Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Να ρωτησω την γνωμη σας. Διαλεξα τον G3220 για επεξεργαστη και την MSI H81M-33 για μητρικη. Τα θελω για πολυ βασικη χρηση. Internet,ταινιες σε 1080,και παιχνιδια με πιο βαρυ το LOL.Με καλυπτουν για τις παραπανω χρησεις,χωρις καρτα γραφικων;

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα,απλά φρόντισε να βάλεις αρκετή μνήμη,τουλάχιστον 4gb, για να φτάνει και για το σύστημα και για τα γραφικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια γεια σας. Να ρωτησω την γνωμη σας. Διαλεξα τον G3220 για επεξεργαστη και την MSI H81M-33 για μητρικη. Τα θελω για πολυ βασικη χρηση. Internet,ταινιες σε 1080,και παιχνιδια με πιο βαρυ το LOL.Με καλυπτουν για τις παραπανω χρησεις,χωρις καρτα γραφικων;

Οσο αφορά το gaming θα ησουν αρκετά καλύτερα με καποιον fm2 επεξεργαστή απο μεριά amd... 

Οσο για το video με το lol σε intel hd με 35fps average απλα ασχολιαστο...

Επεξ/σία από WalkerSW
Δημοσ.

Λοιπον παιδια επανερχομαι στο θεμα. Καταλαβατε οτι θελω οτι πιο φτηνο(δεν υπαρχει ρευστο) για αυτο ψαχνοντας περισοτερο, ειδα στο  ESOP μια μητρικη της ASUS την H81M-K στα 46 εβρο.Εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στην ASUS παρα στην MSI.Με καλυπτει αυτη η μητρικη;

1...καποια στιγμη θα μπει και μια καρτα γραφικων.
2...παρακαλω μη μπλεξουμε και AMD συνθεσεις,γιατι απο AMD  δεν γνωριζω τιποτε και πιο πολυ θα μπερδευτω παρα θα βοηθηθω.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι οι AMD εχουν πολυ καλυτερες ενσωματωμενες καρτες γραφικών απο τους Intel οποτε και θα εισαι πολυ πιο ανετος σε παιχνιδια τυπου lol... κατα τα αλλα για πιο λγο να μπερδευτεις ότι δουλεια κανουν οι Intel κανουν και οι amd.

http://www.skroutz.gr/s/3446411/AMD-A6-6400K-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/4211184/Asrock-FM2A88M-HD.html

Γενικά καλυτερο θα ήταν να συμπληρώσεις αυτή την φορμα εδώ στο θεμα σου για να σου γινουν ολοκληρωμένες και σωστες προτάσεις!!

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Για να καταλαβεις φιλε Walker ολα τα χρονια ειμαι χρηστης INTEL. Γνωριζω λοιπον socket 478,775,1155,1150 κλπ ,chipset g31,g41,h61,p67,b85 κλπ δηλαδη παρακολουθω την εξελιξη(της INTEL)απο AMD τιποτα. Αν μου πεις αντιστοιχα κομματια AMD δεν εχω προβλημα.Ποιο socket ειναι αντιστοιχο του 1150;Ποιος επεξ,ειναι αντιστοιχος των pentium(των καινουργιων ετσι;)Το μονο που εχω ακουσει για AMD ειναι οτι στα ιδια λεφτα προσφερουν παραπανω απο τους INDEL.ΒΟΗΘΑ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το μονο που εχω ακουσει για AMD ειναι οτι στα ιδια λεφτα προσφερουν παραπανω απο τους INDEL.ΒΟΗΘΑ!!!!!!!!!

Το θέμα είναι αν δίνεις παραπάνω βάση στα γραφικά,ο a6 έχει αρκετά καλύτερα γραφικά αλλά σαν επεξεργαστής είναι αρκετά κατώτερος,αλλά λόγου των γραφικών παίζεις ποιο πολλά παιχνίδια με περισσότερα καρέ/ποιότητα εικόνας.

Αντιστρόφως στον g3220 έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στον επεξεργαστή αλλά χαμηλότερα γραφικά.

Αυτά που λες εσύ ότι θες, και με τους δυο τα κάνεις,απλά αν βάλεις στο μέλλον καλή κάρτα γραφικών θα πάει στράφι η κάρτα του A6 αφού συνεργάζεται μεν αλλά μόνο με σχετικά αδύναμες κάρτες.

Δημοσ.

Αν κοιτάς για ενσωματωμένα γραφικά καλύτερα να πας σε amd apu γιατί έχουν καλύτερες επιδόσεις και καλύτερους drivers.Κάποια παιχνίδια δε τρέχουν καν σε intel HD ή έχουν προβλήματα (minecraft,BF4,διάφορα indie).

Δημοσ.

Για να καταλαβεις φιλε Walker ολα τα χρονια ειμαι χρηστης INTEL. Γνωριζω λοιπον socket 478,775,1155,1150 κλπ ,chipset g31,g41,h61,p67,b85 κλπ δηλαδη παρακολουθω την εξελιξη(της INTEL)απο AMD τιποτα. Αν μου πεις αντιστοιχα κομματια AMD δεν εχω προβλημα.Ποιο socket ειναι αντιστοιχο του 1150;Ποιος επεξ,ειναι αντιστοιχος των pentium(των καινουργιων ετσι ;)Το μονο που εχω ακουσει για AMD ειναι οτι στα ιδια λεφτα προσφερουν παραπανω απο τους INDEL.ΒΟΗΘΑ!!!!!!!!!

Το socket που σε ενδιαφέρει σε amd ειναι το FM2+ με chipsets A88, A85, A55 και για επεξεργαστή σε αμμεση αντιπαραθεση με τον G3220 ερχεται ο Α6-6400Κ

Δημοσ.

για επεξεργαστή σε αμμεση αντιπαραθεση με τον G3220 ερχεται ο Α6-6400Κ

Αυτό τώρα πως σου ήρθε;;;

Από άποψη τιμής το λες;Γιατί ό,τι μετρήσεις και να δεις, ο g3220 είναι αρκετά μπροστά,εκτός φυσικά σε ότι αφορά τα γραφικά. 

Δημοσ.

Αυτό τώρα πως σου ήρθε;;;

Από άποψη τιμής το λες;Γιατί ό,τι μετρήσεις και να δεις, ο g3220 είναι αρκετά μπροστά,εκτός φυσικά σε ότι αφορά τα γραφικά. 

Δεν διαφώνησε κανενας μαζι σου... ναι εννοειται απο αποψη τιμης αλλα και απο αποδοσης σε γραφικα ... και απο την στιγμη που το παλικαρι το πιο βαρύ πραγμα που θα κανει ειναι gaming με την ενσωματωμένη τοτε ο amd ειναι καλυτερη λυση για αυτόν... τα υπολοιπα (ταινιες , ιντερετ) οσο καλα θα τα κανει με τον Intel το ιδιο καλα θα τα κανει και με τον AMD.

Δημοσ.

Δεν διαφώνησε κανενας μαζι σου... ναι εννοειται απο αποψη τιμης αλλα και απο αποδοσης σε γραφικα ... και απο την στιγμη που το παλικαρι το πιο βαρύ πραγμα που θα κανει ειναι gaming με την ενσωματωμένη τοτε ο amd ειναι καλυτερη λυση για αυτόν... τα υπολοιπα (ταινιες , ιντερετ) οσο καλα θα τα κανει με τον Intel το ιδιο καλα θα τα κανει και με τον AMD.

Α.ααααα... σε ευχαριστω που με ειπες ΠΑΛΙΚΑΡΙ...(50 ειμαι) :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...