zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω παρατηρήσει το εξής όταν ρίχνω με το τόξο δεν τεντώνει για πολύ και αμέσως το πετάει με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να στοχεύσω είναι κάποιο bug η κάτι άλλο; Απο ενέργεια,φαγητό και ύπνο είναι φούλ αν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι κάτι από αυτά. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Έχω παρατηρήσει το εξής όταν ρίχνω με το τόξο δεν τεντώνει για πολύ και αμέσως το πετάει με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να στοχεύσω είναι κάποιο bug η κάτι άλλο; Απο ενέργεια,φαγητό και ύπνο είναι φούλ αν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι κάτι από αυτά. Είναι το skill που έχει, όταν ανέβει θα μπορεί να το κρατήσει παραπάνω. Και για ακόμα πιο πολύ,έχει ένα passive skill αν πίνεις αλκοόλ να το κρατάει 25% πιο πολύ, αλλά όλες τις άλλες φορές θα τρέμει κατά 25% ή κάπως έτσι, θα το δεις σίγουρα ποιο λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 2/26/2018 στις 4:14 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ... -- άντε μακάρι να φτιαχτούν τα bugαρισμένα quests.. Εδώ είχε quest για ξύλο με κάτι τύπους, και αυτό μου χρέωσε και γω δεν ξέρω τί...και τώρα ένα χωριό ολόκληρο δεν μου μιλάει εαν δε του δώσω 250-260 κέρματα στον καθένα,κάθε φορά που ξεκινάω κουβέντα μαζί του. Έχει πέσει το Likeness στο 47/100 ..και ούτε που θέλουν να με διδάξουν πράματα! Άπονη ζωή.. βρε @admins κάντε κάτι με το φόρουμ..έχει καταντήσει Γολγοθάς για να ποστάρουμε κάτι.. Βάζω spoiler tags σε ένα σημείο και αυτό το εφαρμόζει σε ότι έχω γράψει..και μετά δεν βγαίνει κιόλας..Για καλό έγινε αυτή η αναβάθμιση; Δεν εισαι ο μονος Μια η wiiind η μούγκαφον , μια το bitdefender . Ακομα το παλευεις με τοξο ; Βραβειο γαιδουρινης υπομονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Με το τελευταίο patch τι έγινε; Διορθώθηκαν τα περισσότερα bugs ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείς το 1.2.5; Να σου πώ την αλήθεια το ψιλό σταμάτησα γιατί περιμένω το ''μεγάλο'' patch. Ας μας απαντήσει κάποιος που το παίζει ενεργά Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Εννοείς το 1.2.5; Να σου πώ την αλήθεια το ψιλό σταμάτησα γιατί περιμένω το ''μεγάλο'' patch. Ας μας απαντήσει κάποιος που το παίζει ενεργά Μου αρέσει πολύ σαν game αλλά τα bugs που βλέπω με αποθαρρύνουν από το να το παίξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 H GoG version στις 27 Φλεβάρη κυκλοφόρησε έτσι; δεν βγήκε πατσαρισμένο σ'αυτήν την version; το έχει πάρει κανείς απο GoG; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 υπάρχουν σοβαρά bug πάνω στα quest.και από όσο έψαξα συμβαίνει το ίδιο σε αρκετούς. Ο captain benant που σου μαθαίνει να πολεμάς είναι bugαρισμενος και δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις training μαζί του με αποτέλεσμα να μην μαθαινεις σημαντικα combo + πολλά ακομα σημαντικα bug σε quest .αναμένουμε patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε H GoG version στις 27 Φλεβάρη κυκλοφόρησε έτσι; δεν βγήκε πατσαρισμένο σ'αυτήν την version; το έχει πάρει κανείς απο GoG; Πολύ ωραία ανέκδοτα λέτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, dimitriskougou είπε Πολύ ωραία ανέκδοτα λέτε Για πες μας ρε μαν που το είδες το ανέκδοτο; για να γελάσουμε κι εμείς δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μάλλον στο ότι περίμενες να βγει patchαρισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μάλλον στο ότι περίμενες να βγει patchαρισμένο Μεχρι την κυριακη λενε οτι θα βγει patch. Στην ουσια patchaρισμενο θα βγει(βγηκε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Balantakos είπε Μεχρι την κυριακη λενε οτι θα βγει patch. Στην ουσια patchaρισμενο θα βγει(βγηκε). όχι γιατί το παιχνίδι στο GOG έχει κυκλοφορήσει ήδη! 27/2 https://www.gog.com/game/kingdom_come_deliverance τώρα αν εννοείτε τα minor updates που έχει και του steam,κλάιν,δεν βοήθησαν και πολύ ως τώρα.! Που δεν νομίζω να εννοούσε αυτό το παιδί από πάνω,αλλά το "μεγάλο¨ που θα ξεκολλήσει το παιχνίδι. Και γω το σταμάτησα έχει τρομερό θέμα με τα quests-εκτός του performance. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι να βγεί το patch δεν κάνω κανένα quest απλά επισκέπτομαι όλες τις τοποθεσίες ''διώχνω τα σύννεφα΄΄ απο τον χάρτη και εκπαιδεύομαι στο κυνήγι με το τόξο, ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να βγεί το patch και να αρχίσουμε να παίζουμε ενεργά το story και τα side missions. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 εγω τερματησα 25+ ωρες ,μεγαλο τρολαρισμα για να περασει η ωρα και να γραφτουν επιπλεον ωρες gameplay στο τελος,ειδικα στους β τιτλους οπου πας ...βολτα με το αλογο μεχρι την ακρη του χαρτη ειναι να κοψεις φλεβες απο το τρολιν των δημιουργων... αδειος χαρτης εντελως... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα