Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Ο υπολογιστης μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου ,κολαει (κρασαρι) και κοιταξα οτι οταν το κανει αυτο

στην (εποπτεια πορων) λεει οτι ειναι σε χρηση το 94%. Χωρις να εχω τιποτα ανοιχτω.

Φταινε οι μνημες? η ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

μνήμες το λιγότερο, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τελευταία έχουν γίνει απαραίτητα τα 8gb. Αλλά μου φαίνεται και λίγο περίεργο μιας και εγώ 4 έχω αλλά δεν είχα κάποιο θέμα (ούτε 70%) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μήπως είναι παρα φορτωμένο το pc και δουλεύουν και άλλες εφαρμογές απο πίσω ? 

Δημοσ.

μνήμες το λιγότερο, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τελευταία έχουν γίνει απαραίτητα τα 8gb. Αλλά μου φαίνεται και λίγο περίεργο μιας και εγώ 4 έχω αλλά δεν είχα κάποιο θέμα (ούτε 70%) και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μήπως είναι παρα φορτωμένο το pc και δουλεύουν και άλλες εφαρμογές απο πίσω ? 

Κοιτα εχω σκοπο να αλαξω μνημες.. 2χ4.. η και παραπανω.. δεν ξερω αν παιζει" το  "οσω μεγαλιτερες τοσο καλητερα".. (ειμαι αρχαριως 8α ελεγα)..  αλλα αν δουλεουν καποιες εφαρμογες πωσ το βλεπω.. και της απενεργοποιω?

στο κανει μονο οταν παιζεις παιχνιδια? εχεις τσεκαρει για ιους?

βασικα στα παιχνιδια που (ζωριζεται) ειναι ποιο αισθητο αλλα και τωρα το κανει.. 75% ατμ..  ιους... ενα αvira ειχα βαλει.. τωρα τι γινεται.. ενας 8εος...

Δημοσ.

Για αρχή να κοιτάξεις για ένα format και να περάσεις ένα καλό με full ενημερώσεις πρόγραμμα για ιούς και αν σου κάνει τα ίδια τότε πηγαίνεις σε καινούργιες μνήμες, μιας και πιστεύω ότι κάτι παίζει με ιούς και σαβούρα απο πράγματα στο pc :P 

Δημοσ.

Για αρχή να κοιτάξεις για ένα format και να περάσεις ένα καλό με full ενημερώσεις πρόγραμμα για ιούς και αν σου κάνει τα ίδια τότε πηγαίνεις σε καινούργιες μνήμες, μιας και πιστεύω ότι κάτι παίζει με ιούς και σαβούρα απο πράγματα στο pc :P

Εχεις να προτηνεις κατι σε προγραμα για τους ιους. τσαμπε αν παιζει ακομα καλιτερα.. προς το παρων..

Και αν ξερει κανεις.. καλιτερα να κιταξω για 2χ4GB η 2x8GB μνημες? windows 7 ultimate στα 32 εχω ατμ.

Δημοσ.

κατεβασε το malwarebytes free και κανε ενα full scan . ακολουθως αν δεν διορθωθει κανεις format και βαζεις 64bit για να διαβασει ολοκληρη την μνημη

Δημοσ.

Στην περιπτωση που 8ελω να αλαξω της μνημες τη να βαλω? 2χ4? η 2χ8? και εχετε καμια προτιμισει.. της corser ειδα μερικες.

στα 2 χ4gb στα 75-90 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...