3DJIN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχουμε δει αρκετα buggaρισμενα deep silver, τωρα ομως το τερματισαν.Ακομη και ο μηχανισμος του lockpicking παρολο που δεν ειναι bugged οι τυποι καταφεραν και το εκαναν τρολια. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από 3DJIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) "General Patch Notes: New Hair and Beard mechanics. Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair. Unarmed mercy kill added for a more "subtile" way to solve quests. Real Easter eggs added. The hunt for the golden egg can begin! Traditional Czech Easter-themed weapon to be found, called "Pomlázka". Resurrection day is upon us! Some NPCs that have died due to the physics glitches have risen from their graves. Fixed problems with the "Mightier than the Sword" quest related to the scribe. Rattay archery competition works on advanced difficulty. Fixed save issue for the "House of God" quest. Another 200 major bugs fixed Free PC DLC - HD Texture and Audio Pack As a special treat, we're releasing the first free DLC - HD Texture & Audio Pack for PC which together enhance the visual and audio experience of Kingdom Come: Deliverance. HD Textures boost the overall graphics of Kingdom Come: Deliverance to create an ever more lifelike look at 1403 Bohemia. HD Audio is available for all three voiceover languages (English, German and French) and enhances all in game voiceovers and sounds. " Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Balantakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τί σκέφτονται,αλλά αυτό εδώ είναι μεγάλη τρολιά! 26.6GB PATCH.....πλάκα κάνουν; τα Free PC DLC - HD Texture and Audio Pack είναι;; 34 κατεβάζεις όλο το παιχνίδι Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26.6GB ήταν μόνο τα HD sounds! τα HD γραφικά (θέλουν 6VRAM,εδώ καλά καλά δεν τρέχουν τα "απλά" ) είναι άλλα 5.7GB να κατέβουν! Και τα αγγλικά VOICE HD είναι 3.2GB Πλέον έχω 2 KCD σε μέγεθος! Επίσης πατάς DOWNLOAD και τρέχει το παιχνίδι..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μετά προσθέτει το κάθε DLC στην λίστα σου και το κατεβάζει.. Τραγικοί απλά! http://store.steampowered.com/dlc/379430/ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Νέο patch αναγκαίο γράφει για corrupted saves https://www.dsogaming.com/news/kingdom-come-deliverance-patch-1-4-1-released-fixes-corrupted-saves/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Νέο patch αναγκαίο γράφει για corrupted saves https://www.dsogaming.com/news/kingdom-come-deliverance-patch-1-4-1-released-fixes-corrupted-saves/ μη λες τέτοια,θα πάθω εγκεφαλικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε μη λες τέτοια,θα πάθω εγκεφαλικό! Backup μια φορά τη βδομάδα στο cloud να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Κατέβασε το καλού κακού πριν παίξεις φαίνεται το 1.4 δημιούργησε το θέμα σε κάποιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτη φορα ακούω hd audio pack... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πρώτη φορα ακούω hd audio pack... Δεν ακούω καμία διαφορά,δεν βλέπω καμία διαφορά στα γραφικά με το HD textures (τα ενεργοποίησα μέσα από τα settings). Όπως και δεν ακούω διαφορά στην ομιλία με το HD voice.. Για τα γραφικά θα τα κάνω On/Off να δω αν είμαι τυφλός.. Να είμαι και κουφός; 5.1 σύστημα και 7.1 στο κεφάλι,είμαι σίγουρος ότι μπορώ να καταλάβω διαφορές! Πλέον είναι αργά..έχω παίξω με την 1.4..πάνω από 2 saves δεν κρατάω σε κανένα παιχνίδι! Δεν μπήκα να δω τί έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ξεκινησα και εγω πριν λιγες μερες..φανταστικο παιχνιδι ως τωρα πολυ ρεαλισμος κλπ μεσα.. λιγο το lockpick αμα εφτιαχναν να παιζει και με το κοντρολερ τι καλα ... μεγαλη ζημια στα φπς τα shaders .... και τα shadows σε μικροτερο βαθμο... και δε ξερω και κατα ποσο μεγαλη διαφορα κανουν δε βρηκα κανα συγκριτικο σε medium high very high κλπ αλλα τεσπα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι; Να υποθέσω για το χ, ψ λόγο, έχει εγκαταλειφθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 10/4/2019 στις 10:43 ΜΜ, seithan είπε Σε τι κατάσταση βρίσκεται το παιχνίδι; Να υποθέσω για το χ, ψ λόγο, έχει εγκαταλειφθεί; Αν σε ενδειαφέρει να το παίξεις το παιχνίδι υπάρχει είναι ''ζωντανό'' και βγαίνουν συχνά πυκνά patches κανονικά προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο απο άλλα πολυδιαφημιζόμενα παιχνίδια του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Single player είναι, τι εννοεις αν εχει εγκαταλειφθει? Τα περισσοτερα θεματα εχουν διορθωθει και εχει αρκετο content οπως και πολλα Mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μάγκες είχα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο backlog μου εδώ και καιρό, έβαλα να το δοκιμάσω χθες και παρατηρώ ότι στα γραφικά ανεξάρτητα αν είναι low η ultra μόλις επιλέξω ανάλυση 1920x1080 λοκαρει στα 30φρ. Αν κατέβω ανάλυση 60ριζει. Πως γεναν αυτό?? Δοκίμασα bordless/window/full τπτ. Τ ίδια. Παίζει να είναι θέμα της rx580. Είδα βίντεο και μετρήσεις /συγκρίσεις και στην κάρτα μου κάτω από 70δεν πέφτει. Wtf Και είναι παιχνίδι που κάνει μπαμ ότι άλλη εμπειρία είναι στα 60 άλλη στα 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, costacurta είπε Μάγκες είχα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο backlog μου εδώ και καιρό, έβαλα να το δοκιμάσω χθες και παρατηρώ ότι στα γραφικά ανεξάρτητα αν είναι low η ultra μόλις επιλέξω ανάλυση 1920x1080 λοκαρει στα 30φρ. Αν κατέβω ανάλυση 60ριζει. Πως γεναν αυτό?? Δοκίμασα bordless/window/full τπτ. Τ ίδια. Παίζει να είναι θέμα της rx580. Είδα βίντεο και μετρήσεις /συγκρίσεις και στην κάρτα μου κάτω από 70δεν πέφτει. Wtf Και είναι παιχνίδι που κάνει μπαμ ότι άλλη εμπειρία είναι στα 60 άλλη στα 30 Εγώ το έπαιζα στο release που είχε ένα σωρό θέματα και με το παλιό μου build έπεφτε και κάτω από 30. Το τερμάτισα ευχάριστα τελικά αλλά είχε συνηθίσει το μάτι μου στο να βλέπω κινούμενες εικόνες xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα