dexters Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να παραθέσω ένα λίνκ ελπίζω να μην αντιβαίνει τους όρους.... το λοιπόν θέλω να πάρω ένα ipad http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/apple-ipad-3rd-gen-tablet-97-4g-64gb-mayro/prod2360828pp/ θέλω γνώμες είναι καλό αυτό ή να πάρω κάποιο καινούργιο μοντέλο??????????
kgian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όταν με 30Ε παραπάνω παίρνεις το ipad air, δηλαδή 2 γενιές πιο καινούριο, εσύ λες να αξίζει;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όταν με 30Ε παραπάνω παίρνεις το ipad air, δηλαδή 2 γενιές πιο καινούριο, εσύ λες να αξίζει; ipad air δεν θα παρει με 30€ παραπανω γιατι θελει 64gb προφανως
Stamer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ipad Air θα έπαιρνα εγώ. Πιο ακριβό φυσικά αλλά και τα 450 θα τα λυπόμουν για κάτι που είναι 2 γενιές πίσω.
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να παραθέσω ένα λίνκ ελπίζω να μην αντιβαίνει τους όρους.... το λοιπόν θέλω να πάρω ένα ipad http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/apple-ipad-3rd-gen-tablet-97-4g-64gb-mayro/prod2360828pp/ θέλω γνώμες είναι καλό αυτό ή να πάρω κάποιο καινούργιο μοντέλο?????????? Ειναι αρκετα αργο. Αν τωρα χρειαζεσαι το 4g και τα 64gb και δεν θελεις να πας σε αλλη πλατφορμα(windows,android), τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Απλα εχε υποψην σου οτι η cpu/επιδοσεις/αισθηση ειναι αισθητα πιο αργη απο το ipad mini 2, ipad air, windows tablet κλπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σε μεταχειρα το ipad3 ειναι το καλυτερο vfm ipad αυτη τη στιγμη. Σε καινουργιο, οποιαδηποτε επιλογη πλην ipad air , ειναι για μενα κακη επιλογη. 1
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 η αλλαγη απο το 2 στο 3 σε επιδοσεις δεν ηταν τοσο θεαματικη οσο απο το 3 στο 4 (και πλεον στο 5). η οθονη βεβαια ειναι μοναδικη. καλυτερα ομως για να επενδυσεις και στο ios8 να πας σε >=4 γεννιας.
haHa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 η αλλαγη απο το 2 στο 3 σε επιδοσεις δεν ηταν τοσο θεαματικη οσο απο το 3 στο 4 (και πλεον στο 5). η οθονη βεβαια ειναι μοναδικη. καλυτερα ομως για να επενδυσεις και στο ios8 να πας σε >=4 γεννιας. H αλλαγη απο το 2 στο 3 σε επιδοσεις cpu ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτη. Στην gpu διαφερουν και ειναι λογικο ωστε να μπορεσει να υποστηριξει τα 4πλασια πιξελ που εχει το ipad 3 σε σχεση με το ipad 2. Η cpu ομως και γενικοτερα οι επιδοσεις σε browsing κλπ ειναι ιδιες μεταξυ ipad 3 και ipad 2. 1
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν βρεις το 4αρι καλα εισαι.,.Αν και γενικα οταν βγαινει κατι καινουριο μην ψαχνεσαι στα προηγουμενα...αλλο αν ψαχνεις κατι value for money. Αλλα οι επιδοσεις στο αιρ με τους Α7 cpu 64bit ειναι απιστευτη...Και δεν αναφερομαι σε benchmarks..για μενα ειναι ανοητες θεωρητικες μετρησεις-υπολογισμοι...Εννοω στην πραξη,ακομα και σε πολυ βαρια παιχνιδια δεν θα το δεις ουτε να αργει ουτε να κολλαει ΠΟΤΕ.Εκτος αυτου το αιρ ειναι ελαφρυτερο,κατι που δεν θα νιωσεις στο ipad3-4 επειδη ειναι βαρυτερα,και ο νεος σχεδιασμος που ακολουθει το μινι ειναι για μενα πολυ ομορφος...Αν δεν εχεις τα λεφτα για αιρ πας για μινι ρετινα,στα 400 και οι 2,7 ιντσες λιγοτερες δεν ειναι και τραγικη διαφορα...Απο hardware ipad air k mini retina ειναι ακριβως το ιδιο...
dexters Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 παιδια κατι αλλο αν παρω το ipad air τελικα... ποση μνημη να παρω? θα βαζω μεσα παιχνιδια, εφαρμογες και powerpoint και pdf..... φτανουν τα 16gb? ή να παρω 32gb???????
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 αν βαλεις και παιχνιδια τουλαχιστον 32. εκτος κι αν θες να εχεις μεσα λιγες εφαρμογες και να κανεις τραμπες. δεδομενου οτι δεν αναβαθμιζεται ομως, καλυτερα πηγαινε στα 32+.
dexters Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 basilis5 πιστευω οτι το 32 αρι ειναι καλο............ και ρωταω γιατι μου ειπαν οτι με παιχνιδια εφαρμογες και αρχεια ppt pdf mp3 mp4 κλπ θα ειναι υπεραρκετο το 16αρι και μου εκανε εντυπωση..........
dexters Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 basilis5 πιστευω οτι το 32 αρι ειναι καλο............ και ρωταω γιατι μου ειπαν οτι με παιχνιδια εφαρμογες και αρχεια ppt pdf mp3 mp4 κλπ θα ειναι υπεραρκετο το 16αρι και μου εκανε εντυπωση.......... καμια ιδεα παιδια?
georgeadams Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Το "υπεραρκετό" είναι υποκειμενικό. Για παράδειγμα: - Τα περισσότερα παιχνίδια πιάνουν το πολύ 100MB το καθένα αλλά υπάρχουν και μερικά που ξεπερνούν το GB. - Οι ταινίες σε mp4 μπορεί να είναι 700MB - 1GB η καθεμιά (σε στάνταρ ανάλυση) ή και μέχρι 2-3GB (σε HD). Εγώ θα έλεγα για σιγουρία να πας στο 32-ρι.
dexters Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστώ iDad για την απάντηση μάλλον αυτό θα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα