Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Add some cool new features" :D More like old features που δεν προλάβαμε να τελειώσουμε στο launch. Τουλάχιστον Panther είμαστε μαθημένοι πια ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Balantakos

συγνώμη αλλά τί θες από μένα; Νομίζεις ότι σχολίασα χωρίς να χω δει το fixlist και χωρίς να χω παίξει;

Αλλά πάρε πρώτα το παιχνίδι,δώσε τα φράγκα και μετά κάνε μου υποδείξεις και πες μου να μη γκρινιάζω :D !

σε εμένα γιατί τα ποστάρετε και μάλιστα με τεράστια γράμματα; :P
εγω είχα δώσει προσωπικά στους τσαρλατάνους διορία μέχρι τον 1 μήνα κυκλοφορίας..δικά μου λεφτά επένδυσα όπως θέλω εγω θα κρίνω ότι με καλύπτουν με την δουλειά τους..πράγμα που δε το κάνουν,αφού δε ξεμπαγκάρει το quest..

Ας βάλουν και νιου κουλ σταφ,και ολτ σπαης και αξ και νιβέα!

Το παιχνίδι έπρεπε να αποσυρθεί από το στορ! να το σουλουπώσουν και να το δώσουν πάλι.. ΜΕ FACIAL ANIMATIONS αυτή την φορά και χωρίς κουεστς που να κολλάνε..
Αλλά όταν υπάρχουν τόσες μετριότητες στον χώρο αυτό το διάστημα,που βγαίνει μια κουτσή μαριά και κάνει πάταγο!

Αλλά φαντάσου πόσο πολύ τους βαριέμαι που δεν μπήκα καν να δώσω κριτική στο παιχνίδι. :D

Επεξ/σία από xtrmsnpr

27 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το παιχνίδι έπρεπε να αποσυρθεί από το στορ! να το σουλουπώσουν και να το δώσουν πάλι.. ΜΕ FACIAL ANIMATIONS αυτή την φορά και χωρίς κουεστς που να κολλάνε..

Ίσως να προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι too realistic.

Πόσες φορές πήγες να κάνεις τη δουλειά σου σε κάποια υπηρεσία, και νόμιζες ότι μιλούσες σε ρομπότ? Ή το quest: "Θέλω την Α βεβαίωση/πιστοποίηση/έγκριση" είναι bugged και δεν τα καταφέρνεις όσες φορές και αν την επαναλάβεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πόσες φορές πήγες να κάνεις τη δουλειά σου σε κάποια υπηρεσία, και νόμιζες ότι μιλούσες σε ρομπότ? Ή το quest: "Θέλω την Α βεβαίωση/πιστοποίηση/έγκριση" είναι bugged και δεν τα καταφέρνεις όσες φορές και αν την επαναλάβεις?

:P

δε γίνεται δηλαδή με τίποτα να ξεφύγουμε από αυτά;

Στην εφορία μας έχει πολλαπλά quest!

Catch n fetch όλα! Ευτυχώς είναι μέσα στο ίδιο κτήριο! Οι όροφοι αλλάζουν μόνο :P .

Δηλαδή SONY και καλά,ναρκωτικά να πάρω;

Μωρέ ας το στρώσουν το παιχνίδι,να μην είναι το κλανκι και να μην κολλάνε τα κουεστς! να πω ότι το ευχαριστιέμαι. Δε θέλω τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

34 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πολύ σημαντικό πρόβλημα imho, πούλησαν το game στο kickstarter ως medieval simulation και στην διάρκεια κατάλαβαν ότι το "hardcore" realistic gameplay δεν απευθύνεται στην μάζα και η Deep Silver προφανώς και τους έσπρωξε ακόμα περισσότερο προς casual και για αυτό άλλαξαν και σχεδόν ριζικά το combat και για αυτό είναι full στα bugs χωρίς να υπάρχει χρόνος για testing και polishing. Φυσικά μπορεί να είμαι και λάθος αλλα καθώς έχω παρακαλουθήσει όλο το development εκεί καταλήγω.

• Like 2

Έχει κανείς άλλος θέμα με τον npc που πας και κανείς combat training 

Δεν έχει γυρίσει ακόμα ο π@π@ρας από το ratay και δεν μπορώ να μάθω καινούργιες κινήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Help : Που θα βρώ να αγοράσω lockpicks ο τύπος στο Talmberg δέν έχει άλλα έψαξα σε πολλά μέρη

συνάντησα πολούς traders όμως lockpicks δεν έχουν.

Edit: Να σημειώσω πως έβαλα τους τελευταίους drivers (AMD) και το παιχνίδι lagaρει ασύστολα.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες έκανα φορματ,και μαντέψτε ποιο παιχνίδι ΔΕΝ ψήνομαι να ξαναβάλω.
Όχι εντάξει,για να είμαι σωστός,θα το βάλω να δω τί άλλαξε..

Btw στις κριτικές (έφτασαν το mostly positive) στο steam αρχίζει και πέφτει,ήδη έβγαλε και warning το steam ότι έγιναν μαζικά αρνητικές ψήφοι.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Έλα αρκετά υπομονή έκανα με το παιχνίδι..

τώρα έπεσα πάνω σε bug που δεν λέει να κάνει load για να συνεχίσει ένα quest..infinite loading times.

Σαπίλα σκέτη,μαύρο σε τέτοιες εταιρίες και ας κλείσουν.

Αρνητική ψήφο και με την βούλα..
1.5 μήνα τώρα και δε μπορώ να παίξω.
Αντίο!

• Super Moderators

Δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι (για διάφορους λόγους, ένας είναι ότι δεν έχω αρκετά δυνατό μηχάνημα για να το τρέξω αξιοπρεπώς) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που καταφανώς δεν ήταν έτοιμο -και δεν εννοώ μόνο το σπάσιμο του περιεχομένου, αυτό το ξέραμε από καιρό πως θα συνέβαινε.

Μόλις είδα στο twitch ένα stream για το Battletech, επί μία ώρα λειτουργούσε άψογα, το στρατηγικό κομμάτι που έδειξαν για πρώτη φορά ήταν εξαιρετικό, μετάβαση από το στρατηγικό στο τακτικό σκέλος άριστη.

Κι όμως, όταν τους ρώτησα γιατί το κρατάνε ένα μήνα αφού είναι "έτοιμο", μου απάντησαν μαζικά οι devs/mods ότι δεν είναι έτοιμο, υπάρχουν bugs, θέλουν να το βγάλουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τεράστια διαφορά νοοτροπίας, και δεν είναι κανένας κολοσσός η HBS -αν και η συμμαχία με την Paradox σίγουρα τους ενίσχυσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...