kostas_tech Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Σε 24αρα σύνδεση, έγινε ρύθμιση από forthnet για μέγιστη ταχύτητα download έως 1.2 Mbps..
kostas_tech Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή δεν είμαι τοσο καλός με αυτά, πώς το βρίσκω το attenuation?
amalis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα ρύθμισης από forthnet .Σχετικά έχεις καλή σύνδεση και το θέμα σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέντρο
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή δεν είμαι τοσο καλός με αυτά, πώς το βρίσκω το attenuation? Εκει που βρήκες και το πρωτο πινακακι στον ρουτερ ψαχ'το λιγο
kostas_tech Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα ρύθμισης από forthnet .Σχετικά έχεις καλή σύνδεση και το θέμα σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέντρο Είμαι σχετικά κοντά στο κέντρο. Η ταχύτητα μου είναι συνήθως ρυθμισμένη στα 10.5 Mbps, αλλά χθές που μπήκα στην σελίδα του ρουτερ μ έβγαλε ότι η μέγιστη ταχύτητα είχε ρυθμιστεί στα 1.2 Mbps. Αφού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο υπάλληλος με συμβούλεψε να αλλάξω το splitter γιατί η γραμμή μου ανέβασε πολύ attenuation (θόρυβο). Εκει που βρήκες και το πρωτο πινακακι στον ρουτερ ψαχ'το λιγο Δεν το βρήκα φίλε μου. Το ρουτερ μου είναι το TG585 v7. Edit: Μόλις το βρήκα:
arc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Είδες που το πρόβλημα δεν ήταν στην forthnet;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι σχετικά κοντά στο κέντρο. Η ταχύτητα μου είναι συνήθως ρυθμισμένη στα 10.5 Mbps, αλλά χθές που μπήκα στην σελίδα του ρουτερ μ έβγαλε ότι η μέγιστη ταχύτητα είχε ρυθμιστεί στα 1.2 Mbps. Αφού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο υπάλληλος με συμβούλεψε να αλλάξω το splitter γιατί η γραμμή μου ανέβασε πολύ attenuation (θόρυβο). Δεν το βρήκα φίλε μου. Το ρουτερ μου είναι το TG585 v7. Edit: Μόλις το βρήκα: Η ταχυτητα σου βαση της αποστασης, πρεπει να ειναι αυτη που λες, δηλαδη 10.5 Mbps, καθε αλλη μικρότερη ειναι λαθος. Τεσπα αφου το ελυσες τέλος καλο ολα καλα
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 αν παιζεις σταθερα εδω ζητα 6ari profile για να ανεβεις σε ταχυτητα και ζητα να σου κλεισουν το gap/ (no rfi profile)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα