astraopc30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά Έχω καταλήξει στη σειρά reference της klipsch για να στήσω το home cinema μου. Δυστυχώς στη θεσσαλονικη ειναι ελάχιστα τα ηχεια που μπορεί κανείς να ακούσει σε μαγαζιά.οι ακροάσεις μου είναι ελάχιστες.Ακουσα σε ένα γνωστό τα klipsch και μου άρεσε πολύ ο ήχος τους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Το σαλόνι μου ειναι 35 τετραγωνικά αλλά το τετράγωνο που θα στηθεί το home cinema ειναι 25 τετραγωνικά και προεξεχει ένας χώρος 10 τετραγωνικά κενός.η απόσταση απ την τηλεόραση και γενικά απ τα μπροστινά ηχεια θα ειναι 4 μέτρα..η ερώτηση μου ειναι σε ποιο απ τα δυο klipsch να πάω στη σειρά rf 52 η rf 62?.επισης μπορώ να συνδυάσω rf 62 με rc 52 και rs 42? O ενισχυτης μου ειναι ο pioneer 923. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εχει να κανει αποκλειστικά με το τι θες εσυ. Τα 52 εχουν μοναδες 5.25'' ενω τα 62 6,5'' αρα με τα δευτερα θα εχεις περισσότερο χαμηλό. Για χρήση σε μουσική προτιμώ τα 62. Τα οποια ομως θα τα συνδιασεις με το RC-62 καθως πρέπει να εχει τις ιδιες μονάδες με τα εμπρος. Αλλιως θα εχεις διαφορά στην μαζα και τα δυναμικά στις ταινιες. Ολα αυτα βέβαια σε ιδανικό και αυστηρο setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraopc30 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ για την απάντηση grafist83.Επισης θα ήθελα να σε ρωτήσω πάντα κατα την γνώμη σου αξίζουν τα παραπάνω ηχεια το κόστος σου εννοώ value for money.Δυστυχως και η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο τομέα ειναι μικρή αλλά και ακουστικά εδώ θεσσαλονικη δεν υπάρχουν μαγαζιά για να ακούσουμε και να συγκρίνουμε.τα klipsch τα άκουσα σε έναν γνωστό και με εντυπωσίασαν.ευχαριστω και πάλι. Επίσης αναφέρεις παραπάνω για ιδανικό και αυστηρό setup.Για να γίνει αυτό φτάνουν οι οδηγίες στα manual του ενίσχυτη και των ηχείων ή απαιτούνται και παραπάνω γνώσεις.και πάλι σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα