Leo360 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω διαδικτύου, όπως το WhatsApp, το Viber, το iMessage και (πλέον) το Messenger του Facebook κερδίζουν όλο και περισσότερο κοινό, με το πρώτο εκ των προαναφερόμενων να δίνει στη δημοσιότητα εντυπωσιακά στατιστικά χρήσης.Σύμφωνα λοιπόν με σχετικό post του συνιδρυτή της υπηρεσίας, Jam Koum στο επίσημο blog της εφαρμογής, το WhatsApp έχει πλέον φτάσει τους 400 εκ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες, ενώ μόνο τους τέσσερις τελευταίους μήνες οι νέοι εγγεγραμμένοι χρήστες ξεπέρασαν τα 100 εκ. άτομα. Τα νούμερα είναι άκρως εντυπωσιακά και δείχνουν πως οι περισσότεροι κάτοχοι smartphones διαλέγουν τις νέες λύσεις παρά τα επί πληρωμή πακέτα μηνυμάτων που προσφέρουν οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας. Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός πως το WhatsApp παραμένει από τις ελάχιστες εφαρμογές που ενώ έχουν τόσο μεγάλο κοινό δεν καταφεύγουν στις διαφημίσεις εντός της εφαρμογής για να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος, αντίθετα προσφέρουν μόνο ένα πακέτο-συνδρομή απεριόριστων μηνυμάτων με χρέωση μόλις 1$ το χρόνο. Site: TheVerge
Voodooman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί έχω και εγώ την αίσθηση πως το viber είναι πιο διαδεδομένο; Από την λίστα επαφών μου οι περισσότεροι-ακόμη και οι πιο αδιάφοροι προς την τεχνολογία-έχουν viber. 3
Beerloah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σαφώς ωραίο το WhatsApp, αλλά μάλλον τα παραλένε - θα συμφωνήσω και εγώ με το "Viber rulez". 1
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 αν βγαλει και εκδοση για υπολογιστες οπως το vider, τοτε ναι. 1
silmarien Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 είμαι ο μόνος που παραμένει στο whatsapp μετά από τόσα χρόνια? το viber μου φαίνεται ότι είναι πιο μούφα λόγω UI αλλά πιο σημαντικά γιατί ειναι RAM hogger. όχι ότι κάνει κάτι σε κινητά με 2GB RAM αλλά... πάντως χρησιμοποιώ και τα δύο. το viber απλά μόνο για κλήσεις. 5
gsisr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 πιο ολοκληρωμένο το whatsapp απ το viber και κανει πιο deep intergration στο συστημα..ολοι εχουν viber γιατί μαλλον τσιγγουνευοντε το 1Ε που ζηταει το χρόνο το whatsapp 8
redcom7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 η καλυτερη εφαρμογη μακραν για ανταλλαγη μηνυμάτων ... ειδικα καλη λειτουργια οι ομαδες που μπορει καποιος να φτιαξει ... *ασχετο αλλα μπορει καποιος που να το εχει σε ς3μινι να μου πει εαν γινεται σε ς3μινι convert το μεγαλυτερο απο 11" βιντεο ??? μου κανει μεγαλη εντυπωση πως ενω σε μια μεγαλη γκαμα android συσκευων γινεται convert στο ς3 μινι της συζύγου μου δεν γινεται ....
panagi0tisgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλή εφαρμογή,ελαφριά και παίζει σε όλες τις πλατφόρμες. Το viber θέλει 35mb.έλεος δηλαδη. 2
deathlok Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ προτιμώ το whatsapp είναι πολύ απλό και αυτό μετράει. 2
Jimys2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μακραν πιο λειτουργικό το whatsapp απο το viber. Συν του οτι ειναι πιο ελαφρυ. 3
garfito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 τα χω και τα δυο αλλα το συγκεκριμενο το βρισκω πιο καλο Sent from my iPhone using Insomnia 1
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 είμαι ο μόνος που παραμένει στο whatsapp μετά από τόσα χρόνια? το viber μου φαίνεται ότι είναι πιο μούφα λόγω UI αλλά πιο σημαντικά γιατί ειναι RAM hogger. όχι ότι κάνει κάτι σε κινητά με 2GB RAM αλλά... πάντως χρησιμοποιώ και τα δύο. το viber απλά μόνο για κλήσεις. μάλλον έχεις μείνει κάποιες αρκετές εκδόσεις πίσω (αν και ανα στιγμές πότε το ένα καταλαμβάνει περισσότερη μνήμη, πότε το άλλο) έχω και τα 2 στο κινητό μου, αλλά το whatsapp είναι ουσιαστικά άχρηστο (όπως και το skype που είναι ό,τι χειρότερο για κινητά ) του viber δε του λείπει απολύτως τίποτα σε σχέση με το wa, το αντίθετο όμως συμβάινει επίσης στις δικές μου επαφές ενώ παλιότερα η μειοψηφία είχε viber, πλέον θα έλεγα ότι το ποσοστό του έχει ανέβει και αν δεν έχει περισσότερα άτομα είναι σίγουρα μοιρασμένα 1
lazlo1992 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δν ξερω αλλα για καποιο λογο χρησημοποιω πιο πολυ το whatsapp. Ειχα και τα δυο αλλα τελικα επικρατησε το whatsapp επειδή ειμουν στρατο και εκει που με ειχαν δν επιανε full σημα ειχε μονο το G και με το whatsapp μπορουσα να στειλω και φωτογραφιες και μνματα χωρις να καθυστερούν η να κολλαει. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
dantouan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 το whatsapp ειναι μακραν το καλυτερο και πιο ελαφρυ προγραμμα σε σχεση με τις υπολοιπες εφαρμογες π.χ. viber κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα