f1vettel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Eχω ενα ipod 5th gen το οποιο εχει ενα θεμα με την μπαταρια.Η μπαταρια εχει σχεδον μηδαμινο χρονο αυτονομιας και οποτε το χρησιμοποιω αναγκαζομαι να το εχω στη πριζα/usb.Εχω δει οτι μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια του.Πως μπορεις να το κανεις?
xtraktor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Eχω ενα ipod 5th gen το οποιο εχει ενα θεμα με την μπαταρια.Η μπαταρια εχει σχεδον μηδαμινο χρονο αυτονομιας και οποτε το χρησιμοποιω αναγκαζομαι να το εχω στη πριζα/usb.Εχω δει οτι μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια του.Πως μπορεις να το κανεις? δυο επιλογες 1.να το πας σε ένα κατάστημα και να στην κάνουν αντικατάσταση 2. να το κάνεις μόνος σου....
f1vettel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 δυο επιλογες 1.να το πας σε ένα κατάστημα και να στην κάνουν αντικατάσταση 2. να το κάνεις μόνος σου.... εχεις να προτεινεις καποιο καταστημα?γιατι στην apple στη κηφισια που το πηγα ζητουσαν 187 ευρω για να την αλλαξουν...και αυτο επειδη ηταν μεσα στην εγγυηση
xtraktor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 εχεις να προτεινεις καποιο καταστημα?γιατι στην apple στη κηφισια που το πηγα ζητουσαν 187 ευρω για να την αλλαξουν...και αυτο επειδη ηταν μεσα στην εγγυηση pm:)
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ifixit yourself με προσοχή..ο τύπος στο βίντεο απλά είναι ΄''άχρηστος''και το κάνει να φαντάζει άθλος...Δεν ήξερε από που να το πιάσει και μόνο που δεν το σακάτεψε..Τέλος πάντων..Αν θες σου στέλνω πιο εύκολο tutorial...Και μην σου φαίνεται τόσο δύσκολο..Καλή κόλλα έχει στην οθόνη για να κρατιέται στην θέση της,όχι logo για 50κιλά βάρος-αντοχή !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα