Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, keravnos21 είπε Τα preorder εχουν καταστρεψει το gaming νομιζω ημουν λιτος και περιεκτικος. Δεν συμφωνώ. Είναι ένας πρακτικός και έμπρακτος τρόπος να στηρίξεις ένα παιχνίδι. Όπως κάθε τι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα του μηχανισμού: early access/preorder είχε το επικό (και παραγνωρισμένο) Battle Brothers, indie διαμαντάκι από τα λίγα, early access/preorder είχε και το Spacebase DF-9, που κρέμασε τους ανθρώπους που το εμπιστεύτηκαν κατά τρόπο αχαρακτήριστο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, λυπάμαι αν γίνομαι δυσάρεστος, αλλά ούρλιαζε από χιλιόμετρα ότι δεν είναι έτοιμο. Όποιος είχε παρακολουθήσει στοιχειωδώς το development, το ήξερε. Μα, και χωρίς να έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα, βλέποντας τα βίντεο, το έβλεπες πως έχει θέματα. Εδώ, τουλάχιστον, έχει κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι -που προφανώς κινεί το ενδιαφέρον- και έχει καταφανέστατες αδυναμίες. Το αν θα φτιάξουν ή όχι είναι ένα ζήτημα, αλλά δεν μας φταίει το preorder για την κατάστασή του. Τι να πουν και όσοι στήριξαν το Star Citizen, δηλαδή... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Snoob είπε Τι να πουν και όσοι στήριξαν το Star Citizen, δηλαδή... Απο το στομα μου το πηρες..
keravnos21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το παιχνιδι μια χαρα το στηριζεις αν το παρεις day one που στην ουσια ειναι τα ιδια χρηματα αλλα δεν εχεις κατι που ΘΑ κυκλοφορησει ΚΑΠΟΤΕ με χιλια bugs κλπ με την ιδια λογικη να προπαραγγελνουμε ρουχα τροφιμα κλπ . P.S. το steam εχει γεμισει με early access ελεος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Προφανώς και το στηρίζεις αν το αγοράσεις αλλά δεν είναι το ίδιο με το να το στηρίξεις ενώ ακόμη αναπτύσσεται. Δεν θέλεις, δεν προπαραγγέλνεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν "χάλασε" το σύστημα με τις προπαραγγελίες το gaming. Αντίθετα, στήριξε και στηρίζει μικρές παραγωγές που πιθανότατα θα κυκλοφορούσαν πολύ φτωχότερες -ή και καθόλου- χωρίς αυτή τη στήριξη. Υ.Γ. Έχω προπαραγγείλει ρούχα. Τρόφιμα επίσης. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 το gothic ήταν bugfest,αλλά αυτό εδώ πάει να το εκθρονίσει.. 14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά μην είσαι και περήφανος για αυτό που λες, ο σωστός gamer imho απλά δεν ασχολείται καθόλου με games που τον ενοχλούν οι πολιτικές των εταιριών ή άμα θες τόσο πολύ να το παίξεις το βάζεις στο backlog και το παίζεις μετά από καιρό με όλα τα patches όμορφα και ωραία στην μιση τιμή no offence bud. Xtr το Skyrim το έκανε αυτό και νομίζω αλλα δεν είμαι σίγουρος και το Oblivion. το oblivion άντε γεια μας έκανε,αν θυμάμαι δεν διορθώθηκε με τίποτα το προβληματικό ΑΙ,αλλά οκ παιζόταν.. Το skyrim καλά που βγαίνει το unofficial patch κάθε τόσο.. βέβαια όποτε το θυμάται η bethesda ασχολείται και βγάζει και αυτή. το παιχνίδι το παίζω γιατί έχει ενδιαφέρον..Με ενοχλεί ο άδειος κόσμος και τα bugs,όμως προχωράει μέχρι στιγμής χωρίς να βαριέσαι.. Σε μια κωμόπολη να πέσεις μόνο,πρέπει να βρεις που είναι ο merchant/blacksmith/armorer κτλ..να μιλήσεις με τον κόσμο για να σε μάθει.. Δυστυχώς ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ κάνουν τους ίδιους διαλόγους,οπότε παίζει skip..μόνο για τα stats μιλάω..(βαρετό πράμα σε rpg να ακους τα ίδια και τα ίδια) 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι Xtr λάθος κατάλαβες μάλλον δεν ήμουν σαφής, σχολίασα το " Σε αυτό που τα σπάει είναι,ότι και να κάνεις σου δίνει stats και δεν χρειάζεται να κάνεις βλαμμένα quests ώστε να πάρεις lvl/χρ..Εκεί είπα,αμην ένα παιχνίδι που το κάνει αυτό! " Επίσης θα συμφωνήσω σε αυτό με τους επαναλαμβανόμενους διαλογους, δηλαδή άσε να τα πει μια φορα και μετά σταματα το voice, και όχι και τίποτα το κάνουν σχεδόν όλα τα games. Snoob το pre-order σίγουρα βοηθησε να φτάσουμε στην κατάσταση που ζούμε, και αυτό γιατί όπως πάντα some pricks εκμεταλλεύονται καταστάσεις για αρπαχτές, σίγουρα βοηθάει μικρούς devs αλλα είδαμε και πόσοι από αυτούς δίνουν καλους τίτλους, εδώ ούτε το kickstarter πια δεν εμπιστεύεσαι. Επίσης τι εννοείς έχει κάνει pre-order τρόφιμα?! Άντε ρούχα collectors i guess αλλα τρόφιμα?! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
3DJIN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 προφανως για να παίζουμε το παιχνίδι υπαρχει κατι που μας τραβαει, οπως επίσης και το αντίθετο που ειναι η προσβολη της ανθρώπινης προσωπικοτητας μας απο τον εκδοτη ετσι οπως κυκλοφορησε το παιχνίδι, γιαυτό δεν παιρνει φραγκο. Α
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια με αυτη την λογικη δεν πρεπει να στηριζουμε ποτε και καμια προσπαθεια με τον φοβο των Ιουδαιων και της "αρπαχτης".. Μπορουμε να αντιληφθουμε ισως καποια πραγματα παραπανω λογω εμπειριας απο πριν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διαψευστουμε ευχαριστα ή οτι πρεπει να τα μηδενιζουμε ολα και να λεμε οχι preorder, οχι στηριξη ποτε απο πριν.. Οπως ειπωθηκε και ειναι κατανοητο και το ξερουμε αλλωστε ολοι αλλο πραγμα το day 1 και αλλο το στηριζω στην φαση του development.. Ουτε εγω στηριζω τα παντα (not even close), ουτε εγω αγοραζω day 1 τα παντα, αλλα συνεισφεροντας σε καποια κινω και εγω τον τροχο λιγακι.. Φανταστειτε να σταματαγαμε ολοι την στηριξη σε dev φαση τι θα γινει με ολα αυτα τα indie στουντιακια.. Και ναι ακομη και για τοσες απογοητευσεις αν ειναι να βγει μια καλη προσπαθεια το αξιζει.. Θεωρουμε τωρα αστειοτητα να στηριζουμε καθε προσπαθεια ή να αγοραζουμε τουλαχιστον οτι παιζουμε, ενω μας κοροιδευουν απο 100 πλευρες στην ζωη μας.. Ας ειμαστε λιγοι πιο χαλαροι στο τροπο που βλεπουμε τα πραγματα.. Τελος εγω ξερω οτι τζαμπατζης δεν θα γινω ποτε.. Αν θελω κατι και μου αρεσει θα το παρω.. Αν οχι αμεσα εν καιρω.. Δεν κρυβομαι ποτε πισω απο φθηνες δικαιολογιες και το δαχτυλο μου λες και ειμαι 15 χρονων, κοροιδευοντας κυριως τον εαυτο μου με παπαντζες.. Αν ολοι σκεφτομασταν ευκαιριακα δεν θα υπηρχε σκηνη να συζηταγαμε.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 2
Tobajara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, 3DJIN είπε προφανως για να παίζουμε το παιχνίδι υπαρχει κατι που μας τραβαει, οπως επίσης και το αντίθετο που ειναι η προσβολη της ανθρώπινης προσωπικοτητας μας απο τον εκδοτη ετσι οπως κυκλοφορησε το παιχνίδι, γιαυτό δεν παιρνει φραγκο. Α Δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη προσωπικότητά σου από την κατάσταση του παιχνιδιού αλλά όχι από το να παίζεις το παιχνίδι. Μάλιστα. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/18/2018 στις 4:07 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Ούτε μια βδομάδα και ήδη 63 mods άμα μέτρησα σωστά, σε κάνα χρόνο θα γίνει παιχνιδάρα Τριπλασιάστηκαν τα mods σε δυο βδομάδες, 189 Παίζει να βγει unofficial patch πιο γρήγορα
3DJIN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Tobajara είπε Δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη προσωπικότητά σου από την κατάσταση του παιχνιδιού αλλά όχι από το να παίζεις το παιχνίδι. Μάλιστα. η λεξη "παιζω" σου λεει κατι ή χρειαζεσαι evaluation απο ψυχιατρο? 1
Brandtobrand Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Tobajara είπε Δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη προσωπικότητά σου από την κατάσταση του παιχνιδιού αλλά όχι από το να παίζεις το παιχνίδι. Μάλιστα. 10 λεπτά πριν, 3DJIN είπε η λεξη "παιζω" σου λεει κατι ή χρειαζεσαι evaluation απο ψυχιατρο? Η κατάσταση του παιχνιδιού προσβάλλει την προσωπικότητα τόσο όσο να αποτρέψει κάποιον από να το αγοράσει, αλλά όχι όμως και από να το "ευχαριστηθεί" για ώρες στο ταζμπέ. Σιχτιρίζοντας παράλληλα τους κακούς dev που παρουσίασαν ένα "άθλιο" παιχνίδι, ανάξιο αγοράς για τον καλό αυτό καταναλωτή αλλά αρκετά άξιο για πολύωρη ενασχόληση. Μάλιστα, απλά αστείο. 2
Joe-4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μόνο εγώ το ευχαριστιέμαι; Δεν αντιμετώπισα game breaking bugs μέχρι στιγμής. Ίσα ίσα που από την αρχή μου τρέχει fluidly. Το μόνο bug που μου την έσπασε είναι το "game saved" που καμιά φορά κολλάει στο κέντρο της οθόνης. Αλλά όλα τα games που αναφέρατε : Skyrim, Oblivion, Risen, Gothic, κτλπ είναι τα αγαπημένα μου και ας είχαν ένα σκασμό bugs. Ειδικά το mount & blade που γουστάρω τρελά, ήταν δευτερόλεπτο και bug με αντί για animations, αγγούρια στεκούμενα και text διαλόγους. To KCD τουλάχιστον έχει όμορφους διαλόγους,αρκετά καλό voice acting, διαφορετικά approaches στα quests και activities για να σε κρατήσουν το ενδιαφέρον για πολλές ώρες. Για φέτος τουλάχιστον δεν έχω παίξει καλύτερο game. Άνετα το ψήφιζα για game of the year! Το σύστημα που το παίζω σε ανάλυση 2560x1440: COOLER MASTER GM-Series 650W Modular Bronze GIGABYTE B85M-DS3H INTEL Core-i7 4790 3.60GHz 2 x KINGSTON HyperX FURY 8GB 1600MHz GTX 960 Gigabyte 4GB 2
Balantakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joe-4 είπε Μόνο εγώ το ευχαριστιέμαι; Δεν αντιμετώπισα game breaking bugs μέχρι στιγμής. Ίσα ίσα που από την αρχή μου τρέχει fluidly. Το μόνο bug που μου την έσπασε είναι το "game saved" που καμιά φορά κολλάει στο κέντρο της οθόνης. Αλλά όλα τα games που αναφέρατε : Skyrim, Oblivion, Risen, Gothic, κτλπ είναι τα αγαπημένα μου και ας είχαν ένα σκασμό bugs. Ειδικά το mount & blade που γουστάρω τρελά, ήταν δευτερόλεπτο και bug με αντί για animations, αγγούρια στεκούμενα και text διαλόγους. To KCD τουλάχιστον έχει όμορφους διαλόγους,αρκετά καλό voice acting, διαφορετικά approaches στα quests και activities για να σε κρατήσουν το ενδιαφέρον για πολλές ώρες. Για φέτος τουλάχιστον δεν έχω παίξει καλύτερο game. Άνετα το ψήφιζα για game of the year! Το σύστημα που το παίζω σε ανάλυση 2560x1440: COOLER MASTER GM-Series 650W Modular Bronze GIGABYTE B85M-DS3H INTEL Core-i7 4790 3.60GHz 2 x KINGSTON HyperX FURY 8GB 1600MHz GTX 960 Gigabyte 4GB Εσυ και χιλιαδες ακομα, το ευχαριστιουνται. - Patch συντομα , και με πολλα quest bug fixes. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Balantakos
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 ... -- άντε μακάρι να φτιαχτούν τα bugαρισμένα quests.. Εδώ είχε quest για ξύλο με κάτι τύπους, και αυτό μου χρέωσε και γω δεν ξέρω τί...και τώρα ένα χωριό ολόκληρο δεν μου μιλάει εαν δε του δώσω 250-260 κέρματα στον καθένα,κάθε φορά που ξεκινάω κουβέντα μαζί του. Έχει πέσει το Likeness στο 47/100 ..και ούτε που θέλουν να με διδάξουν πράματα! Άπονη ζωή.. βρε @admins κάντε κάτι με το φόρουμ..έχει καταντήσει Γολγοθάς για να ποστάρουμε κάτι.. Βάζω spoiler tags σε ένα σημείο και αυτό το εφαρμόζει σε ότι έχω γράψει..και μετά δεν βγαίνει κιόλας..Για καλό έγινε αυτή η αναβάθμιση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα