ExitFever93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια καλως σας βρηκα μιας κ ειναι το πρωτο θεμα μου στο insomnia.. Τα πραγματα εχουν ως εξης:Μετα απο μια αναβαθμιση στο pc που αλλαχθηκε η cpu αλλα κ η motherboard επρεπε να γινει format.Ολα καλα το κανω με windows 7 ultimate με avast antivirus γτ αυτο χρησιμοποιοω σε ολους τους υπολογιστες. Δουλευει μια χαρουλα αλλα λογω δικιας μου παραξενιας επρεπε να το ξαναφορμαρω μεσα στην ιδια μερα.Παλι τα ιδια windows λοιπον,βαζουμε drivers για τα παντα κτλ, δουλευουν ολα βαζουμε κ το avast λοιπον. Εδω αρχιζουν τα ωραια.Ενω με αφηνε να σερφαρω στο net δν με αφηνε να κατεβασω ΤΙΠΟΤΑ! Αρχιζε η ληψη κ δν συνεχιζε ποτε!Θεμα browser δν ηταν γτ δοκιμασα πολλους! Οποτε εβαλα το avg κ ολα δουλεψαν καλα!Γτ μπορει να με μπλοκαρει ετσι το avast? Το εβαζα σχεδον παντα σε ολα τα pc που περνανε απο τα χερια μου κ μεσα στο σπιτι το εχουμε κ στο αλλο desktop κ στο αλλο λαπτοπ χωρις προβλημα.. (Κ στα 2 μιλαμε για free versions) Τα specs του pc: motherboard-gigabyte-970A-D3 CPU-AMD FX 6300 BLACK EDITION 4GB RAM 450W τροφοδιτικο ATI RADEON 7770 1GB DDR5 500GB+1,5TB(ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ)
nikos1071 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν πιστεύω να έχει να κάνει κάτι με το hardware του PC. Μαλλον κάποιο setting σου έχει ξεφύγει είτε στο avast είτε στο downloader... Αν το ξαναβάλεις τσέκαρε λίγο στα Settings-> Antivirus -> Hardened mode και τα Exclusions...
trujillo2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και καλως ηρθες . η αληθεια ειναι πως οι τελευταιες εκδοσεις του avast εχουν περιεργο interface . αν σε βολεψε το avg τοτε κρατησε το . αν εχεις ομως crack κλπ θα εχεις προβλημα ειναι πολυ ευαισθητο και τα βλεπει ολα τα κρακ σαν ιους
ExitFever93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειχα πειραξει καποια ρυθμιση κατα την εγκατασταση αλλα οταν το ξαναβαλω θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες! καλησπερα και καλως ηρθες . η αληθεια ειναι πως οι τελευταιες εκδοσεις του avast εχουν περιεργο interface . αν σε βολεψε το avg τοτε κρατησε το . αν εχεις ομως crack κλπ θα εχεις προβλημα ειναι πολυ ευαισθητο και τα βλεπει ολα τα κρακ σαν ιους Ευχαριστω πολυ!καλο φαινεται το avg μεχρι στιγμης κ σε καποια κρακ δν εχει παραπονεθει..για να δουμε...
Beerloah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Είχα Avast! για 2 χρόνια (version 7 & 8) , μόλις βγήκε η έκδοση 2014 το παράτησα για πολλούς λόγους (προχειράτζα interface, κολλούσα malware κτλπ.) Κράτα το AVG θα έλεγα και εγώ, αν δεις κανένα θεματάκι βάλε Avira free - είναι από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο free) τους τελευταίους μήνες, το έχω και εγώ πολύ καιρό τώρα και είναι όλα μια χαρά.
ExitFever93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 χμμ...avira ε??ειχα κ πιο παλια...λες??
ExitFever93 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγκαταστηθηκε avira κ ολα μια χαρα!ευχαριστω ολους για την βοηθεια! 1
Henry3GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Να πω πως γραφω απο κινητο. Με το που εβαλα το avast 2014 γινεται το εξης. Με το που ανοιγει ο υπολογιστης κατευθειαν κλεινει και ξεκιναει παλι και συνεχως γινεται αυτο το πραγμα. Δηλαδη δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω.Υπαρχει καποιος τροπος να ξεκινησω τον υπολογιστη μονο με τα απαραιτητα για να κανω απεγκατασταση το avast; Η αν υπαρχει καποια αλλη λυση για το προβλημα. Σας παρακαλω αν ξερετε κατι να με βοηθησετε. Συγνωμη που δεν εβαλα τονους. Ευχαριστω. Edit ξεχασα να πω πως εχω windows xp
Henry3GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πες μου πως γινεται αυτο γιατι μονο ακουστα το εχω. Δεν το εχω κανει ποτε.
pettakos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει ένα αρχείο, νομίζω clear avast που το τρέχεις σε safe mode για να κάνεις απεγκατασταση. Το χρησιμοποιούσα 4 χρονια, αλλα τωρα τελευταία άνευ λογου με παιδευε αρκετα. έβαλα avira free και ησύχασα.
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Πες μου πως γινεται αυτο γιατι μονο ακουστα το εχω. Δεν το εχω κανει ποτε. Μολις αναψεις τον υπολογιστη πατας συνεχομενα F8 ,στην οθονη που θα εμφανιστει επιλεγεις ασφαλη λειτουργια . Στη συνεχεια σβηνεις το avast και κανεις restart .
Henry3GR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια. Τωρα ανοιγει και το μονο που μενει ειναι να βαλω ενα αλλο antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα