Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή στις 13/2 (btw 13/2/18 κυκλοφόρησε) θα το δώσει δωρεάν το epic games store..και προβλέπονται "επικές" μάχες στο φόρουμ
Αφήνω αυτό εδώ:

αφήνω και αυτό:
(δε ξέρω αν το έφτιαξαν, έχω όντως 2 χρόνια να παίξω)

λέτε να το δοκιμάσω; όλοι θυμάστε ότι είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι!

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό θα πει το αφεντικό τρελάθηκε :P

Ευχαριστώ φίλε για το post. Το είχα στο πρόγραμμα για αγορά αύριο μεθαύριο. Τσάμπα τα ~20€ που θα έδινα. 

4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αυτό θα πει το αφεντικό τρελάθηκε :P

Ευχαριστώ φίλε για το post. Το είχα στο πρόγραμμα για αγορά αύριο μεθαύριο. Τσάμπα τα ~20€ που θα έδινα. 

ΟΧΙ ΡΕ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ???
πάρτο τζάμπα να γλυτώσεις τα φράγκα σου... αλλά γιατι 20? 8 κάνει η απλή και 14 η φουλ έκδοση στα κλειδάδικα..

να ξες είναι ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνίδι..του το αναγνωρίζω

έχει τόσα να κάνεις που επηρεάζουν το παιχνίδι, κάπως χαζά κάποια.

να ξες επίσης εχει ΑΡΓΟ progression... noobας ξεκινάς, noobας πεθαίνεις..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cdkeys & instant gaming που αγοράζω πριν μερικές μέρες την Royal που είναι η πλήρης αν κατάλαβα τι είχαν 20€ - 25€. 

Όπως και να έχει μιλάμε για τεράστια προσφορά το δώρο του Epic.

Επεξ/σία από liakinen

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakinen είπε

Cdkeys & instant gaming που αγοράζω πριν μερικές μέρες την Royal που είναι η πλήρης αν κατάλαβα τι είχαν 20€ - 25€. 

Όπως και να έχει μιλάμε για τεράστια προσφορά το δώρο του Epic.

ναι την ρουαγιαλ γουηθ τσιζ εννοώ.
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-kingdom-come-deliverance-royal-edition-cd-key-compare-prices/
ε κλαιν 2 χρονών παιχνίδι είναι, σιγά το τεράστιο δώρο :P

Επεξ/σία από xtrmsnpr

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν με κράτησε όταν το δοκίμασα. Υπερβολικά περίπλοκο (και "γεμάτο" να πω την αλήθεια) και η μάχη είναι καρκίνος για τα γούστα μου. Επίσης για μαξ γραφικά θα πρέπει να έχεις κάρτα του μέλλοντος. "ΤΟ" benchmark λέμε. 

36 λεπτά πριν, seithan είπε

Δεν με κράτησε όταν το δοκίμασα. Υπερβολικά περίπλοκο (και "γεμάτο" να πω την αλήθεια) και η μάχη είναι καρκίνος για τα γούστα μου. Επίσης για μαξ γραφικά θα πρέπει να έχεις κάρτα του μέλλοντος. "ΤΟ" benchmark λέμε. 

Είναι πολύ ατσούμπαλο το σύστημα μάχης. Το παιχνίδι σε περιεχόμενο και γραφή είναι γεμάτο και δεν το θεωρώ μειονέκτημα. Θυμίζει rpg με παλιά αίγλη

Το optimization προφανώς λόγω budget και μεγέθους της εταιρείας είναι τραγικό.

ναι εννοείται το σύστημα μάχης είναι για κλάμα, εκλεπτυσμένο χωρίς λόγο, σε σημείο να θες να τα σπάσεις όλα..Τουλούμι στο ξύλο με κάνουν είτε με μπουνίδια είτε με σπαθιά :P

αλλά άρεσε στον κόσμο το παιχνίδι φουλ..Εγώ που το έβαλα πάλι, πάλι γέλαγα με τα άθλια face animations :P

22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

ναι εννοείται το σύστημα μάχης είναι για κλάμα, εκλεπτυσμένο χωρίς λόγο, σε σημείο να θες να τα σπάσεις όλα..Τουλούμι στο ξύλο με κάνουν είτε με μπουνίδια είτε με σπαθιά :P

αλλά άρεσε στον κόσμο το παιχνίδι φουλ..Εγώ που το έβαλα πάλι, πάλι γέλαγα με τα άθλια face animations :P

για μένα αυτός ήταν ο βασικός λόγος που το παράτησα το game. δλδ το θεωρώ σαν cheat από τους dev να σου δίνουν ένα τόσο δύστροπο σύστημα μάχης ώστε να μην μπορείς να ελέγξεις απόλυτα το χαρακτήρα σου. Γενικά είναι ένα καλό game αλλά που έχει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα στο gameplay του και όχι μόνο στο σύστημα μάχης είναι και οι οδηγίες στα quest

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, kti23 είπε

Είναι πολύ ατσούμπαλο το σύστημα μάχης. Το παιχνίδι σε περιεχόμενο και γραφή είναι γεμάτο και δεν το θεωρώ μειονέκτημα. Θυμίζει rpg με παλιά αίγλη

Το optimization προφανώς λόγω budget και μεγέθους της εταιρείας είναι τραγικό.

23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

45 λεπτά πριν, chek2fire είπε

για μένα αυτός ήταν ο βασικός λόγος που το παράτησα το game. δλδ το θεωρώ σαν cheat από τους dev να σου δίνουν ένα τόσο δύστροπο σύστημα μάχης ώστε να μην μπορείς να ελέγξεις απόλυτα το χαρακτήρα σου. Γενικά είναι ένα καλό game αλλά που έχει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα στο gameplay του και όχι μόνο στο σύστημα μάχης είναι και οι οδηγίες στα quest

Για το σύστημα μάχης θα διαφωνήσω. Έχοντας προχωρήσει το παιχνίδι μπορώ να πω ότι βελτιώνεται αισθητά. Εξέλιξη που ταιριάζει και στην πλοκή του παιχνιδιού. Ξεκινάς ως ένας έφηβος που δεν έχει ξαναπιάσει όπλο (επομένως ο "ατσούμπαλος" χειρισμός ταιριάζει στο σενάριο) και εξελίσσεσαι σε έναν καλό πολεμιστή (βελτίωση του συστήματος μάχης ως απόρροια της εμπειρίας που αποκτά ο ήρωας στην μάχη αλλά και του training από τους npcs).  

Στην αρχή δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον χαρακτήρα σου στη μάχη, γιατί πολύ απλά στην αρχή του παιχνιδιού ο χαρακτήρας δεν ξέρει να μάχεται. 

Επεξ/σία από fever25
  • Like 1

• 1 μήνα μετά...

Το έπιασα σήμερα. Έπαιξα περίπου 2 ώρες και το 80% του χρόνου που έπαιξα ήταν cutscenes και ιστορία.

Ελάχιστο έως καθόλου gameplay. Έτσι είναι όλο το παιχνίδι η αλλάζει αργότερα?

Γιατί θέλω να παίξω, όχι να δω ταινία. Δεν λέω να μην υπάρχουν cutscenes προς θεού, είναι αναγκαία για την ιστορία και την εξέλιξη της, αλλά να υπάρχει μια ισορροπια, όχι αυτό το πράγμα.

43 λεπτά πριν, petran91 είπε

Το έπιασα σήμερα. Έπαιξα περίπου 2 ώρες και το 80% του χρόνου που έπαιξα ήταν cutscenes και ιστορία.

Ελάχιστο έως καθόλου gameplay. Έτσι είναι όλο το παιχνίδι η αλλάζει αργότερα?

Γιατί θέλω να παίξω, όχι να δω ταινία. Δεν λέω να μην υπάρχουν cutscenes προς θεού, είναι αναγκαία για την ιστορία και την εξέλιξη της, αλλά να υπάρχει μια ισορροπια, όχι αυτό το πράγμα.

Ουτέ καν μετά είναι αλάνα.

Είναι κατά βάση RPG βέβαια με πολύ μπλα μπλα οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Οι επιλογές που έχει βέβαια είναι άπειρες

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει: 

το σύστημα μάχης έχει όντως πρόβλημα ή απλά θέλει χρόνο ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις καλός πολεμιστής; Τι ισχύει ;

Αν μπορεί κάποιος που το έχει παίξει ας απαντήσει γιατί μου αρέσει πολύ το setting και θέλω να το αγοράσω.

59 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει: 

το σύστημα μάχης έχει όντως πρόβλημα ή απλά θέλει χρόνο ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις καλός πολεμιστής; Τι ισχύει ;

Αν μπορεί κάποιος που το έχει παίξει ας απαντήσει γιατί μου αρέσει πολύ το setting και θέλω να το αγοράσω.

απλά θέλει χρόνο ώστε να αποκτήσεις εμπειρία και να γίνεις καλός πολεμιστής

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...