Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα που αναφέρω στον τίτλο του θέματος. Την πρώτη φορά που παρατηρήθηκε ήταν 2 λεπτά μετα την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού απο το φλασάκι.Κόλλησε το pc....δοκιμάζω άλλο φλασάκι τα ίδια με το που πάω να ανοίξω ένα οποιοδήποτε αρχείο μου παγώνει το pc και μόνο με επανεκίννηση ξαναλειτουργεί...τα ίδια φλασάκια τα δοκίμασα σε άλλο pc και με το που τα εβαζα μου ζητούσε το pc να τα κάνει format. Τα έκανε λοιπόν fοrmat και όλα καλα μετά έβηνα έγραφα και έκανα αναπαραγωγή σε όλα τα αρχεία χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα βάζω πάλι στο αρχικό pc και πάλι τα ίδια...Θέλω να καταλήξω ότι μάλλον δεν φταίνε τα φλασάκια μου αλλά το pc...Μπορούμε να προσδιορίσουμε το πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν έπιασε...φερτε μου μια παρθένα..(όχι για σφάξιμο),χαχαχαχαχα!!Λογικά κάτι παίζει με drivers usb η μας άφησε χρόνους ο controller!

Δημοσ.

Επειδή δύσκολα θα βρει άκρη θα έλεγα να κανεις ενα format , τουλάχιστον να δεις αν ειναι θέμα λειτουργικού

Δημοσ.

Σίγουρα το format είναι το καλύτερο και δωρεάν πρίν την αλλαγή μητρικής...αλλά το ρημάδι το back up πώς να γίνει με 100 dvd??και πάρα πολλές εργατοώρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...