Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ρύθμισης από forthnet .Σχετικά έχεις καλή σύνδεση και το θέμα σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέντρο 

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ρύθμισης από forthnet .Σχετικά έχεις καλή σύνδεση και το θέμα σου έχει να κάνει με την απόσταση σου από το κέντρο 

Είμαι σχετικά κοντά στο κέντρο. Η ταχύτητα μου είναι συνήθως ρυθμισμένη στα 10.5 Mbps, αλλά χθές που μπήκα στην σελίδα του ρουτερ μ έβγαλε ότι η μέγιστη ταχύτητα είχε ρυθμιστεί στα 1.2 Mbps. Αφού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο υπάλληλος με συμβούλεψε να αλλάξω το splitter γιατί η γραμμή μου ανέβασε πολύ attenuation (θόρυβο).

Εκει που βρήκες και το πρωτο πινακακι στον ρουτερ ψαχ'το λιγο

Δεν το βρήκα φίλε μου. Το ρουτερ μου είναι το TG585 v7.

Edit: Μόλις το βρήκα: 

post-220126-0-45002100-1387542483_thumb.png

Δημοσ.

Είμαι σχετικά κοντά στο κέντρο. Η ταχύτητα μου είναι συνήθως ρυθμισμένη στα 10.5 Mbps, αλλά χθές που μπήκα στην σελίδα του ρουτερ μ έβγαλε ότι η μέγιστη ταχύτητα είχε ρυθμιστεί στα 1.2 Mbps. Αφού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο υπάλληλος με συμβούλεψε να αλλάξω το splitter γιατί η γραμμή μου ανέβασε πολύ attenuation (θόρυβο).

Δεν το βρήκα φίλε μου. Το ρουτερ μου είναι το TG585 v7.

Edit: Μόλις το βρήκα: 

Η ταχυτητα σου βαση της αποστασης, πρεπει να ειναι αυτη που λες, δηλαδη 10.5 Mbps, καθε αλλη μικρότερη ειναι λαθος.

Τεσπα αφου το ελυσες τέλος καλο ολα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...