πριν καν βγάλουν το παραμικρή ένδειξη "προβλήματος" οι δίσκοι. Δυστυχώς έτσι απλά ωμά είναι τα πράγματα : κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, κερδίζεις και λίγο περισσότερο το στοίχημα που έχεις βάλει ότι ΔΕΝ θα βαρέσει δίσκος με σηγμαντικά πράγματα μέσα, "μέχρι να πεις ΟΚ, ΤΩΡΑ παίρνω δίσκο και κάνω αντίγραφα". Για πόσο λες να συνεχίσεις να το κερδίζεις; Αντέχεις στην ιδέα αυτού του "ρίσκου"...;

...η μία εναλλακτική είναι να σκάσεις έστω γύρω στο πενηντάρικο για να πάρεις 1ΤΒ Green WD. (...έτσι όμως πιάνεσαι κώτσος στην λίγη εγγύηση...)

H άλλη, είναι να δώσεις 65άρι και να πάρεις 2.5άρη Black WD, στα 750GB. Δεν χάνεις ούτε σε αναλογία €/εγγγύηση, oύτε σε €/GB.

Τσόις ιζ γιόρς.

(...σε κάποια μαγαζιά παίζουν και δόσεις εν τω μεταξύ. Θινκ αμπτ ιτ.) 

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Δημοσ.

Δανεικά ούτε για το Smart μου. Ποτέ.

Ο Black σου μου ακούγεται καλή ιδέα. Τι θα κάνω που έχω φουλάρει τις SATA του P5Q; Μόνο λευκή/πορτοκαλή έχουν μείνει που απ' όσο γνωρίζω δεν δίνουν ούτε για σκληρό, ούτε για οπτικό μέσο.

Δημοσ.

^ Ας υποθέσουμε πως ξέρουμε τι εστί (γ^μώ)μηχανικός δίσκος. Μήπως κάτι ξέρουν που δεν βάζουν εγγύηση περισσότερα έτη;

Καλά τα λέει ο wash μωρέ.. να δω τώρα σε ποιον θα πάω είναι το θέμα, τα έξοδά μου μέσα.

WALKER, τελευταία ερώτηση!

Πες πως εγώ τώρα έχω έναν δίσκο με 48.000 mp3/FLAC. Όταν εγώ ξεκινήσω μέσα στο ένα (τουλάχιστον) ημερολογιακό έτος να έχω πετάξει mp3 δώθε - κείθε στα έκαστα ζάνρα, πως θα κρατήσω το backup up-2-date;

Υπάρχει πρόγραμμα backup που θα μπορεί να βλέπει τις ακριβείς διαφορές και θα κάνει τη δουλειά αυτόματα;

Δημοσ.

^ Ας υποθέσουμε πως ξέρουμε τι εστί (γ^μώ)μηχανικός δίσκος. Μήπως κάτι ξέρουν που δεν βάζουν εγγύηση περισσότερα έτη;

Καλά τα λέει ο wash μωρέ.. να δω τώρα σε ποιον θα πάω είναι το θέμα, τα έξοδά μου μέσα.

WALKER, τελευταία ερώτηση!

Πες πως εγώ τώρα έχω έναν δίσκο με 48.000 mp3/FLAC. Όταν εγώ ξεκινήσω μέσα στο ένα (τουλάχιστον) ημερολογιακό έτος να έχω πετάξει mp3 δώθε - κείθε στα έκαστα ζάνρα, πως θα κρατήσω το backup up-2-date;

Υπάρχει πρόγραμμα backup που θα μπορεί να βλέπει τις ακριβείς διαφορές και θα κάνει τη δουλειά αυτόματα;

bvckup

http://bvckup.com/

Το χρησιμοποιω εδώ και κανενα χρόνο και δεν με εχει απογοητεύσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...