Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αναρωτηθεί και παλιότερα σε άλλο post, αυτή η Wind πια ας μας πει κάποιος ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ζημιές έχει, που συνεχώς όλο ακούγεται ότι αγοράζει εταιρίες λες και είναι στραγάλια. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως με τις τωρινές τιμές του 3play του ΟΤΕ κοντά στα 100€ το δίμηνο για το φτωχό πακέτο, προτιμώ το SKY digital από Αγγλία στη ζούλα... αφού έτσι κι αλλιώς σε ξένες εταιρείες πάνε τα λεφτά μας, τουλάχιστον να έχω την καλύτερη δυνατή δορυφορική τηλεόραση.

Και δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα είναι οι τιμές όταν θα έχουμε μόνο δύο επιλογές, (γιατί με τη Hol ή βλέπεις ταινία ή δουλεύεις ιντερνετ... καμία ελπίδα)

Δημοσ.

Είμαστε μια μικρή χώρα/αγορά σε κατάσταση βαθιάς ύφεσης. Εσείς πόσες εταιρείες τηλεπικοινωνιών λέτε ότι σηκώνει η αγορά μας;

Δημοσ.

Πάντως με τις τωρινές τιμές του 3play του ΟΤΕ κοντά στα 100€ το δίμηνο για το φτωχό πακέτο, προτιμώ το SKY digital από Αγγλία στη ζούλα... αφού έτσι κι αλλιώς σε ξένες εταιρείες πάνε τα λεφτά μας, τουλάχιστον να έχω την καλύτερη δυνατή δορυφορική τηλεόραση.

Και δεν θέλω να φανταστώ καν πως θα είναι οι τιμές όταν θα έχουμε μόνο δύο επιλογές, (γιατί με τη Hol ή βλέπεις ταινία ή δουλεύεις ιντερνετ... καμία ελπίδα)

Aν εννοεις τον ΟΤΕ  να σε ενημερωσω  πως οι χιλιαδες υπαλληλοι που απασχολει ειναι Ελληνες  που πλεον δεν παιρνουν επιδομα θερμανσης κινητηρα.Τι ωραια που εχω καλυτερες υπηρεσιες και δεν πληρωνω αργοσχουλους και κομματοσκυλα ...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Φώτη, μήπως τα παραλές;

Σε λίγο θα μας πεις πως δεν παίρνουν ούτε επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης" στην εργασία τους :-D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι θες να πεις,αν εννοεις  οτι οι "ψεκασμενοι"  εχουν κοινωνικη συνειδηση  να πας να σε δει κανενας γιατρος  δεν γινεται οι καθυστερημενοι  που πιστευουν σε αεροψεκασμους  και  σε μαγικα ματζουνια κ.α να εχουν καμια απολυτως συνειδηση εδω απαλλασονται ποινικων ευθυνων .

Εχεις δίκαιο οταν κάποιος πιστεύει οτι το ψεκάζουν και δεν κανει τίποτα τότε δεν εχει κοινωνική συνείδηση.

btw επιτέλους συμφωνήσαμε σε κατι :D

Δημοσ.

Ρε Φώτη, μήπως τα παραλές;

Σε λίγο θα μας πεις πως δεν παίρνουν ούτε επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης" στην εργασία τους :-D

Ξερεις οτι παιρνουν <<επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης">> η απλα υποθετεις; Γιατι εγω ξερω οτι χτυπανε καρτα και τους επιτρεπει να καθυστερησουν 5 λεπτα και οχι καθε μερα, μια στο τοσο.

Μηπως μπερδευεις την εποχη της μεταπολιτευσης με την εποχη της ιδιωτικοποιησης της εταιριας;

Δημοσ.

Ξερεις οτι παιρνουν <<επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης">> η απλα υποθετεις; Γιατι εγω ξερω οτι χτυπανε καρτα και τους επιτρεπει να καθυστερησουν 5 λεπτα και οχι καθε μερα, μια στο τοσο.

Μηπως μπερδευεις την εποχη της μεταπολιτευσης με την εποχη της ιδιωτικοποιησης της εταιριας;

Λογοπαιγνιο εκανε, για το οτι επαιρναν ενω τωρα που σφιξαν τα λουρια δεν παιρνουν τιποτε απο ολα αυτα.

• Like 2
Δημοσ.

Λογοπαιγνιο εκανε, για το οτι επαιρναν ενω τωρα που σφιξαν τα λουρια δεν παιρνουν τιποτε απο ολα αυτα.

smiley-gen014.gif

Δημοσ.
Αφήνοντας κατά μέρος τους Ψεκασμένους και τις συνωμοσιολογίες τους (πχ τον μνημονιακό Φώτη Κουβέλη της Δημαρ και τον μνημονιακότερο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, που έκαναν επερωτήσεις για τα.... ψεκαστικά στη Βουλή) κι επί της ουσίας του άρθρου....

..απλώς να παρατηρήσω ότι η Cyta έχει ανακοινώσει είσοδο στην αγορά κινητής πολλές φορές μέχρι σήμερα (ήταν να εισέλθει στην αγορά προπερσι, μετά πέρσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θα το κάνει του χρόνου). Ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα στη συμφωνία με τον πάροχο του οποίου θα γίνει mvno, αλλά πλέον, μετά από τόσες ανακοινώσεις, θεωρώ λογικό να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.  

Δημοσ.

Aν εννοεις τον ΟΤΕ  να σε ενημερωσω  πως οι χιλιαδες υπαλληλοι που απασχολει ειναι Ελληνες  που πλεον δεν παιρνουν επιδομα θερμανσης κινητηρα.Τι ωραια που εχω καλυτερες υπηρεσιες και δεν πληρωνω αργοσχουλους και κομματοσκυλα ...

Αν δεν είχε τους αργόσχολους ο οτε θα ήταν τόσο πίσω όσο τώρα . όσο για τα κομματόσκυλα τι να πει κανείς .

Δημοσ.

..απλώς να παρατηρήσω ότι η Cyta έχει ανακοινώσει είσοδο στην αγορά κινητής πολλές φορές μέχρι σήμερα (ήταν να εισέλθει στην αγορά προπερσι, μετά πέρσι, τώρα ισχυρίζεται ότι θα το κάνει του χρόνου). Ενδεχομένως να υπάρχουν προβλήματα στη συμφωνία με τον πάροχο του οποίου θα γίνει mvno, αλλά πλέον, μετά από τόσες ανακοινώσεις, θεωρώ λογικό να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.  

μα στο εξηγεί το άρθρο: τώρα που πάρθηκε η απόφαση να ιδιωτικοποιηθεί η μητρική Cyta και όσο δεν καταλήγει το αν θα αγοραστεί από Vodafone ή DT, δεν νομίζω οτι θα ξεκινήσει το mvno plan της η Ελληνική Cyta για προφανείς λόγους.... Μια τρίτη εναλλακτική θα ήταν να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τη μητρική αλλά δεν νομίζω οτι κανένας θα αγόραζε εταιρία ΤΚ σήμερα στην Ελλάδα, όσο και αν του περίσσευαν τα χρήματα.

Πιστεύω οτι αν δεν τους προλάβαινε αυτή η εξέλιξη, η κινητή θα ξεκινούσε στις αρχές 2014 (όλα ήταν σχεδόν έτοιμα σύμφωνα με την πληροφόρησή μου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...