lolia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα!εχω εναν toshiba Satellite c870-18M με προεγκατεστημενα τα windows 8.αποφασισα να βακω τα ubuntu μια μέρα αλλα δυστυχως εκανα λαθος και δεν τα εβαλα με dualboot.κ προσπαθουσα να φτιαξω νεσα απο τα ubuntu live usb για να βαλω ξανα τα windows 7.ειδα ενα βιντεο στο utube πως να το κάνω με gparted!και το σιγουρο ειναι οτι εκανα μεγαλη χαζομαρα και χαλασα τον υπολογιστη!τωρα παω να τον ανοιξω και μ βγάζει μια οθονη που λέει cheking media [fail] και μετα no bootable device--please restart system.τι συμβαινει?
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλό θα ήταν να μας έλεγες τι έκανες με το gparted για να σου πούμε στα σίγουρα. Ενδέχεται να έσβησες απλά τον bootloader σε αυτήν την περίπτωση ξεκίνα με το dvd των 7 ή 8 και κάνε επισκευή. http://support.microsoft.com/kb/927392 Πάτα το + μπροστά από το Bootrec.exe optionsκαι τρέξε όλες της εντολές που έχει (FixBoot ScanOs RebuildBcd), μια-μια ,με την σειρά που της έχει.
lolia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 βρηκα το usb μου μεσα απο το gparted και πηγα ναα του κανω format ωστα να ξεκινουσα την δημιουργια!!μου εβγαλε κατα το format ενα warning που ελεγε αποσα καταλαβα κατι για bugs και βα κανω reboot για να αποφυγω πιο πολλα σφαλματα και μολις έκανα τοτε εγινε αυτο που σας ειπα!! ισως εκανα αυτο που λες γιατο ιταν μπαινω στο bios εκει που εκει γοα boot γκριζαριαμενο και δεν μπορω να κανω τίποτα στην επιλογη απλαωτην προσπαιρνα restart συγγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα