greenkamikazi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα.νομιζω πως ηρθε καιρος για ssd.ως 80-90 ευρο ταβανι.η μητρικη μου ειναι η asrock 970 extreme 3.Τρεχω προγραμματα υπολογιστικα και προγραμματισμου και νομιζω θα δω διαφορα ετσι? επισης ελπιζω να δω διαφορα στο αγαπημενο football manager.τελος,ειναι δυσκολο στην εγκατασταση,υπαρχει καποιο link?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/3731583/Samsung-840-Series-Evo-120GB.html στανταράκι πλέον... 1
greenkamikazi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 θα δω διαφορα και σε προγραμματα-παιχνιδια ή μονο στο ανοιγμα? επισης ειναι ευκολη η εγκατασταση?
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 θα δεις διαφορα σε ολα ! τα win θα τα περασεις ακριβως οπως θα το εκανες σε καποιον μηχανικο ! για την σωστη λειτουργια του ssd διαβασε μια απο τις 96586887 σελιδες εδω μεσα ..
greenkamikazi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δεν πρεπει να σβησω τα windows απο τον παλιο σκληρο πριν βαλω τον ssd?
paulchro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου πει ενα καλο λογο να βαλω ssd? Γιατι το σκεφτομαι κ βλεπω πολλες αντικρουομενες αποψεις.
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δεν πρεπει να σβησω τα windows απο τον παλιο σκληρο πριν βαλω τον ssd? οχι μπορεις να τα κρατησεις καβατζα και στον μηχανικο αν θελεις κ να κανεις boot απ τον ssd κ να υπαρχουν κ στον αλλον ! Μπορει καποιος να μου πει ενα καλο λογο να βαλω ssd? Γιατι το σκεφτομαι κ βλεπω πολλες αντικρουομενες αποψεις. θα ειναι σα να πηρες καινουργιο pc αυτος ειναι ο λογος ! ποιες αποψεις ειναι αντικρουομενες , βρες μου εναν που λεει πως δεν αξιζει η αγορα ssd ..
paulchro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 οχι μπορεις να τα κρατησεις καβατζα και στον μηχανικο αν θελεις κ να κανεις boot απ τον ssd κ να υπαρχουν κ στον αλλον ! θα ειναι σα να πηρες καινουργιο pc αυτος ειναι ο λογος ! ποιες αποψεις ειναι αντικρουομενες , βρες μου εναν που λεει πως δεν αξιζει η αγορα ssd .. Πολλοι λενε οτι ειναι απλα για να ανοιγει πιο γρηγορα..
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 πανε ολα τοσο πιο γρηγορα που νομιζεις οτι αλλαξες πισι ! αξιζει μη το σκεφτεσαι καν ..
navagos72 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όντος νομίζω πως και με τον χειρότερο ssd είναι σαν να αλλάζεις εντελώς επίπεδο!
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με τον ssd θα δεις ουσιαστικά διαφορά στο φόρτωμα των windows των παιχνιδιών κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα