coffeman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα στο forum. Είμαι σε φάση να πάω από βδομάδα στο πλαίσιο και να πάρω αυτή την Lg για το υπνοδωμάτιο μου. http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-32-32LA620S.htm Λέει ότι υποστηρίζει σύνδεση ασύρματη με PC με το WiDi / Miracast για να βλέπω ότι και στο monitor μου. Και το WiFi direct από ότι έχω καταλάβει είναι για οικιακό δίκτυο και βλέπω τους κοινόχρηστους φακέλους. Στο PC έχω CPU AMD PHENOM II X6 1090T και GPU ASUS R9 280x συνδέομαι στο router μου με Ethernet. Απ' ότι έψαξα βρήκα το wireless display που είναι μόνο για Intel... Επειδή με ενδιαφέρει το WiDi ξέρει κανείς αν γίνεται να δουλέψει με AMD CPU? ή είναι μόνο για Intel?
graphist83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το wi-di (miracast) ξερω οτι παιζει σε πλατφόρμα android για την ωρα. Αν κάποιος εχει κάποια νεα εξελιξη, ας το ανανεώσει.
coffeman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή graphist το ξεχνάω το ασύρματο WiDi? HDMI καλώδιο στα 12 μέτρα περίπου που έχει απόσταση το pc από την θέση της καινούργιας TV τι ποιότητας πρέπει να είναι για να παίζει καλά? και πόσο πάει περίπου αυτό ρε παιδιά? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα