sterzin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μου βγάζει το αρχείο που έχω μέσα σαν συντόμευση και όταν πάω να το ανοίξω, πρώτα ανοίγει ένα παράθυρο γραμμής εντολών dos και μετά τον φάκελο.. Τι συμβαίνει άραγε??? Επίσης ό,τι και να σβήσω στην επόμενη επανασύνδεση μου εμφανίζει πάλι τα ίδια αρχεία, πάλι με την μορφή συντόμευσης ενώ έχω πατήσει διαγραφή κανονικότατα. Καμιά ιδέα τι γίνεται??
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Κανε του ενα format αν μπορεις να δεις αν σου κανει το ιδιο μετα
sterzin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 To format πώς γίνεται? Συγνώμη αλλά δεν είμαι και πολύ γνώστης της τεχνολογίας.
SPANK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Απλο usb stick δεν ειναι ? Μπαίνεις στο my computer , δεξί κλικ επανω στο usb stick και μετα format
άδικος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Και μετά θα ανοίξει νέο θέμα με τίτλο: "Που πήγαν τα αρχεία μου; Τα έχασα όλα;" 1
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ε προφανώς θα κανει ενα backup αν εχει σημαντικά αρχεία μεσα
άδικος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 To format πώς γίνεται? Συγνώμη αλλά δεν είμαι και πολύ γνώστης της τεχνολογίας. Το προφανώς εδώ που το βλέπεις;
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Το προφανώς εδώ που το βλέπεις; Εχει να κανει με την λογική , τεσπα να μην βγούμε offtopic ας πει ο φίλος τι έκανε τελικα
sterzin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Nαι, θα σας πώ τι έκανα (και είμαι φίλη, όχι φίλος) και δεν χρειάζεται δόση ειρωνίας. Νομίζω σε αυτό το forum μπορούμε και εμείς οι άσχετοι να ρωτάμε κάποια πράγματα ή κάνω λάθος? Καταρχήν μετά από μια ματιά στο νετ, είδα ότι πρόκειται για ιό. Ο οποίος πέρασε και στον υπολογιστή μου αλλά με ένα καθάρισμα από τον antivirus εξαφανίστηκε. Το θέμα είναι ότι το usb το βρίσκει καθαρό. Να μια απορία μου. Κατά δεύτερον, διάβασα ότι αυτός ο ιός λέγεται shortcut virus και υπάρχει κάποιος τρόπος να τον βγάλεις από το usb. Δεν είχα πολύ χρόνο για να καταλάβω πώς ακριβώς γίνεται, αλλά θα το ψάξω. Αν κάποιος γνωρίζει και θέλει να με βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Αν πάλι κάποιος θέλει να κάνει ειρωνικά σχόλια πάνω στην ασχετοσύνη μου, δεκτός και αυτός αλλά όχι με ειρωνία, προτιμώ το χιούμορ.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν κανεις format στο usb η γενικά σε καποιο σκληρό δίσκο θα σβηστεί οτιδήποτε υπάρχει μεσα και φυσικα ο ιος , αν δεν σου βρίσκει κατι στο usb το antivirus εισαι κομπλέ. Παρολα αυτα θα έλεγα να κανεις και ενα καθάρισμα απο spyware και trojans με το malwarebytes και superantispyware
sterzin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα που καθάρισα τον υπολογιστή, αν ξαναβάλω το usb θα τον κολλήσει πάλι ή όχι από την στιγμή που δεν το ανοίγω? Το usb το σκάναρα με τον ιό μέσα και το βρήκε καθαρό.. Ενώ στο pc τον εντόπισε. Θα κάνω και ένα format και βλέπουμε. Αν και διάβασα ότι δεν λύνετε έτσι το πρόβλημα, αλλά ίσως είμαι και τυχερή. Αν θέλεις δώσμου σελίδες από τις οποίες μπορώ να κατεβάσω τα προγράμματα που προτείνεις, σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμη, αυτά τα προγράμματα μπορούν να συνυπάρξουν με το antivirus που έχω ή πρέπει να το απενεργοποιήσω?
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν ο υπολογιστής σου ειναι καθαρός δεν θα κολλήσει οχι , απλα στο ξανα λεω αν κανεις format σβήνεται και ο ιος αν υπάρχει μεσα Τα προγράμματα μπορεις να τα κατεβάσεις εδώ http://www.malwarebytes.org/ , http://www.superantispyware.com/ (για καποιο λόγο εχει πέσει η επίσημη σελίδα) οποτε η περίμενε η κατέβασε το απο εδω http://www.filehippo.com/download_superantispyware/tech/
sterzin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα format, εβγαλα το στικάκι, το ξανάβαλα και όλα φαίνονταν οκ. Μετά το ξαναέβαλα μια και πάλι μου εμφάνισε τον φάκελο με συντόμευση. Ξανά τα ίδια δηλαδή. Ποιό είναι το επόμενό μου βήμα? Σαν θέση της συντόμευσης δείχνει την cmd αν βοηθάει κάπως και αυτό.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Κανε ενα scan και με τα προγράμματα που σου ειπα , περίεργο μου φαίνεται γιατι ουσιαστικά δεν εχεις καποιο πρόβλημα απλα σου βγάζει αυτο με την συντόμευση , να πω την αλήθεια δεν μου έρχεται κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα