Gtr34 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να αλλάξω τους dns servers της Hol και να βάλω opendns .Έχω κάνει κάποιες αλλαγές άλλα νομίζω ότι δεν έχουν αλλάξει . Συγκεκριμένα, έβαλα static ip χρησιμοποιώντας τους opendns Στην συνέχεια μέσα από το μενού του router ,βλέπω τα παρακάτω πεδία όσο αφορά το dns Dns server configuration ,Dynamic dns ,Static dns Στο Dns server configuration έχω βάλει τις νέες τιμές Τα υπόλοιπα είναι τα εξής που δεν τα έχω πειράξει καθόλου Dynamic dns Static dns Στα στατιστικά του router βλέπω ακόμα τους παλιούς dns και δεν μπορώ να καταλάβω που έχω κάνει λάθος , όποια βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ ! Router : Alcatel-Lucent CellPipe 7130 Isp : Hol double play
Luciddream Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μόνο με το πρώτο θα επρεπε να εισαι οκ βασικά... το 2ο μαλλον ειναι για να περνουν αυτοματα τα pc απο dhcp, ή για οτι χρειάζεται το ρουτερ που εχει να κανει με dns...
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εφοσον δινεις καρφωτα dns στο Tcp /ip εισαι οκ.λογικα θα φαινεται και οταν γραφεις την εντολη Nslookup απο command prompt.σαν default server θα σου βγαλει λογικα το Open dns οχι της hol 1
Gtr34 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Όντως , με την παραπάνω εντολή φαίνεται ότι έχει γίνει η αλλαγή .
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Όντως , με την παραπάνω εντολή φαίνεται ότι έχει γίνει η αλλαγή . u are ready:D.that's all
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα