alexis@me Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (στυλ τι να την κανεις την φερραρι δεν βλεπεις σε τοσα βιντεο που καιγονται;;.Το εβο ειναι καλυτερο) Είσαι ο καλύτερος..έφυγε για twitta 1
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 οχι ενταξει με καλυψες... Δεν ξεφεύγει πολύ πάντως σε τιμή το 5...4S έχω και είναι άκρως ικανοποιητικό στις αποδόσεις του.Ειδικά με το ios7 δεν έχω ούτε ένα lag,και φυσάει. Απλά καθαρά για το στορυ,σου λέω να κινηθείς προς iphone 5 μεριά,γιατί έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις για αρκετά χρόνια πιστεύω...Διαφορά τιμής 4S- 5 γύρω στα 100κατι ευρώ σφραγιστό από σκρουτζομάγαζο με πολλές και καλές κριτικές.Σκέψου ότι το 4S είναι 2 γεννιές πίσω,ενώ το 5 δεν παύει να ειναι τωρινή γεννιά αλλά ως πλαστικό (5C)>Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς < Απόλες τις απόψεις συμφέρει το 5 γιατι είναι και φθηνότερο του 5C,έχει καλύτερη ποιότητα από το πλαστικό 5C,ελαφρύτερο,και πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά του 5S.Καλύτερα να αργήσεις να το πάρεις ένα μήνα για να μάζεψεις τα 100 παρά να πάρεις το 4S στα 8GB που αποσύρεται του χρόνου.
mxz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξεφεύγει πολύ πάντως σε τιμή το 5...4S έχω και είναι άκρως ικανοποιητικό στις αποδόσεις του.Ειδικά με το ios7 δεν έχω ούτε ένα lag,και φυσάει. Απλά καθαρά για το στορυ,σου λέω να κινηθείς προς iphone 5 μεριά,γιατί έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις για αρκετά χρόνια πιστεύω...Διαφορά τιμής 4S- 5 γύρω στα 100κατι ευρώ σφραγιστό από σκρουτζομάγαζο με πολλές και καλές κριτικές.Σκέψου ότι το 4S είναι 2 γεννιές πίσω,ενώ το 5 δεν παύει να ειναι τωρινή γεννιά αλλά ως πλαστικό (5C)>Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς < Απόλες τις απόψεις συμφέρει το 5 γιατι είναι και φθηνότερο του 5C,έχει καλύτερη ποιότητα από το πλαστικό 5C,ελαφρύτερο,και πολύ κοντά στα χαρακτηριστικά του 5S.Καλύτερα να αργήσεις να το πάρεις ένα μήνα για να μάζεψεις τα 100 παρά να πάρεις το 4S στα 8GB που αποσύρεται του χρόνου. Ψαχνω μηπως βρω το 4s ή το 5,οπως συμβουλευεις, απο το ebay(συγκεκριμενα απο αυστραλια,που εχω γνωστο να μου το φερει). Ειναι πιο φτηνα απο εκει. Η μπαταρια του 4s ειναι ενταξει? γιατι εχω ακουσει διαφορα..
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εχω 4s και σε διαβεβαιωνω οτι ειναι αψογο...Δεν ξερω αν επεσα σε πολυ καλη μπαταρια αλλα ξεφευγει η αυτονομια απο το κανονικο..Ειδικα με ιος 7 δεν αδειαζει καθολου ευκολα σε συγκριση με το 6... Μονο το 3g αν ανοιξω για mobile internet αδειαζει γρηγορα..σε κανενα 5ωρο χρησης με 3g, 10ωρο με 3g αναμονη... Για το 5 να ξερεις οτι το μονο αβεβαιο κατ εμε ηταν η μπαταρια..Ολοι ελεγαν οτι ειναι μετρια εως απαραδεκτη..Δεν δουλεψα με 5 αλλα επειδη ειχε ιδια χωρητικοτητα η μπαταρια του με το 4s,αλλα μεγαλυτερη οθονη κρατουσε λιγοτερο...Και παλι ομως ειναι υποκειμενικο...Αναλογα ποσο θα την προσεχεις,ποσο καλα θα το φορτιζεις..Ξερω ατομα με 5 και καταπληκτικες μπαταριες σε διαρκεια...Για μενα μην το φοβασαι το 5 απλα αν το θες μαυρο,με επιφυλαξη γιατι σε απροσεκτα ατομα εφευγε η βαφη στις γωνιες..αν εισαι τυπος που δεν θα το τυρανας,και δεν το πετας στο τραπεζι της καφετεριας καλώς..αλλιως 5αρι σε ασπρο και δεν θα εχεις ΚΑΘΟΛΟΥ προβλημα..
mxz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εχω 4s και σε διαβεβαιωνω οτι ειναι αψογο...Δεν ξερω αν επεσα σε πολυ καλη μπαταρια αλλα ξεφευγει η αυτονομια απο το κανονικο..Ειδικα με ιος 7 δεν αδειαζει καθολου ευκολα σε συγκριση με το 6... Μονο το 3g αν ανοιξω για mobile internet αδειαζει γρηγορα..σε κανενα 5ωρο χρησης με 3g, 10ωρο με 3g αναμονη... Για το 5 να ξερεις οτι το μονο αβεβαιο κατ εμε ηταν η μπαταρια..Ολοι ελεγαν οτι ειναι μετρια εως απαραδεκτη..Δεν δουλεψα με 5 αλλα επειδη ειχε ιδια χωρητικοτητα η μπαταρια του με το 4s,αλλα μεγαλυτερη οθονη κρατουσε λιγοτερο...Και παλι ομως ειναι υποκειμενικο...Αναλογα ποσο θα την προσεχεις,ποσο καλα θα το φορτιζεις..Ξερω ατομα με 5 και καταπληκτικες μπαταριες σε διαρκεια...Για μενα μην το φοβασαι το 5 απλα αν το θες μαυρο,με επιφυλαξη γιατι σε απροσεκτα ατομα εφευγε η βαφη στις γωνιες..αν εισαι τυπος που δεν θα το τυρανας,και δεν το πετας στο τραπεζι της καφετεριας καλώς..αλλιως 5αρι σε ασπρο και δεν θα εχεις ΚΑΘΟΛΟΥ προβλημα.. Oπως ειπα και στην αρχη, εμενα με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια,εε να κραταει 1-2μερες με κανονικη χρηση(τηλεφωνα, μηνυματα και λιγο ιντερνετ)-η καμερα, να μπορω να βγαζω καλες φωτογραφιες(χωρις να πρεπει να εχω παντα μαζι μου και φωτογραφικη μηχανη)-, και να ειναι γρηγορο(γιατι ο,τι κινητο ειχα στο παρελθον μου κολλουσε,ειδικα οταν εμπαινα στο ιντερνετ και ειναι πραγματικα εκνευριστικο αυτο)..... οποιο και να παρω θα το εχω παντα σε θηκη και με προστατευτικη μεμβρανη μπροστα..
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Με το 4s δεν θα εχεις προβλημα με τη μπαταρια,απλα να ξερεις οτι η περιηγηση ειναι πολυ πιο ανετη στην 4αρα οθονη του 5, ενω στο 4s η 3,5αρα οθονη δεν ειναι ασχημη αλλα θα σου φαινεται κοντη! Εκτος αυτου,με το 5 εφοσον λες οτι θα χρησιμοποιεις λιγο ιντερνετ,αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιγεις το wifi οταν το χρειαζεσαι,και να μην το εχεις μονιμως ανοιχτο...με αυτο το τροπο θα εχεις την ιδια αυτονομια με 4s. Εκτος αυτου το να ανοιγοκλεινεις το hardware στο ios 7 ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.το control center ειναι αψογο και το ανοιγεις οπου θες,οτι κ αν εχει ανοιχτο...Τελος να ξερεις,πως εγω πετυχαινω πολυ καλλους χρονους φορτισης γιατι το φορτιζω με usb,η με το φορτιστη του ipad που ειναι 10W και ισχυροτερος,και προσπαθω να μην την αφησω να πεσει κατω απο 15%..ομως κερδιζω πολλες ωρες σε αυτονομια κατι που αλλοι δεν καταφερνουν γιατι το φορτιζουν οπως να ναι...Α! Και κατι που ξεχασα ! Η λεξη κολλημα στο ios δεν υπαρχει! Τετοια smooth και αερατη εμπειρια χρησης δεν εχεις συναντησει σε κανενα αλλο κινητο.Στο λεω εγω που περασα απο χιλια κινητα android μην λεω μαρκες,που δηθεν ειναι ανταγωνιστες του iphone.τελος παντων. Δες πως ειναι το control center.ενα απλο swipe και το εχεις μπροστα σου.. 1
iMarilina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 <p>Απλά επειδή νευρίασα με τα iphones xD. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο τι θα πάρει το παιδί απλά το είχα και σαν απορία γιατί κάποιος προτιμάει το iphone. Το 90% το έχει για μόστρα και το άλλο 10% γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά του γιατί αν θέλεις να το αναλύσουμε δεν έχει κάτι το εξωπραγματικό αυτό το κινητό για το εξωπραγματικό ποσό που δίνεις. Απλά αγοράζεις το "όνομα". Αλλά επειδή και είμαι εκτός τόπικ και επειδή δεν βοηθάω το παιδί να αποφασίσει σταματάω.</p> Μα και τα σαμσουνγκ ίδιες τιμές έχουν στην ουσία. Πχ το S4 με το 5αρι ίδια ακριβώς τιμή είχαν. Γιατί iphone ρε μεγάλε και όχι samsung η nokia για παράδειγμα? Απλά το έχω απ 4S εννοείται και όχι για το σιρι οπως είπες...δεν θα το πάρεις για αυτό αλλά για τα χαρακτηριστικά του.καταρχάς δεν θα σέρνεται με το ios7 όπως το 4...το οποίο ειλικρινά γονατίζει με τον Α4 επεξεργαστή που έχει..δεν πιστεύω να θες iphone που αποσύρθηκε πλεον απο την κυκλοφορία και δεν θα έχει υποστήριξη..το ios 7 ήταν η τελευταια αναβαθμιση για το 4..Τα iphone παίρνουν πολλές αναβαθμίσεις απλά το 4 ήταν το τελευτάιο στην ουρά και ο κύκλος έκλεισε γι αυτό....και μην ξεχνάς ότι τα 4αρια εχουν εργοστασιακο προβλημα στην κεραια..θα εχεις προβλημα..Απλά στην τιμή του 4S καινούριου (καπου 400 δηλαδή) με 100παραπάνω βρίσκεις το 5αρι σφραγιστό με 4αρα οθόνη που δεν συγκρίνεται,με Α6,8αρα,και πολλά άλλα ++++..Το 5αρι ειναι ουσιαστικά το τωρινό 5C,απλά δεν είναι πλαστικό,και έχει το design του 5S..Θα μοιάζει πως έχεις το τελευταίας γεννιάς..Αν θες μπορώ να σου αναλύσω περαιτέρω διαφορές.. οχι ενταξει με καλυψες... Γιατί iphone ρε μεγάλε και όχι samsung η nokia για παράδειγμα? Απλά το έχω απορία τωρα εχω samsung και πριν ειχα htc...μαλλον απλα για μια αλλαγη...να δω και μια αλλη μαρκα,για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογιαθα ηθελα απο apple το πιο οικονομικο και παραλληλα καλο...γι αυτο και εμεινα στο 4s...γιατι μετα το 5 παει πολυ Μια χαρά είναι το 4ς, θα σου πρότεινα 5αρι να ψάξεις να βρεις, θα το ερωτευτείς σε σχέση με το 4ς.
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το 4ς, θα σου πρότεινα 5αρι να ψάξεις να βρεις, θα το ερωτευτείς σε σχέση με το 4ς. Αν και κάτοχος-λάτρης της σχεδίασης 4s-4 με το γυαλί, πιστεύω ακριβώς το ίδιο...Η διχρωμία αλουμινίου γυαλιού είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και την ερωτεύεσαι χωρις δεύτερη σκέψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα