kalidor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Χτες παρελαβα την νεα ψυκτρα για το 'εργαλειο' μου.... Διαβαζοντας προσεκτικα τις οδηγιες εγκαταστασης εγινε ευκολα η αλλαγη... Νεος αερας,νεα ψυκτρα,και νεα ομορφια μαζι... Γενικα μερικα χαρακτηριστηκα της:....ARCTIC COOLING FREEZER 13. Διαστάσεις ψύκτρας: 123 L x 96 W x 130 H mm. Διαστάσεις ανεμιστήρα: 92mm. Μέγιστη δυνατότητα ψύξης: 200 Watts. Ταχύτητα ανεμιστήρα: 600 - 2000 RPM (PWM). Βάρος: 695 gr. Συμβατότητα: Socket Intel LGA 775, LGA 1155, LGA 1156, LGA 1366, AMD AM2+, AM3, 939 . Εγγύηση: 6 χρόνια. Και μερικες φωτο σπο την αλλαγη...πρωτα η παλια.... Και η νεα.. και η θερμοκρασια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Eυχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειναι αθορυβη? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από Red Devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εντελως αθορυβη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 kalidor να σε ρωτησω σκεφτομαι να την αγορασω και εγω αυτη χωραει λες στο δικο μου κουτι??? εχω το εξης κουτι COOLERMASTER ELITE 342 http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mini-tower/elite-342.html χωραει λες??? ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες καλα χριστουγεννα σε ολους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ναι χωραει μεχρι 153mm στο υψος το κουτι σου και αυτη ειναι 130mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 οκ φιλος σε ευχαριστω να σε ρωτησω και κατι ακομα στο πλαινο καπακι εχω ανεμιστηρα 90 mm θα πρεπει να το βγαλω τον ανεμιστηρα??? θα κλεινει το καπακι ??? η θα πρεπει να το βγαλω τον ανεμιστηρα?? ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Στο πλάι ο ανεμιστήρας είναι σχεδόν άχρηστος... Καλύτερα να τον βάλεις μπροστά, πίσω ή πάνω Kalidor στην πρώτη εικόνα βλέπω να έχεις 4 dim ram. Σε αυτές με την καινούργια ψήκτρα βλέπω 2 dim ή με γελάει το μάτι μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 μΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ο φιλος απο πανω...μπαινει η ψυκτρα. Οσο για τις ΡΑΜ τιε εβγαλα για να τοποθετησω σωστα την νεα ψυκτρα.Τι να κανω 16 gb ραμ ειναι αυτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Με άλλα λόγια δε χωράνε;;; Ή τα ξαναέβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 ΤΙς ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα