nikomas50 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έχω παρατηρήσει ότι ένα οποιοδήποτε μέλος που έχει αποσυνδεθεί εμφανίζεται σαν ONLINE για 20 ολόκληρα λεπτά μετά την αποσύνδεσή του. Δεν υπάρχει τρόπος να μειωθεί αυτός ο χρόνος? Περιμένω μερικές φορές απάντηση σε προσωπικό μήνυμα, που ο άλλος δεν έχει καν διαβάσει ακόμη έχοντας αποσυνδεθεί πριν την αποστολή του. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έχω παρατηρήσει ότι ένα οποιοδήποτε μέλος που έχει αποσυνδεθεί εμφανίζεται σαν ONLINE για 20 ολόκληρα λεπτά μετά την αποσύνδεσή του. Είναι σίγουρο αυτό; Αν κάποιος κάνει κλικ στο «Αποσύνδεση», τότε η κατάσταση σύνδεσης που εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ του θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα. Όμως δεν αποσυνδέονται όλοι από το link. Κάποιοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) μπορεί απλά να κλείνουν την καρτέλα του browser τους ή ολόκληρο τον browser του, οπότε το session μένει ενεργό μέχρι να περάσει ο χρόνος λήξης του. Θυμόμουν ότι αυτός ο χρόνος ήταν 10 λεπτά, όχι 20. 20 μου φαίνεται υπερβολικό...
nikomas50 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μου έχει συμβεί πολλές φορές αλλά σήμερα ειδικά έκανα συνεχείς ανανεώσεις μέχρις ότου εμφανισθεί η ένδειξη "Απενεργοποιημένος" και αυτό έγινε μετά από 20 λεπτά. Στο μεταξύ στο προφίλ του μέλους εμφανίζονταν η ένδειξη: "Βλέπει τα προσωπικά μηνύματα" δίχως να μεταβάλλεται ο χρόνος, παρά τις συνεχείς ανανεώσεις. Μετά την εμφάνιση της ένδειξης "Απενεργοποιημένος" ως χρόνος τελευταίας ενέργειας εμφανιζόταν ο ίδιος με τον προηγούμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα