Gerara_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Virus200 είπε Το εχει στα 10 ευρω και ελεγα να το παιξω πριν ασχοληθω με το 2. Που το έχει 10€;
Despotas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Που το έχει 10€; https://www.gog.com/en/game/kingdom_come_deliverance_royal_edition 1
Gerara_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Despotas είπε https://www.gog.com/en/game/kingdom_come_deliverance_royal_edition Νόμιζα ότι αφορούσε την έκδοση για playstation
Despotas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Νόμιζα ότι αφορούσε την έκδοση για playstation Για PC είμαστε εδώ. Ωστόσο διατίθεται στην ίδια τιμή για PS4 στο επίσημο store μέχρι 27/2: https://store.playstation.com/en-gr/product/EP4062-CUSA15436_00-KCDROYALEDITION0 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από Despotas 2
BlueBlade Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Να πω σε αυτό το σημείο, πως και δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το διαμάντι; Το τσίμπησα στις προσφορές του Steam με 7€ και έχω χαζέψει εντελώς. Από τα πολύ λίγα παιχνίδια που σκέφτομαι όσο είμαι στο γραφείο και περιμένω να πάω σπίτι να παίξω. Ένα RPG που καταφέρνει να με ρουφήξει στον κόσμο του και όσο παίζω μεταφέρομαι στον Μεσαίωνα. Θα επανέλθω στο "Τι τερμάτησα και πως φάνηκε." 2
zvarthangalos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, BlueBlade είπε Να πω σε αυτό το σημείο, πως και δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το διαμάντι; Το τσίμπησα στις προσφορές του Steam με 7€ και έχω χαζέψει εντελώς. Από τα πολύ λίγα παιχνίδια που σκέφτομαι όσο είμαι στο γραφείο και περιμένω να πάω σπίτι να παίξω. Ένα RPG που καταφέρνει να με ρουφήξει στον κόσμο του και όσο παίζω μεταφέρομαι στον Μεσαίωνα. Θα επανέλθω στο "Τι τερμάτησα και πως φάνηκε." Πού να παίξεις και το δεύτερο δεν θα πηγαίνεις καθόλου στο γραφείο 😁. 1 2
BlueBlade Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 48 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Πού να παίξεις και το δεύτερο δεν θα πηγαίνεις καθόλου στο γραφείο 😁. Το γραφείο είναι το λιγότερο, φοβάμαι μην με παρατήσει η κοπελιά με τις τόσες ώρες που ρίχνω στο παιχνίδι. Πάντως πλάκα πλάκα, λόγο του πόσο ενθουσιασμένος είμαι από το πρώτο, ήδη έχει μπει ο σπόρος της αναβάθμισης του PC μετά το καλοκαίρι για να παίξω το δεύτερο όπως ακριβώς του αξίζει. 4
seithan Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 5 hours ago, BlueBlade said: Το γραφείο είναι το λιγότερο, φοβάμαι μην με παρατήσει η κοπελιά με τις τόσες ώρες που ρίχνω στο παιχνίδι. Πάντως πλάκα πλάκα, λόγο του πόσο ενθουσιασμένος είμαι από το πρώτο, ήδη έχει μπει ο σπόρος της αναβάθμισης του PC μετά το καλοκαίρι για να παίξω το δεύτερο όπως ακριβώς του αξίζει. Όσο κ να ακούγεται περίεργο, τρέχει σαφέστατα καλύτερα το 2 από το 1. 5
polonos1313 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 1 hour ago, seithan said: Όσο κ να ακούγεται περίεργο, τρέχει σαφέστατα καλύτερα το 2 από το 1. Ισχύει πάρα πολύ αυτό ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα