Προς το περιεχόμενο

iphone 4 ή iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, σκεφτομουν να επαιρνα το iphone 4s, αλλα απο μαγαζι εχει 350 και πανω, οποτε εχω στραφει προς τα μεταχειρισμενα... Δεν με νοιαζει το siri του 4s(ετσι και αλλιως δεν χρησιμευει και πολυ στην χωρα μας), αλλα θελω να ειναι γρηγορο,να μην κολλαει, να κραταει η μπαταρια οσο το δυνατον πιο πολυ και να εχει καλη ποιοτητα καμερας... Θα ηθελα,αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του, αν αξιζει να δωσω λιγα περισσοτερα λεφτα για το 4s ή αν το 4 θα με καλυψει...

Δημοσ.

4S εννοείται και όχι για το σιρι οπως είπες...δεν θα το πάρεις για αυτό αλλά για τα χαρακτηριστικά του.καταρχάς δεν θα σέρνεται με το ios7 όπως το 4...το οποίο ειλικρινά γονατίζει με τον Α4 επεξεργαστή που έχει..δεν πιστεύω να θες iphone που αποσύρθηκε πλεον απο την κυκλοφορία και δεν θα έχει υποστήριξη..το ios 7 ήταν η τελευταια αναβαθμιση για το 4..Τα iphone παίρνουν πολλές αναβαθμίσεις απλά το 4 ήταν το τελευτάιο στην ουρά και ο κύκλος έκλεισε γι αυτό....και μην ξεχνάς ότι τα 4αρια εχουν εργοστασιακο προβλημα στην κεραια..θα εχεις προβλημα..Απλά στην τιμή του 4S καινούριου (καπου 400 δηλαδή) με 100παραπάνω βρίσκεις το 5αρι σφραγιστό με 4αρα οθόνη που δεν συγκρίνεται,με Α6,8αρα,και πολλά άλλα ++++..Το 5αρι ειναι ουσιαστικά το τωρινό 5C,απλά δεν  είναι πλαστικό,και έχει το design του 5S..Θα μοιάζει πως έχεις το τελευταίας γεννιάς..Αν θες μπορώ να σου αναλύσω περαιτέρω διαφορές..

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, σκεφτομουν να επαιρνα το iphone 4s, αλλα απο μαγαζι εχει 350 και πανω, οποτε εχω στραφει προς τα μεταχειρισμενα... Δεν με νοιαζει το siri του 4s(ετσι και αλλιως δεν χρησιμευει και πολυ στην χωρα μας), αλλα θελω να ειναι γρηγορο,να μην κολλαει, να κραταει η μπαταρια οσο το δυνατον πιο πολυ και να εχει καλη ποιοτητα καμερας... Θα ηθελα,αν μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του, αν αξιζει να δωσω λιγα περισσοτερα λεφτα για το 4s ή αν το 4 θα με καλυψει...

Εαν εισαι αναμεσα σε αυτα τα δυο θα σου προτεινα 4s και εαν εχει θεμα με την μπαταρια με λιγα χρηματα την αλλαζεις και εισαι κομπλε.

Γιατί iphone ρε μεγάλε και όχι samsung η nokia για παράδειγμα? Απλά το έχω απορία :-)

Γιατι μπορει να μην θελει 35 επεξεργαστες στα 2000ghz και 48gb ram και στο τελος να πηγαινει στα ιδια η να ειναι και πιο αργο απο τα iphone.καλα σε σερφαρισμα δεν το συζηταμε οπως και σε ποιοτητα.Α και μην ξεχασω τα benchmarks :)

Δημοσ.

Υπερεκτιμημένη αξία το iphone χωρίς να έχει τίποτα παραπάνω από τα "κοινά" smartphones. 

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί iphone ρε μεγάλε και όχι samsung η nokia για παράδειγμα? Απλά το έχω απορία :-)

Για ποιο λογο πρεπει να αναλυσουμε την επιλογη του να μην παρει μια εκ των samsung, nokia ή οτιδηποτε αλλο (αναλυση η οποια επι το πλειστον οδηγει στην κλασικη, βαρετη αντιπαραθεση), οταν ο τιτλος του thread ειναι iPhone 4 vs 4s?

• Like 1
Δημοσ.

Απλά επειδή νευρίασα με τα iphones xD. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο τι θα πάρει το παιδί απλά το είχα και σαν απορία γιατί κάποιος προτιμάει το iphone. Το 90% το έχει για μόστρα και το άλλο 10% γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά του γιατί αν θέλεις να το αναλύσουμε δεν έχει κάτι το εξωπραγματικό αυτό το κινητό για το εξωπραγματικό ποσό που δίνεις. Απλά αγοράζεις το "όνομα". Αλλά επειδή και είμαι εκτός τόπικ και επειδή δεν βοηθάω το παιδί να αποφασίσει σταματάω.

• Moderators
Δημοσ.

Απλά επειδή νευρίασα με τα iphones xD. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο τι θα πάρει το παιδί απλά το είχα και σαν απορία γιατί κάποιος προτιμάει το iphone. Το 90% το έχει για μόστρα και το άλλο 10% γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά του γιατί αν θέλεις να το αναλύσουμε δεν έχει κάτι το εξωπραγματικό αυτό το κινητό για το εξωπραγματικό ποσό που δίνεις. Απλά αγοράζεις το "όνομα".

Ενα ποστ πριν

[..]αναλυση η οποια επι το πλειστον οδηγει στην κλασικη, βαρετη αντιπαραθεση[..]

Αλλά επειδή και είμαι εκτός τόπικ και επειδή δεν βοηθάω το παιδί να αποφασίσει σταματάω.

Ωραια, επειδη φανταζομαι πως για να το γραψει στο Apple Hardware section του forum και να το ονομασει iPhone 4 ή 4s, καποιο λογο θα χει.

Cheers

Δημοσ.

Γιατι μπορει να μην θελει 35 επεξεργαστες στα 2000ghz και 48gb ram και στο τελος να πηγαινει στα ιδια η να ειναι και πιο αργο απο τα iphone.καλα σε σερφαρισμα δεν το συζηταμε οπως και σε ποιοτητα.Α και μην ξεχασω τα benchmarks :)

Βλεπω οτι δινεις βαρυτητα στα specs. Ειναι λαθος αυτο.

Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι η τιμη και τι εμπειρια χρησης παιρνεις(ειδικα για browsing).

Εκει ειναι που υστερουν τραγικα τα iphone 4/4s σε σχεση με την αποδοση , εμπειρια χρησης που προσφερουν αλλα κινητα παρομοιας τιμης.

Κατα τα αλλα, θα συμφωνησω πως αν θελεις apple, καλυτερα θα ειναι να κινηθει σε iphone 5.

Δημοσ.

Γιατί iphone ρε μεγάλε και όχι samsung η nokia για παράδειγμα? Απλά το έχω απ

4S εννοείται και όχι για το σιρι οπως είπες...δεν θα το πάρεις για αυτό αλλά για τα χαρακτηριστικά του.καταρχάς δεν θα σέρνεται με το ios7 όπως το 4...το οποίο ειλικρινά γονατίζει με τον Α4 επεξεργαστή που έχει..δεν πιστεύω να θες iphone που αποσύρθηκε πλεον απο την κυκλοφορία και δεν θα έχει υποστήριξη..το ios 7 ήταν η τελευταια αναβαθμιση για το 4..Τα iphone παίρνουν πολλές αναβαθμίσεις απλά το 4 ήταν το τελευτάιο στην ουρά και ο κύκλος έκλεισε γι αυτό....και μην ξεχνάς ότι τα 4αρια εχουν εργοστασιακο προβλημα στην κεραια..θα εχεις προβλημα..Απλά στην τιμή του 4S καινούριου (καπου 400 δηλαδή) με 100παραπάνω βρίσκεις το 5αρι σφραγιστό με 4αρα οθόνη που δεν συγκρίνεται,με Α6,8αρα,και πολλά άλλα ++++..Το 5αρι ειναι ουσιαστικά το τωρινό 5C,απλά δεν  είναι πλαστικό,και έχει το design του 5S..Θα μοιάζει πως έχεις το τελευταίας γεννιάς..Αν θες μπορώ να σου αναλύσω περαιτέρω διαφορές..

οχι ενταξει με καλυψες... :-D

τωρα εχω samsung και πριν ειχα htc...μαλλον απλα για μια αλλαγη...να δω και μια αλλη μαρκα,για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια

θα ηθελα απο apple το πιο οικονομικο και παραλληλα καλο...γι αυτο και εμεινα στο 4s...γιατι μετα το 5 παει πολυ

Δημοσ.

Αν δεν μπορεις να παρεις το 5 τοτε παρε τουλαχιστον το 4S το οποιο ειναι πολυ ανωτερο απο το 4 στα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Υπερεκτιμημένη αξία το iphone χωρίς να έχει τίποτα παραπάνω από τα "κοινά" smartphones.

Ειχες ποτε iphone;;..Ξερω πολλους που απο iphone πηγαν σε samsung και δεν εκατσαν πανω απο χρονο και ξαναγυρισαν..Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι που επειδη δεν ειχαν την δυνατοτητα να αναβαθμισουν σε apple πηγαν σε android κουμουτσα και κραζουν..(στυλ τι να την κανεις την φερραρι δεν βλεπεις σε τοσα βιντεο που καιγονται;;.Το εβο ειναι καλυτερο)

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Ε καπως ετσι ειναι και εδω.Στο οτι πολλοι πολλες το εχουν για μοστρα συμφωνο.Αλλα υπαρχουν και αρκετοι που το δουλευουν στο 100%

Δημοσ.

Ειχες ποτε iphone;;..Ξερω πολλους που απο iphone πηγαν σε samsung και δεν εκατσαν πανω απο χρονο και ξαναγυρισαν..Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι που επειδη δεν ειχαν την δυνατοτητα να αναβαθμισουν σε apple πηγαν σε android κουμουτσα και κραζουν..(στυλ τι να την κανεις την φερραρι δεν βλεπεις σε τοσα βιντεο που καιγονται;;.Το εβο ειναι καλυτερο)

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Ε καπως ετσι ειναι και εδω.Στο οτι πολλοι πολλες το εχουν για μοστρα συμφωνο.Αλλα υπαρχουν και αρκετοι που το δουλευουν στο 100%

Θα ξαναβγώ εκτός πάλι και δεν θέλω. Είδη μας ειρωνεύεται ο Gi0

• Moderators
Δημοσ.

Θα ξαναβγώ εκτός πάλι και δεν θέλω. Είδη μας ειρωνεύεται ο Gi0

Καμια ειρωνεια, πιστευω ειναι ξεκαθαρα αυτα που γραφω.

Καταλαβαινεις ελπιζω οτι το offtopic που εχει δημιουργηθει το ξεκινησες εσυ και διαιωνιζεται.

Εαν θελεις να ξεσπασεις επειδη νευριασες με τα iPhones οπως δηλωνεις στο #7, be my guest, σε thread που εχει αυτο το στοχο.

/offtopic over

Δημοσ.

Απλά επειδή νευρίασα με τα iphones xD. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο τι θα πάρει το παιδί απλά το είχα και σαν απορία γιατί κάποιος προτιμάει το iphone. Το 90% το έχει για μόστρα και το άλλο 10% γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει τα λεφτά του γιατί αν θέλεις να το αναλύσουμε δεν έχει κάτι το εξωπραγματικό αυτό το κινητό για το εξωπραγματικό ποσό που δίνεις. Απλά αγοράζεις το "όνομα". Αλλά επειδή και είμαι εκτός τόπικ και επειδή δεν βοηθάω το παιδί να αποφασίσει σταματάω.

Αλλα λειτουργικο ,you know?Πιο γρηγορα στα specs τα samsung κτλ  android ,αλλα το ios ειναι απλα παρα πολυ ελαφρυ και προγραμματισμενο καταλληλα ωστε να κανει τα παντα με την ιδια ταχυτητα οπως τα κανει το samsung με καλυτερο επεξεργαστη[Σε ορισμενα πραγματα ακομα πιο γρηγορα].

Και ναι,γιατι οχι για μοστρα.Συγκρινετε η πλαστικουρα του galaxy  με το iphone?Ο καθενας το αγοραζει για τις αναγκες του.Αν ημουν επαγγλματιας  και ηθελα σημειωσεις και μεγαλη οθονη[και πολυ σερφαρισμα]θα πηγαινα για note 3.Αν ηθελα  στιβαρη κατασκευη ,πανεμορφο,γρηγορο και απιστυετη οθονη κτλ ,θα παω στο iphone.Thats all.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...