zmaskos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς γιατί το iMovie και το iPhoto είναι στα top free Apps αλλά θέλουν πληρωμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Θα υποθεσω πως εχει σχεση με την δωρεαν διανομη τους σε οσους αγορασαν τωρα Mac ή κατι παρομοιο. Τουλαχιστον αυτο συνεβη στην περιπτωση μου (αντιστοιχα το ιδιο συμβαινει με τα Keynote, Pages και Numbers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, είναι free μόνο για όσους αγόρασαν πρόσφατα (δε θυμάμαι καλά, από 1η Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη και μετά) νέο υπολογιστή Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανείς γιατί το iMovie και το iPhoto είναι στα top free Apps αλλά θέλουν πληρωμή ; Screen Shot 2013-12-19 at 12.55.45.png Μπορεις να βρεις παλιοτερη εκδοση trial του iMovie και του iPhoto, να την κατεβασεις νομιμα για να την δοκιμασεις (ειναι trial) και αυτοματα θα αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση ΔΩΡΕΑΝ και οχι σαν trial, αλλα σαν φουλ εκδοση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις να βρεις παλιοτερη εκδοση trial του iMovie και του iPhoto, να την κατεβασεις νομιμα για να την δοκιμασεις (ειναι trial) και αυτοματα θα αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση ΔΩΡΕΑΝ και οχι σαν trial, αλλα σαν φουλ εκδοση. Το ίδιο έκανα και εγώ τυχαία, βέβαια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο έκανα και εγώ τυχαία, βέβαια!!! απο που ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εχετε υποψιν πως ισχυει το ιδιο και με apertune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το Aperture επειδή έτυχε και το έψαξα τώρα που διάβασα αυτό που έγραψες δεν υπάρχει σε trial version πλέον! Οπότε μάλλον δεν γίνεται, εκτός αν κατεβάσει κάποιος κάποια παλιά έκδοση που υπήρχε trial πχ από torrent, αυτό δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το Aperture επειδή έτυχε και το έψαξα τώρα που διάβασα αυτό που έγραψες δεν υπάρχει σε trial version πλέον! Οπότε μάλλον δεν γίνεται, εκτός αν κατεβάσει κάποιος κάποια παλιά έκδοση που υπήρχε trial πχ από torrent, αυτό δεν το ξέρω. ίσχυε ..δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα,γενικά ολα αυτά παίζανε όταν δόθηκε το Mavericks. 27/10 δηλαδή έμενα μου τα έδωσε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ναι, για να αποφύγει το "πρόβλημα" η Apple αφαίρεσε τις trial εκδόσεις από το site της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Το Aperture επειδή έτυχε και το έψαξα τώρα που διάβασα αυτό που έγραψες δεν υπάρχει σε trial version πλέον! Οπότε μάλλον δεν γίνεται, εκτός αν κατεβάσει κάποιος κάποια παλιά έκδοση που υπήρχε trial πχ από torrent, αυτό δεν το ξέρω. Με λιγο ψαξιμο βρισκεις παλιοτερες trial εκδοσεις που μετα την εγκατάσταση γίνονται update στην τελευταία full εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 εγω την ειχα ξεχασμενη καπου, το δοκιμασα και κατεβασε κανονικα upd, χωρις να περασω ενα κρακ που ειχα κατεβασει εμ την τοτε εκδοση. τοτε το ειχα παρατησει γιατι δεν ειχε ακομα εννοποιημενη database με iphoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Επαναφερω το θεμα! Σημερα προσπαθησα να κανω το ιδιο με τα ilife iwork apps αλλα τιποτα... Ειμαι σε hackit0sh και επειδη ο bootloader μου ειναι chimera/chameleon δεν με αφηνε να κανω τα updates... Οποτε εβαλα τον clover σε ενα usb και τωρα κατεβαζω αβερτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Επαναφερω το θεμα! Σημερα προσπαθησα να κανω το ιδιο με τα ilife iwork apps αλλα τιποτα... Ειμαι σε hackit0sh και επειδη ο bootloader μου ειναι chimera/chameleon δεν με αφηνε να κανω τα updates... Οποτε εβαλα τον clover σε ενα usb και τωρα κατεβαζω αβερτα! ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ Your welcome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα