Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Τι είναι λέει?

Ρε παιδί μου δεν είναι horror. Μπορείς να πηγαίνεις για κυνήγι στο δάσος η να πολεμας τύπους σε camps αλλά με το δικό σου ρυθμό. 

• Like 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 13/9/2024 στις 1:12 ΜΜ, dakangr είπε

Ξεθαβω το θεμα. Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη;

Ειδικα για τους μπαμπαδες 40ηδες που θες να παιξεις κατι χαλαρο το βραδυ , ειναι απιστευτο.

Σε οποιον το ξεκιναει τωρα , δωστε του λιγο χρονο, το πρωτο 5ωρο ειναι ζορικο αλλα μετα που καταλαβαινεις τι γινεται κολλας απιστευτα.

Φιλε τωρα το ξεκινησα σε ps5 εγω ενοψει του 2. Παιχνιδαρα αλλα με εχει εκνευρισει με τα lockpicks. Τι γινεται ρε παιδια δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ολο μου σπανε. Το εβαλα και στο simplified και παλι μου σπανε. Δεν μπορω να καταλαβω. Εχω ξενερωσει και ειναι τοσο ωραιο παιχνιδι και δεν το ηξερα καν!

Επεξ/σία από polakis21

2 ώρες πριν, polakis21 είπε

Φιλε τωρα το ξεκινησα σε ps5 εγω ενοψει του 2. Παιχνιδαρα αλλα με εχει εκνευρισει με τα lockpicks. Τι γινεται ρε παιδια δεν μπορω να ανοιξω τιποτα ολο μου σπανε. Το εβαλα και στο simplified και παλι μου σπανε. Δεν μπορω να καταλαβω. Εχω ξενερωσει και ειναι τοσο ωραιο παιχνιδι και δεν το ηξερα καν!

Θελει υπομονη λιγο στο ξεκινημα να ανεβεις κανα δυο λεβελ. Μετά γινεται πολυ πιο ευκολο.

Οπωσδήποτε βαλε το luck of the drunk οταν γινει διαθεσιμο για να μπορεις να ανοιγεις τα very hard.

• Like 1

• Super Moderators

Πρέπει να το δοκιμάσω, το έχω καιρό στη συλλογή, αλλά έβλεπα μάχες απέναντι σε άπειρους με το κλασικό τρικ της αέναης υποχώρησης (χτύπημα και οπισθοχώρηση) και μου φάνηκε τόσο μη ρεαλιστικό που δεν το πήρα απόφαση.

Θα ήθελα να ακούσω κάποια θετικά, για να το ξεκινήσω κι εγώ, αν έχει κάποιος χρόνο και διάθεση (σε επίπεδο μηχανισμών εννοώ).

2 ώρες πριν, Snoob είπε

Πρέπει να το δοκιμάσω, το έχω καιρό στη συλλογή, αλλά έβλεπα μάχες απέναντι σε άπειρους με το κλασικό τρικ της αέναης υποχώρησης (χτύπημα και οπισθοχώρηση) και μου φάνηκε τόσο μη ρεαλιστικό που δεν το πήρα απόφαση.

Θα ήθελα να ακούσω κάποια θετικά, για να το ξεκινήσω κι εγώ, αν έχει κάποιος χρόνο και διάθεση (σε επίπεδο μηχανισμών εννοώ).

Έχοντας παίξει κοντά στις 150 ώρες, για εμένα είναι ο ορισμός του rpg..

Aργό gameplay χωρίς να μπορείς να πας 1v2 και να σκοτώνεις οποιον βρείς, απ την αρχή σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι ασήμαντος, ένας νέος που δε ξέρει και πολλά εκτός απ το να πίνει και να χασομεράει, διάλογοι και επιλογές με αποφάσεις που όντως καθορίζουν πράγματα στο παιχνίδι και δεν επιλεγεις απλά την απάντηση 1,2,3...

Abilities και perks τα οποια έχουν αντίκτυπο και δεν εμφανίζονται απλά στην οθόνη σου, το κάθε ένα πρέπει να το κανεις εξάσκηση και να το δουλέψεις ξεχωριστά, δεν ανεβαίνεις απλά level και βάζεις πόντους όπου θες όπως όλα τα αλλα rpgs.

Η ιστορία του είναι ωραία και σε κρατάει, έχει ωραία sides quest και δεν είναι τύπου ubi πήγαινε μάζεψε 10 μανιτάρια ή σκότωσε το camp

Tο μοναδικό αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι το combat το οποιο είναι δύσκολο (ακόμα και στη medium ευκολία) και θέλει πολύ practice μαθαίνοντας διαφορα combos , εγώ δε το συμπάθησα και έπαιξα αρκετά με bow..

Γενικά αν μπορούσα θα το έσβηνα από τη μνήμη μου για να το ξαναπαίξω μου άρεσε που ήταν τόσο δύσκολο και αργό , ρεαλιστικό όσο γίνετε για video game και δε σε παίρνει απ το χεράκι εγώ στη θέση σου θα το ξεκινούσα σήμερα πάντως

• Like 5
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Έχοντας παίξει κοντά στις 150 ώρες, για εμένα είναι ο ορισμός του rpg..

Aργό gameplay χωρίς να μπορείς να πας 1v2 και να σκοτώνεις οποιον βρείς, απ την αρχή σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι ασήμαντος, ένας νέος που δε ξέρει και πολλά εκτός απ το να πίνει και να χασομεράει, διάλογοι και επιλογές με αποφάσεις που όντως καθορίζουν πράγματα στο παιχνίδι και δεν επιλεγεις απλά την απάντηση 1,2,3...

Abilities και perks τα οποια έχουν αντίκτυπο και δεν εμφανίζονται απλά στην οθόνη σου, το κάθε ένα πρέπει να το κανεις εξάσκηση και να το δουλέψεις ξεχωριστά, δεν ανεβαίνεις απλά level και βάζεις πόντους όπου θες όπως όλα τα αλλα rpgs.

Η ιστορία του είναι ωραία και σε κρατάει, έχει ωραία sides quest και δεν είναι τύπου ubi πήγαινε μάζεψε 10 μανιτάρια ή σκότωσε το camp

Tο μοναδικό αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι το combat το οποιο είναι δύσκολο (ακόμα και στη medium ευκολία) και θέλει πολύ practice μαθαίνοντας διαφορα combos , εγώ δε το συμπάθησα και έπαιξα αρκετά με bow..

Γενικά αν μπορούσα θα το έσβηνα από τη μνήμη μου για να το ξαναπαίξω μου άρεσε που ήταν τόσο δύσκολο και αργό , ρεαλιστικό όσο γίνετε για video game και δε σε παίρνει απ το χεράκι εγώ στη θέση σου θα το ξεκινούσα σήμερα πάντως

Το παιχνίδι είναι αριστούργημα.

Ρεαλιστικό σε μεγάλο βαθμό.

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στις μάχες.

Οπως και ολα τα υπολοιπα στο παιχνιδι, ξεκινάς άσχετος και τρως πολυ ξύλο.

Αλλα εγω πλεον, έχοντας βελτιωθεί και εγω και ο χαρακτήρας, level 15 περίπου, σκοτώνω 4 με longsword σχετικά εύκολα.

Και νομίζω ότι το καλύτερο του χαρακτηριστικό είναι αυτό- ο παίκτης βελτιώνεται στους μηχανισμούς παράλληλα με τον χαρακτήρα στο παιχνίδι και νιώθεις πραγματικά τη διαφορά όσο αφιερώνεις χρόνο.

Το είχα ξεκινήσει όταν βγήκε το 2018 όμως το παράτησα γιατί μου φαινόταν πολύ δύσκολο και συνάμα με την κυκλοφορία άλλων τίτλων που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, τον χειμώνα που μας πέρασε αποφάσισα να ασχοληθώ  δυναμικά με στόχο να το τερματίσω δεν σας κρύβω πως ήταν πολλές οι στιγμές που έλεγα δεν παλεύεται όμως όταν ανέβασα τα skils δεν ήθελα να το αποχωριστώ τελικά  η απεγκατάσταση από το PC έγινε τον Μαϊο μέ μέση ημερήσια ενασχόληση τις 2 με τρεις ώρες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...