Προς το περιεχόμενο

Kingdom Come: Deliverance

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xtrmsnpr

Με όλο τον σεβασμό αλλά άρχισες να γίνεσαι κουραστικός δεν σ' αρέσει το παιχνίδι και έχεις τα περισσότερα πόστ απο τον οποιοδήποτε

σ' αυτό το τόπικ  

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wait for sale λογω των τεχνικων προβληματων και απο γνωστο youtuber. Το ανεφερε ο Xtrmsnpr στην σελιδα 9 αλλα το ξανααναφερω υπο την εννοια οτι δεν ειναι ο μονος που εχει παραπονα στην παρουσα φαση παντα :P

Επεξ/σία από Fulgore

παραδοσιακά τέτοιους φιλόδοξους τίτλους δεν είναι να τους αγοράζεις day 1. Πάντα τους αφήνεις ένα δύο μήνες ώστε να βγούνε τα κατάλληλα patch συν ότι θα τους αγοράσεις και αρκετά φτηνότερα και σίγουρα θα τους ευχαριστηθείς περισσότερο καθώς θα έχουν λυθεί τα ποιο σοβαρά τους προβλήματα. 

• Like 2

6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

xtrmsnpr

Με όλο τον σεβασμό αλλά άρχισες να γίνεσαι κουραστικός δεν σ' αρέσει το παιχνίδι και έχεις τα περισσότερα πόστ απο τον οποιοδήποτε

σ' αυτό το τόπικ  

Μήπως επειδή είμαι ο μόνος που το αγόρασε;; εεεεε;
Μήπως είμαι αυτός που θυσιάστηκε για να σώσετε 35-40 ευρώ και να πάρετε κάτι άλλο;

Μήπως επειδή είμαι ο σωτήρας του φόρουμ;
(τρολ μοουντ ΟΝ)

αλλά δεν γίνεται να σταματήσω,έχω πάθει ψύχωση με το παιχνίδι.

• Hotfix – Version 1.2.5 (upcoming) 

We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 2/19 
  • Fix for R2 button being non-responsive in combat 
  • Fix for issues in quests with Hans Capon 
  • Fix for quest Ginger in a Pickle

Patch 1.3 - (upcoming) 

This is the patch we are currently working on. It hasn’t been released on any platform yet. It’s mainly focused on bug-fixing as we are studiously going through every player report, watching every stream we can and fixing all the bugs as fast as possible. But apart from these fixes, we are working on the following features: (Which is not guaranteed for delivery in this patch ) 
  • Save and Exit functionality 
  • Lockpicking minigame controls improvement on controllers 
  • Pickpocket minigame improvement 
  • Alchemy recipe for respec potion 
  • Many quest-related bug fixes

14 ώρες πριν, Fulgore είπε

Wait for sale λογω των τεχνικων προβληματων και απο γνωστο youtuber. Το ανεφερε ο Xtrmsnpr στην σελιδα 9 αλλα το ξανααναφερω υπο την εννοια οτι δεν ειναι ο μονος που εχει παραπονα στην παρουσα φαση παντα :P

Στο podcast αναφέρανε ακόμα περισσότερα bugs και design flaws αλλα overall τους άρεσε, απλά όχι στο current stage που είναι πολύ λογικό. Εννοείτε όλα τα games είναι ψιλό betas στο release αλλα τόσο bugfest έχω να δω από το Andromeda, τελικά έκανα λάθος οι τύποι κάναν co-publishing με Deep Silver οποτε τώρα βγάζει νόημα γιατί το κάναν release σε αυτή την κατάσταση, τραγικό λάθος τζάμπα το κακό press.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι μονο τα bugs ειναι το θεμα?Το performance που ειναι τραγικο ποτε θα το φτιαξουν?

Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη αυτο πρεπει να τελειωσει στο pc και να εφαρμοστει το vote with your money.

Ειναι απιστευτο να κυκλοφορει ενα νεο παιχνιδι,να παιρνει χαμηλες βαθμολογιες(οι αρχικες πριν τις αλλαξουν),να εχει τοσα bugs και τοσο κακο performance και να εισαι στα κορυφαια σε πωλησεις παιχνιδια στο steam. Και μετα πανε και ανοιγουν θεματα και κλαιγονται για τα θεματα αυτα

http://steamcommunity.com/app/379430/discussions/?fp=2

Εν ετη 2018 ολα αυτα.

Δεν γινεται να βγαινουν παιχνιδια στα 50 και 60ευρω σε τετοια κατασταση και να τους λεμε και μπραβο κιολας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1

Εγώ πάντως, με βάση βίντεο που έχω δει στο YT, μου φαίνεται πολύ καλό. Είναι και σε fps mode που μου αρέσει. Μόλις πέσει η τιμή και διορθωθούν τα προβλήματα, θα το τιμήσω σίγουρα.

• Like 2

11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Εγώ πάντως, με βάση βίντεο που έχω δει στο YT, μου φαίνεται πολύ καλό. Είναι και σε fps mode που μου αρέσει. Μόλις πέσει η τιμή και διορθωθούν τα προβλήματα, θα το τιμήσω σίγουρα.

Ειναι παρα πολυ καλο, για αυτο πουλαει και σαν καραμελα αλλωστε.

Μολις βγει το 1.3 patch θα το ξεκινησω.

• Like 1
  • Confused 1

51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι μονο τα bugs ειναι το θεμα?Το performance που ειναι τραγικο ποτε θα το φτιαξουν?

Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη αυτο πρεπει να τελειωσει στο pc και να εφαρμοστει το vote with your money.

Ειναι απιστευτο να κυκλοφορει ενα νεο παιχνιδι,να παιρνει χαμηλες βαθμολογιες(οι αρχικες πριν τις αλλαξουν),να εχει τοσα bugs και τοσο κακο performance και να εισαι στα κορυφαια σε πωλησεις παιχνιδια στο steam. Και μετα πανε και ανοιγουν θεματα και κλαιγονται για τα θεματα αυτα

http://steamcommunity.com/app/379430/discussions/?fp=2

Εν ετη 2018 ολα αυτα.

Δεν γινεται να βγαινουν παιχνιδια στα 50 και 60ευρω σε τετοια κατασταση και να τους λεμε και μπραβο κιολας.

πεταξαν αδεια να πιασουν γεματα. Ειδαν οτι το γουσταρε ο κοσμος και τωρα κοιτανε να το φτιαξουν γρηγορα γρηγορα, πριν το κανουν ολοι refund. Γνωστη η τακτικη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Ειναι παρα πολυ καλο, για αυτο πουλαει και σαν καραμελα αλλωστε.

Μολις βγει το 1.3 patch θα το ξεκινησω.

Όχι δεν είναι παρα πολύ καλο και άμα το είχες παίξει θα το καταλάβαινες, το game πουλάει γιατί είναι ελάχιστα τα releases του μηνα και επειδή είναι διαφορετικό, είναι μέτριο στα πάντα εκτος του story που "λένε" ότι είναι εξαιρετικό αλλα οι άψυχοι διάλογοι το χαλάνε ακόμα και αυτό.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Το core  παιχνίδι είναι πραγματικά καλό και με τρομερές προοπτικές στο μέλλον. Το θέμα είναι πόση υπομονή έχεις κάποιος μέχρι να διορθωθούν τα bugs  Εγώ προσωπικά είναι κάπως ανεκτικός μαζί τους καθώς είναι το πρώτο τους παιχνίδι και γιατί βλέπω παρά πολύ μεγάλη όρεξη να το διορθώσουν 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εγώ προσωπικά είναι κάπως ανεκτικός μαζί τους καθώς είναι το πρώτο τους παιχνίδι και γιατί βλέπω παρά πολύ μεγάλη όρεξη να το διορθώσουν 

Καλά το πρώτο game σαν Warhorse γιατί έχουν δουλέψει σε πολλά γνωστά games παλιότερα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...