Evoliasmenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα,πηρα σημερα αυτο το gps μεσω σκρουτζ και εχει μεσα ολους τους χαρτες της ευρωπης εκτος απο της Ελλαδας...Πως μπορω να τους περασω...???το προιον ειναι δηλωμενο στο site της garmin και μεχρι στιγμης εχω βρει αυτα...λοιπον,στο jpeg2 ειναι τα 2 αρχεια που κατεβαζω non official αλλα απο ''θειο'' επειδη τα ιδια ακριβως στο site της garmin κανουν καμια 100ευρω...στο jpg3 ειμαι μεσα στο φακελο των αρχειων που κατεβαζω και ηθελα να επισημανω οτι ειναι σε μορφη .img(???πως θα τα δουλεψω???)στο jpeg4 ειμαι μεσα στο φακελο απο το δευτερο torrent και τα αρχεια ειναι σε μορφη fsp και fbl....το jpeg5 δειχνει την πιστοποιηση της συσκευης κτλ... το jpeg6 δειχνει ποσο κανουν στη garmin ο χαρτης που παραλληλα κατεβαζω και τελος στο jpeg7 δειχνω το μενου απο το garmin express για ρυθμισεις του gps...πως θα κανω εισαγωγη αυτα που κατεβαζω???θα δουλεψουν???δεν εχω sd και αν υπαρχει τροπος να το αδειασω τελειως και να περασω αυτα που κατεβασα καλως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα