Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καθε περίπτωση ειτε γίνουν 2 η 3 το θέμα ειναι να υπάρχουν λογικές τιμές με βάση την εποχή και να γίνουν επενδύσεις για την ευρυζωνικότητα στην ελλάδα

Δημοσ.

Πολύ καλά οργανωμένες "εικασίες" 

Τι να την κάνω την τηλεόραση και το πακέτο όταν δεν έχει τίποτα της προκοπής να δω? 

Να ήμουν στην Αγγλία ή στην Αμερική να πω ναι, με τόσες σειρές.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον όλοι τους εξαρτώνται από το εκάστοτε σαθρό πολιτικό σύστημα που εξυπηρετούν με κάθε τροπο...

Δημοσ.

Ολοι σας τεινετε να ξεχνατε μια βασικη παραμετρο. Ζουμε στην Ελλαδα, μια χωρα στην οποια η λεξη ανταγωνισμος δεν υφισταται. 2 ειναι τα εναλλακτικα σεναρια: η θα εχουμε σχετικα φθηνο αλλα ανυπαρκτο-κουτσο Internet, η θα εχουμε μια αξιοπιστη ταχυτητα, η οποια θα ειναι υπερκοστολογημενη. Ειτε 3 ειτε 303 να γινουν οι παροχοι, παντα ετσι θα ειναι.

Δημοσ.

Καλά ο ελληνάρας - ψεκασμένος "θερίζει" στο παρόν θρέντ.

Θέλει να έχουμε "ψιλικατζίδικα" παντού και σε κάθε γωνιά. Όμως όταν τα "ψιλικατζίδικα" (π.χ netone,altecnet κλπ) κλείνουν, ωρύονται που τους αφήνουν ξεκρέμαστους. Επίσης όταν συνδέονται σε 2 και 3 μήνες γιατί χρωστάνε στον Οτε (π.χ η μόνη εταιρία που δεν αναφέρεται παραπάνω), ξανά και πάλι ωρύονται για την καθυστέρηση.

Αλλά είπαμε όταν είσαι σοβαρή μεγάλη εταιρία με κέρδη και χωρίς φέσια, είσαι το μονοπώλιο το ίδιο, καρτέλ και ιμπεριαλιστική μαφία !!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είχα ποτε 3play.. αλλα μου κάνει εντύπωση εσείς δηλαδή είστε ικανοποιημένοι? γιατί με τις χαλια ταχύτητες δεν καταλαβαίνω πιο είναι το όφελος... full HD αποκλείεται να είναι... και όταν έχεις ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή μετά το internet δεν σέρνεται? 

Δημοσ.

Εαν είναι να πληρώνουμε "κερατιάτικα" για το ιντερνετ τότε ας μας δώσουν γραμμές 100/50 mbit και βάζουμε μία γραμμή ανα πολυκατοικία ...

Δημιουργούμε τοπικo lan στα διαμερίσματα με 1 shared wan και τελειώνουμε... με τα κοινόχρηστα .... ;-)

Γιατί να πληρώνουμε 10-15 διαμερίσματα 10-15 διαφορετικές συνδέσεις .... αυτο ποτέ δεν το κατάλαβα!

Δημοσ.

Καλά ο ελληνάρας - ψεκασμένος "θερίζει" στο παρόν θρέντ.

Θέλει να έχουμε "ψιλικατζίδικα" παντού και σε κάθε γωνιά. Όμως όταν τα "ψιλικατζίδικα" (π.χ netone,altecnet κλπ) κλείνουν, ωρύονται που τους αφήνουν ξεκρέμαστους. Επίσης όταν συνδέονται σε 2 και 3 μήνες γιατί χρωστάνε στον Οτε (π.χ η μόνη εταιρία που δεν αναφέρεται παραπάνω), ξανά και πάλι ωρύονται για την καθυστέρηση.

Αλλά είπαμε όταν είσαι σοβαρή μεγάλη εταιρία με κέρδη και χωρίς φέσια, είσαι το μονοπώλιο το ίδιο, καρτέλ και ιμπεριαλιστική μαφία !!

Εχεις δικιο, ας γυρισουμε τοτε παλι στο μονοπωλιο, για να πληρωνουμε 50€ το μηνα την 384kbps συνδεση και τα ρουτερ 120€ σε μια μεγαλη σοβαρη εταιρεια χωρις φεσια...

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως ξαφνικά και ταυτόχρονα οι τρεις εταιρίες κινητής σταμάτησαν τις επιδοτήσεις για 12μηνα και 18μηνα συμβόλαια και η υπηρεσία ανταγωνισμού δεν έχει επέμβει ακόμα.....

• Like 2
Δημοσ.

Ξεχασες να πεις πως μας ψεκαζουν .

Συνήθως αυτά τα θυμούνται οι... ψεκασμένοι

Βασικά εσένα που δεν σε ψεκάζουν έλα να μας πεις ποσά τζάκια εχει η κυψέλη τα εξαρχεια η Αλεξάνδρας και μετά τις οχτώ είναι ντουμάνι παντού ...Εμένα δεν εχει κανένας γνωστός μου ΤΖΑΚΙ Ψεκασμένος ... Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Δεν είχα ποτε 3play.. αλλα μου κάνει εντύπωση εσείς δηλαδή είστε ικανοποιημένοι? γιατί με τις χαλια ταχύτητες δεν καταλαβαίνω πιο είναι το όφελος... full HD αποκλείεται να είναι... και όταν έχεις ανοιχτό τον αποκωδικοποιητή μετά το internet δεν σέρνεται? 

Αυτό συμβαίνει με την hol. Οι άλλοι 2 πιατάκι και τέλος ;)

Εαν είναι να πληρώνουμε "κερατιάτικα" για το ιντερνετ τότε ας μας δώσουν γραμμές 100/50 mbit και βάζουμε μία γραμμή ανα πολυκατοικία ...

Δημιουργούμε τοπικo lan στα διαμερίσματα με 1 shared wan και τελειώνουμε... με τα κοινόχρηστα .... ;-)

Γιατί να πληρώνουμε 10-15 διαμερίσματα 10-15 διαφορετικές συνδέσεις .... αυτο ποτέ δεν το κατάλαβα!

Φίλε μου θα είχες απόλυτο δίκιο άμα δεν ήταν ελλαδιστάν εδώ. Τι εννοώ, ένας να βάλει το τόρεντ στο τέρμα ή να φάει ένα ιό και 100mbit δεν σε σώζουν. Άσε το παρανοϊκό που ο άλλος θα νομίζει οτι του βλέπεις τα αρχεία και τον παρακολουθείς !!. Εκτός αυτού τα τελευταία χρόνια δεν πληρώνουν για ποιο βασικά τα κοινόχρηστα, θα πληρώσουν για αυτό;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά εσένα που δεν σε ψεκάζουν έλα να μας πεις ποσά τζάκια εχει η κυψέλη τα εξαρχεια η Αλεξάνδρας και μετά τις οχτώ είναι ντουμάνι παντού ...Εμένα δεν εχει κανένας γνωστός μου ΤΖΑΚΙ Ψεκασμένος ... Sent from my iPad using Insomnia

Δεν καταλαβα τι θες να πεις,αν εννοεις  οτι οι "ψεκασμενοι"  εχουν κοινωνικη συνειδηση  να πας να σε δει κανενας γιατρος  δεν γινεται οι καθυστερημενοι  που πιστευουν σε αεροψεκασμους  και  σε μαγικα ματζουνια κ.α να εχουν καμια απολυτως συνειδηση εδω απαλλασονται ποινικων ευθυνων .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...