ntg1980 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Επειδή είδα τα παλιά (και μου άρεσαν πάρα πολύ - κρίνοντας τα με βάση την εποχή που γυρίστηκαν), τουλάχιστον αν συγκρίνω το πρώτο (original) με το πρώτο (remake), το remake πέρασε και δεν άγγιξε το γνήσιο. Οι πίθηκοι στο καινούριο μοιάζουν σαν aliens! Τα επόμενα (remakes) δεν τα είδα ακόμα.Tα reviews έκδοση 1968 & έκδοση 2001 μιλάνε από μόνα τους...
stelios026 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το πρώτο ήταν εξαιρετικό, περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Tα reviews έκδοση 1968 & έκδοση 2001 μιλάνε από μόνα τους...Όπως αναφέρεται και παραπάνω η ταινία (Dawn of the PotA) είναι sequel της ταινίας του 2011 (Rise of the PotA), η οποία ήταν αξιοπρεπής -δεδομένου ότι έπιασε να ξαναπεί μια ιστορία που η προηγούμενη απόπειρα (του 2001) δεν σε άφηνε καθόλου αισιόδοξο για το πόσο καλό θα μπορούσε να είναι ένα reboot. Η ιστορία του Dawn of the PotA, αν και reboot/retelling/reimagining, έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με το Conquest of the Planet of the Apes (του 1972, την 4η ταινία της αρχικής "σειράς"). 1
nickmanak Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 H ταινια του 2001 απετυχε λογω του σκηνοθετη. Αυτος απο νεος εχει αποκτησει τη δικη του σκοπια και αισθητικη στην σκηνοθεσια και παραγωγη ταινιων και για αυτο διαπρεπει. Οταν του αναθεσαν να κανει μια ταινια της οποιας το στυλ ειχε ηδη διαμορφωθει τη δεκαετια του '60 αυτος εβαλε την προσωπικη του σφραγιδα συν τις παρεμβασεις του στουντιο, και βγηκε μια κακη σεναριακα space ποπκορν ταινια. Αν ηταν αλλος σκηνοθετης δεν θα γινοταν αυτο και κακως που ειχε δεχτει (στο wiki απο οτι λεει μαλλον, το μετανιωσε). Το reboot θα τα παει καλα γιατι παντρευει ισορροπημενα τις παλιες low budjet ταινιες και τη σημερινη εποχη, οπου τα στουντιο απαιτουν εφφε, θεαμα και action. 1
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και εμένα μου άρεσε το προηγούμενο αλλά και η έκδοση του 2001.
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μου αρεσει που στο original, ολοι οι αγριανθωποι ηταν μεσα στην τριχα και την βρωμα, αλλα η Nova ηταν λες και ειχε βγει απο spa.
Daemonos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 " I want to speak to Caesar! " Λιώνει το μυαλό μου ρε παίδες!!! 1
nickmanak Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα φαμε μεγαλη επικούρα στη μάπα όταν βγεί στις αίθουσες! Τέλος ο καπιταλισμός, οι πίθηκοι άρχισαν να τους μαζεύουν μπουλούκια. 4
kostool13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το 2ο trailer φαίνεται εκπληκτικό... Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ο σκηνοθέτης του Rise που ουσιαστικά πήρε ένα νεκρό franchise και έφτιαξε ένα αξιοπρεπέστατο reboot που δεν περίμενε κανείς, απομακρύνθηκε από το Dawn γιατί δεν συμφώνησε με τις σεναριακές επιλογές. Θα δείξει...
koulouri Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 5.7 η ταινία του 2001?? Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.. Έλεος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα