Thanos1972 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Άντε να δούμε μήπως βοηθήσει κανένας χριστιανός ή ότι εθνικότητας θέλει ας είναι,και βγάλουμε άκρη. Λοιπόν,οπως λέει και ο τίτλος,έχω ενα θεματακι με την παραπάνω μητρική.ο επεξεργαστής είναι ο παλιός μου phenom x2 555 που ξεκλειδώνει σε τετραπυρηνο.το θέμα είναι ότι εκανα καθαρή εγκατάσταση σε Windows 7 64άρια και απλά δεν.η μητρική τώρα δοκιμάζεται με αυτόν τον επεξεργαστή.καταρχήν δεν έχει ήχο.το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το optical από πίσω αλλά δεν δινει σήμα για τα ηχεία.άλλα αυτό θα το ψάξω λιγο ακόμα.το κυριοτερο είναι ότι εάν μπω Windows και κάνω restart απλά δεν bootάρει.δεν ξέρω τον λόγο,απλά δεν.....δοκίμασα 2 τροφοδοτικά,το 1 το παλιό μου το ocz 600 και ένα thermatake tr2 470.τα ίδια....τι μεσΑ στο κουτί,τι έξω από αυτό,τα ίδια.τι πέρασα το τελευταίο bios, τα ίδια.....μνήμες, δοκίμασα 2χ2 adata 800αρες,τα ίδια.τα ίδια και με 2χ1 Kingston 800,τα ίδια και με 2χ1 teamgroup 800αρες.αρνείται να κάνει restart και boot. Δοκίμασα με κλειδωμενους τους πυρήνες,τα ίδια.....reset bios,όλα default,τα ίδια.έχει επάνω έναν δίσκο μόνο που είναι,οκ.τίποτα άλλο. Καμία ιδέα ρε παιδιά?όταν αποφασίσει να μπει Windows δείχνει να δουλεύει οκ (απλά δεν εχΩ ηχο).και μετά δεν κάνει restart
Thanos1972 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 τελικα το προβλημα δειχνει να διορθωθηκε.η καρτα γραφικων (4850) δεν πατουσε καλα.δηλαδη μια χαρα πατουσε αλλα ηθελε να ειναι λιγο σηκωμενη προς τα επανω,προς την πλευρα του επεξεργαστη για να δουλεψει σωστα....κουφο μεν αλλα κοιτα τι προβληματα μπορει να δημιουργησει. τωρα την σηκωνω με ενα καλαμακι απο κατω......
WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 τελικα το προβλημα δειχνει να διορθωθηκε.η καρτα γραφικων (4850) δεν πατουσε καλα.δηλαδη μια χαρα πατουσε αλλα ηθελε να ειναι λιγο σηκωμενη προς τα επανω,προς την πλευρα του επεξεργαστη για να δουλεψει σωστα....κουφο μεν αλλα κοιτα τι προβληματα μπορει να δημιουργησει. τωρα την σηκωνω με ενα καλαμακι απο κατω...... Ζηλεψε απο το βασικο συστημα με την 290 κρεμασμενη απο τα tie wraps.....
Thanos1972 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 τελικα το προβλημα δειχνει να διορθωθηκε.η καρτα γραφικων (4850) δεν πατουσε καλα.δηλαδη μια χαρα πατουσε αλλα ηθελε να ειναι λιγο σηκωμενη προς τα επανω,προς την πλευρα του επεξεργαστη για να δουλεψει σωστα....κουφο μεν αλλα κοιτα τι προβληματα μπορει να δημιουργησει. τωρα την σηκωνω με ενα καλαμακι απο κατω...... Ζηλεψε απο το βασικο συστημα με την 290 κρεμασμενη απο τα tie wraps..... Και αυτό ήταν και το ότι δεν αντέχει πολύ το overclock του επεξεργαστή...οπότε δυστηχως γυρνάει στοκ αλλά τουλάχιστον ξεκλειδωτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα