Coilworks Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω laptop και έχω μπερδευτεί λίγο όσον αφορά τα mobile workstations. Θέλω να κάνω μοντάζ, compositing (after effects), γενικά να δουλεύω τη σουίτα της Adobe. Οπότε χρειάζομαι καλό επεξεργαστή, κάρτα Nvidia (CUDA), μνήμη, anti-glare οθόνη γύρω στις 15 ίντσες, καλά I/O κτλ. Όλα αυτά τα βρίσκει κανείς σε ένα τέτοιο laptop. Κατέληξα στο Zbook 15 . Παρ' όλα αυτά το θέμα είναι αν μπορώ να δουλέψω εντατικά και βαριά προγράμματα σε ένα μη-workstation laptop με καλές προδιαγραφές, γεγονός που θα μειώσει το κόστος αγοράς σημαντικά. Έχει κανείς τέτοιο laptop, υπάρχει όντως μεγάλη διαφορά; Τι προτείνετε;
retinoli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μπέκα σε κανένα φόρουμ με γραφίστες και τα σχετικά για τόσο εξειδικευμένες ερωτήσεις. εδώ μέσα είμαστε παιδιά του λαού που στην καλύτερη απλά στήνουμε κανα gaming pc
Coilworks Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Thanks! Εννοείται τσέκαρα κάποια ξένα αλλά αυτοί είναι hardcore-άδες. Πιο εύκολα λύνεις εξίσωση παρά συζητάς εκεί.
diofter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Για την αδερφη μου χτύπησα αυτο http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=36271
Coilworks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Lambis, συμφωνώ αλλά για κάποιο λόγο, οι "γνώστες" λαπτοπ τα αποφεύγουν. Εγώ πάλι λέω, ότι πληρώνεις παίρνεις. Με τη βοήθεια ενός φίλου κατέληξα ανάμεσα σε 2, σχεδόν ίδια. Asus N550JV και N750JV. Σαν δυνατότητες είναι ίδια, ανάλογα και με πόση ραμ θα τα φορτώσεις, και αν θα βάλεις ssd. Απλά η οθόνη του μεγαλύτερου, αν και δεν είναι IPS όπως του μικρότερου έχει καλύτερη ποιότητα. Ελπίζω να γίνει σύντομα η αγορά και θα ενημερώσω σχετικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα