Anuminas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To σύστημα μάχης μια χαρά ειναι, θέλει λιγο εξάσκηση αλλα και πάλι μονος και με παραπάνω απο δυο άτομα ως αντιπάλους θα τα βρισκεις σκουρα. Στο παιχνιδι, ναι δυναμώνεις παιρνοντας καλυτερο εξοπλισμο αλλα σε κανενα σημειο δεν γινεσαι υπερηρωας που σαρώνεις τα πάντα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Anuminas 1
kti23 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Θυμίζει Mordhau και θέλει αρκετό χρόνο εξοικείωσης. Γενικά πάντως για όποιον σκέφτεται να το αγοράζει και θέλει μια medieval rpg εμπειρία αξίζει σίγουρα με ότι κουσούρια μπορεί να κουβαλάει λόγω μεγέθους του στούντιο π.χ bugs
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Για ριξτε καμια βοηθεια μιας και η royal με ολα τα DLC πηγε στο 10αρικο αξιζει σαν συνολο? Σαν κοσμο μου αρεσε η ολη ατμοσφαιρα medieval στυλ αλλα ποσο δυσκολο ειναι στους main μηχανισμους? Πχ διαβασα οτι για manual save πρεπει να κανεις craft καποια αντικειμενα. Γενικα σε βοηθαει καθολου το παιχνιδι στο τι πρεπει να κανεις που πρεπει να πας κτλ? Δεν με ενοχλει να πρεπει να ταισω το αλογο για να μην πεθανει η παρομοια πραγματα αλλα να υπαρχει μια βοηθεια απο μερια του παιχνιδιου που πρεπει να πας σε καθε quest. Σαν ιστορια ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αξιολογο και σαν συνολικη εμπειρια σε αυτη την εποχη.
seithan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Είναι παλουκάκι. Μόνο εάν έχεις βίτσια κ πολύ όρεξη! Εαν τα καταφέρεις, θα σε ανταμοιψει 1 1
zvarthangalos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Όντως θέλει να ασχοληθείς πολλές ώρες, προσπάθησαν να κάνουν τον χειρισμό όσο ρεαλιστικό γίνεται όμως όπως γράφει και ο προλαλίσαντας seithan ειναι παλούκι θέλει υπομονή.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα μου φάνηκε λίγο πανδύσκολος και μυστήριος ο χειρισμός. Και γενικά στην αρχή ξεκινάει πολύ αργά, θέλει υπομονή για να μην το παρατήσεις..
liakinen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Εμένα μου φάνηκε λίγο πανδύσκολος και μυστήριος ο χειρισμός. Και γενικά στην αρχή ξεκινάει πολύ αργά, θέλει υπομονή για να μην το παρατήσεις.. Έτσι φάνηκε σε όλους. Θεωρώ αν πήγαιναν σε "κλασικό" σύστημα μάχης θα είχαν ασχοληθεί περισσότεροι με το παιχνίδι.
Dantε Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 To ειχα ξεκινησει καποτε,ειχα παιξει κανα 3ωρο και μετα το παρατησα. Μου αρεσε ομως και θελω καποια στιγμη να το ξαναπαιξω. Μου ειχε φανει πιο old school παιχνιδι που δε στα δινουν ολα στο πιατο και πρεπει να ψαξεις/τσαντιστεις λιγο. Το χειρισμο τον ειχα ψιλοσυνηθισει παντως. 1
John_on_PC Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Αν παίζει κανείς ακόμα αυτό το παιχνίδι, το cpu peformance πέφτει από τα settings object detail, lighting και shadows. Επίσης από το Object και το LOD distance (αυτά βάλτε τα στις 10/20 μπάρες, το πολύ μέχρι 15/20 για το object). Με όλα τα υπόλοιπα στο ultra high και αυτά τα τρία στο high, το παιχνίδι μένει στα 100-120 fps σταθερά με 99% gpu usage στη μέση του Rattay με 5800x3d. 1 2
just_a_dude Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) @Tambas91 Το ξεκίνησα. Ένα σύστημα που μου αρέσει είναι που μετράει και τι σχέση έχεις με τον άλλον ώστε να πετύχει το speech, intimidation και τα σχετικά. Όχι απλά να ανεβάζεις level και να πείθεις ή να φοβίζεις τους πάντες έτσι απλά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από just_a_dude 1
Tambas91 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, just_a_dude είπε @Tambas91 Το ξεκίνησα. Ένα σύστημα που μου αρέσει είναι που μετράει και τι σχέση έχεις με τον άλλον ώστε να πετύχει το speech, intimidation και τα σχετικά. Όχι απλά να ανεβάζεις level και να πείθεις ή να φοβίζεις τους πάντες έτσι απλά. ναι και αυτό το χτίζεις σιγά σιγά με τις αποφάσεις σου μέσα απ τα quest τα πάρε δώσε με τους μαγαζάτορες και άμα κανεις καλές τιμές και τη γενική συμπεριφορά σου 1
valantis123 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Τι κάνεις ρε στο game 70 ώρες! Θυμάμαι το είχα παίξει όταν είχε βγει περίπου και οτι δεν ήταν και τόσο μεγάλο.
Arkin Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, valantis123 είπε Τι κάνεις ρε στο game 70 ώρες! Θυμάμαι το είχα παίξει όταν είχε βγει περίπου και οτι δεν ήταν και τόσο μεγάλο. 170 ώρες είναι το παιχνίδι για φουλ μαζί με τα DLC. Το βασικό παιχνίδι είναι 129 ώρες για φουλ. Δεν το λες μικρό.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, valantis123 είπε Τι κάνεις ρε στο game 70 ώρες! Ο μπούρδας που χειρίζεσαι στο παιχνίδι δε ξέρει ούτε το πιρούνι να πιάνει...baby steps! 😝 1
Tambas91 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, valantis123 είπε Τι κάνεις ρε στο game 70 ώρες! Θυμάμαι το είχα παίξει όταν είχε βγει περίπου και οτι δεν ήταν και τόσο μεγάλο. 70 ώρες δε νομίζω να βγαίνει ούτε με speedrun ειδικά για κάποιον που παίζει πρώτη φορα...τα κέρματα τα παίρνεις με το σταγονόμετρο, save δε μπορείς να κανεις οποτε θες, από τα χωρια άμα πας να ξεμυτίσεις και σου την πέσουν bandits σε ψειρίζουν και σε πετάνε σε χαντάκι γενικά στην αρχή εγώ ήμουν πολύ χαμένος και πήγαινα πολύ προσεκτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα