Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Kingdom Come: Deliverance – Early Alpha Version Looks Glorious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Από γραφικά δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά για το είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Tech alpha gameplay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Kingdom Come: Deliverance Delayed to Summer 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δε νομίζω ότι θα προκαλούσε έκπληξη στον οποιονδήποτε η εξέλιξη αυτή. Άλλωστε, για τα μέτρα του KS (και, γενικά, της ανάπτυξης παιχνιδιών) ένα εξάμηνο είναι πταίσμα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν για καλοκαίρι του '16 μιλάμε ακόμη για το Act I. Μάλλον. Βλέπω στο site τους, έχουν διπλασιάσει τον αριθμό των ανθρώπων που τους στήριξαν και τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει. Αν θυμάμαι καλά, είχαν και κάποιον επενδυτή που θα έκανε match τα χρήματα από το KS, κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, σταμάτησαν να προσθέτουν stretch goals. Κάτι είναι κι αυτό. Γενικά, πάρα πολύ μπερδεμένη κατάσταση, ελπίζω να βγει και να είναι καλό. Το δυστύχημα για μένα είναι ότι έχει εδραιωθεί αυτή η μάστιγμα που ονομάζεται "episodic gaming". Και άντε να δεχτώ πως στα adventure κάπως πάει κι έρχεται. Αλλά, σε rpg; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το βιντεο αυτο δειχνει καθαρα οτι το νεξτ τζεν δεν ειναι ειναι το 4κ στο γκειμινγκ αλλα υφες,textures,φωτα...καλα το πανε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εγώ πάλι νόμιζα ότι θα βγει το full game και άμα πάει καλά θα βγάλουν και multi, δεν με χαλάει το delay καθόλου γιατί μιλάμε για το πρώτο επιτέλους rpg με ρεαλιστική κίνηση και swordplay, imo worth the wait. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 To trailer του παιχνιδιού από την E3: Kαι συνέντευξη με τους devs, με νέο υλικό, συζήτηση γύρω από την κεντρική ιστορία κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μόνο εμένα μου φαίνεται το HUD ολόιδιο με του Oblivion; Βέβαια, να μου πείτε, πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Kingdom Come: Deliverance – Sword Combat Presentation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Kingdom Come: Deliverance a 50-hour game - at least Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 φοβερα ρεαλιστικο και πολυ ομορφο φαινεται . βεβαια αργει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Από την αρχή έδειχνε εξαιρετικό στο αισθητικό κομμάτι. Με είχε προβληματίσει κυρίως το σπάσιμο του περιεχομένου και ο μεγάλος χρονικός ορίζοντας για την ολοκλήρωση. Τώρα βλέπω alpha 0.4, άρα θα αργήσει. Αν βγει καλό, όμως, θα είναι πολύ σπουδαία εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα