Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

simply THE BEST !!! 

σε λίγο που θα μου ζητήσει να δώσω 0,85€ θα ξενερώσω αλλά και πάλι αξίζει τα καλύτερα στο instant message 

Δημοσ.

Με το hangout προσπαθουν να φερουν το "διαβαστηκε" στα sms.
Το θεωρω "αχρηστο" προς εμενα μιας και οι γνωστοι μου εχουν ολοι viber.Αμα ειχαμε απεριοριστο 3g internet στα κινητα οπως εχουν εξω.....ορε γλεντια...

• Like 1
Δημοσ.

simply THE BEST !!! 

σε λίγο που θα μου ζητήσει να δώσω 0,85€ θα ξενερώσω αλλά και πάλι αξίζει τα καλύτερα στο instant message 

Με το που πάει να λήξει ο πρώτος δωρεάν χρόνος ανανεώνεται αυτόματα και για τον δεύτερο, δε χρειάζεται να πληρώσεις.

Πάμτως για το viber με το που ανοίγει το κινητό η εφαρμογή καταλαμβάνει περίπου 20ΜΒ μνήμης. Αν όμως ανοίξεις το πρόγραμμα και μετά η μνήμη ανεβαίνει άνω των 50MB και μένει εκέι...

Δημοσ.

Βασικά τα νούμερα μου φαίνονται αληθινά εμένα.

Λόγο δουλειάς μένω στο εξωτερικό και ταξιδεύω συχνά. Η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι πάρα πολύ κόσμος στο εξωτερικό έχει Whatsapp. Ένα παράδειγμα είναι η Ισπανία. εκεί η εφαρμογή έχει βρει χώρο σε όλα τα smartphone.

Δημοσ.

Καλύτερη εφαρμογή είναι αυτή που χρησιμοποιεί η αχανής πλειοψηφία των επαφών σου. Ακόμη και αν το viber θέλει πυρηνικό αντιδραστήρα για να τρέξει, όταν η αναλογία επαφών μου είναι 1/20 στο whatsapp, ότι καλύτερο και να προσφέρει μου είναι αδιάφορο.

Δημοσ.

Ο Έλληνας όχι μόνο το 1 ευρώ/δολλάριο τσιγκουνεύεται αλλα και το 1 λεπτό.Οπότε πως να μην πάνε μετά στο Viber.

Αν κάποια στιγμή γυρίσει κ το viber κ ζητήσει τίποτα πληρωμή θα δεις τι πάρτι έχει να γίνει. Να ζητήσει ας πούμε 1,5usd. Λίγο παραπάνω από το εν λόγω πρόγραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...