belafode Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να γράψω ένα δισκάκι blu-ray και μόλις πάει να αρχίσει μου βγάζει μήνυμα "ματαίωση από χριστή". Έχω δοκιμάσει με Nero burning rom και με ashampoo burning studio 6 σε windows 7 και 8.1 και με πολλά διαφορετικά δισκάκια. Το παράδοξο είναι ότι γραφεί CD και DVD. Το recorder είναι από το laptop μου Toshiba P500-14N. Να σημειώσω ότι έχω γράψει καμιά 10αρια στο παρελθόν. Είναι καμιά βλακεία που έχω κάνει εγώ ή έχει χαλάσει? Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Drive σε laptop είναι, ε; Πιθανώς έχει "αδυνατίσει" η δέσμη laser και δεν μπορεί να γράψει τα B-R δισκάκια...(παρόμοια σκηνικά παθαίνουν και τα DVD-RW που σταματάνε σ' ένα σημείο να γράφουν DVD κια μπορούν μόνο CD). Αν είναι εντός εγγύησης, δώσε το μηχάνημα για έλεγχο/αντικατάσταση του drive.
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ειναι σε εγγύηση και τελικα δεν εχεις αλλη λύση απο το να πάρεις καινούργιο , κοιταξε μηπως υπάρχει κανα firmware update για το driver μηπως φτιάξει η τεσπα βελτιωθεί η κατάσταση
belafode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά είναι στην εγγύηση άρα θα το στείλω για service...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα