moredread Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχάς δεν έχεις δικαίωμα να αναποστάρεις κάτι που έχει γράψει και έχει αποσύρει άλλος χωρις να πάρεις την άδεια του. Έγραψα κάτι και το έβγαλα. Με ποιό δικαίωμα αναποστάρεις ? Νιούφης είσαι στα φόρουμ ? Πρόσεξε με: δεν με ενοχλεί που μπήκε και είναι ορατό. Πλάκα έχει και γελάμε εδω με τους άλλους. Αλλα ενοχλεί που δεν πήρες την άδεια για να ποστάρεις κάτι που είχε αποσυρθεί. Τέσπα μην το βγάλεις τώρα. Αστο εκεί. Καλά είναι. Άλλα άλλη φορά να έχεις το νού σου όταν θα το ξανακάνεις σε κάποιον άλλο, γιατι θα στην πουν. Φαίνεται οτι δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα. Και τελικά μαλλον εσύ στερείσαι σωστής συμπεριφοράς. Αλλα στην προσπάθεια σου να το παίξεις άνετος και να διαγράψεις την πρώτη εντύπωση που έδωσε η απάντηση σου περι κακών τρόπων, το πόσταρες για να δείξεις οτι εισαι κουλ. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν τσιμπάμε. Οσες φορές και να το ποστάρεις απο δω και πέρα, η αρχική απάντηση σου επισφραγίζει το πόσο καλά δέχεσαι ένα λαιτ χιουμοριστικό ποστ. Επίσης δεν πείθει ότι πρώτη φορά σου λένε οτι δεν καταλαβαίνεις απο χιούμορ. Αστα αυτά. Στο έχουν ξαναπεί και κάνει μπαμ αυτό απο το τρόπο που απαντάς. ΚΑι άσε τις υπόνοιες περί <<κακου χιούμορ>>. Οταν κάποιος δεν εχει χιουμορ απλά λέμε ότι δεν έχει καλό χιουμορ (για τα γουστα μας) . Δεν του λέμε οτι έχει κακους τρόπους. Αλλα εσυ θίχτηκες, υπεραμύνθηκες, το πήρες σοβαρα ότι και καλά σου βρίζουμε την περιοχή και έκανες επίθεση κακοχαρακτηρίζοντας. Σιγα πια με το Ρύσιο λες και στο φάγαμε. Για δήμαρχος στο Ρύσιο κατεβαίνεις μήπως? Θα χρειαστεί κάτι παραπάνω για να σε εκλέξουν... Ξανά στο θέμα μας λοιπόν. Όσον αφορά τα περι υπερβολών που αναφέρθηκε από κάποιον, απλά θα αναφέρω άλλος ξεκίνησε τις υπερβολες αλλά μάλλον του διέφυγε: Οτι ο καφές απο μια καφετιέρα 40 ευρώ δεν πίνεται, ενω αυτη των 70 ευρώ ειναι μια χαρά. Τι λες ρε παιδί μου! Η κατακλείδα είναι ότι πρέπει να προσέχουμε τι συμβουλεύουμε και πότε ξεφεύγουμε από τα λογικά πλαίσια και πότε φτάνουμε στα όρια της υπερβολής γιατί το μόνο που προκαλούμε είναι σύγχιση στους ανίδεους υποψήφιους αγοραστές. Με άλλα λόγια, πηγαίνετε και δοκιμαστε τον καφέ στα ντέμο των μεγάλων σουπερ μάρκετ πριν προβείτε στην αγορά της μηχανής δέστε αν σας καλύπτει και αφήστε τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Επειδη δε μιλάμε, δε σημαίνει οτι δε βλέπουμε τι γράφεις, 1)τα σχόλια σου είναι εριστικά και στοχευμένα σε συγκεκριμένο άτομο. 2) έφτιαξες νεό προφίλ απλά και μόνο για να την πείς σε ένα μέλος της κοινότητας. 3) ..και συνεχίζεις, όταν καποιος εκφράζει τη γνώμη του και εσυ γυρνάς και κατακρίνεις τόπο κατοικίας καταγωγή κτλ κτλ. χωρίς να μιλάς απλά για τη γνώμη σου επι του προϊόντος προσφοράς είναι εν γένη κακοπροαίρετο. Αυτά απο μένα, γενικώς καλό είναι να υπάρχει λίγο σεβασμός! 4
karasardelis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη δε μιλάμε, δε σημαίνει οτι δε βλέπουμε τι γράφεις, 1)τα σχόλια σου είναι εριστικά και στοχευμένα σε συγκεκριμένο άτομο. 2) έφτιαξες νεό προφίλ απλά και μόνο για να την πείς σε ένα μέλος της κοινότητας. 3) ..και συνεχίζεις, όταν καποιος εκφράζει τη γνώμη του και εσυ γυρνάς και κατακρίνεις τόπο κατοικίας καταγωγή κτλ κτλ. χωρίς να μιλάς απλά για τη γνώμη σου επι του προϊόντος προσφοράς είναι εν γένη κακοπροαίρετο. Αυτά απο μένα, γενικώς καλό είναι να υπάρχει λίγο σεβασμός! Καλά που έβαλες αυτό το σχόλιο ρε αδερφέ γιατί νόμισα ότι έχασα το χιούμορ μου στα 45 μου και με έλoυσε κρύος ιδρώτας... Πάω να τρίψω κανένα κόκκο να πιω κανένα καφέ της προκοπής να συνέρθω... 1
Fmtrx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη δε μιλάμε, δε σημαίνει οτι δε βλέπουμε τι γράφεις, 1)τα σχόλια σου είναι εριστικά και στοχευμένα σε συγκεκριμένο άτομο. 2) έφτιαξες νεό προφίλ απλά και μόνο για να την πείς σε ένα μέλος της κοινότητας. 3) ..και συνεχίζεις, όταν καποιος εκφράζει τη γνώμη του και εσυ γυρνάς και κατακρίνεις τόπο κατοικίας καταγωγή κτλ κτλ. χωρίς να μιλάς απλά για τη γνώμη σου επι του προϊόντος προσφοράς είναι εν γένη κακοπροαίρετο. Αυτά απο μένα, γενικώς καλό είναι να υπάρχει λίγο σεβασμός! <<Επειδη δε μιλάμε, δε σημαίνει οτι δε βλέπουμε τι γράφεις>> Καταρχας μου άρεσε το πρώτο πληθυντικό που έβαλες για να δώσεις βαρύτητα.. 1) Τα σχόλια μου είναι στο ίδιο πνέυμα της απάντησης του καρασαρδελη. Ξαναδιάβασε και θα καταλαβεις. Όταν ένας σε αποκαλεί ανάγωγο χωρις αιτία εσυ δεν αντιδράς δηλαδή?κάθεσαι σαν αρνι? τι μας λες? Ναι σε συγκεκριμενο ατομο απευθύνθηκα.Καλά το παρατήρησες. Σε αυτόν που με αποκάλεσε ανάγωγο. 2) Το για ποιόν λόγο έφτιαξα προφίλ δεν σε αφορά και ούτε και δείχνει κάτι, Είδα μία τελείως άκυρη άποψη και θεώρησα ότι χρειαζόταν μια απάντηση για να μπουν τα πράματα στην θέση τους. Ελεγχό θα μου κάνεις αν θα πω και τι θα πω και ποτε θα κάνω εγγραφη? ώπα ρε ποιος εισαι? Ο Νονός? 3)Έχασες τελειως το νόημα του αρχικου αστεισμου και πας να το ρίξεις και εσυ στο σοβαρό οτι βρίζω περιοχες. Επιτέλους ας σοβαρευτούμε και να μην λασπολογούμε. Αν εσυ δεν κατάλαβες την διάθεση αστείου εγώ δεν σου φταίω. Όσον αφορά την αποψη μου για την καφετιέρα την εξέφρασα πολύ καλα στα προηγούμενα ποστς, κάτι που μάλλον σου διεφυγε. Μάλλον έδωσες σημασία πιο πολύ σε ανούσια πράγματα (πχ στο πότε έκανα ρετζιστερ και στο αν αναφέρθηκα στο Ρύσιο) και έχασες την μπάλα. Νισάφι πια με την καφετιέρα. Θέλετε να βγάλετε οτι είναι άχρηστη και οτι δεν πίνεται ο καφές? (πλην των...επισκεπτων, γιατι οι επισκέπτες ως γνωστον ειναι αρνια και δεν ξερουν) οκ ειναι άχρηστη λοιπόν!
lazaros1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παρακαλώ κάποιος να το κλειδώσει. Χάσαμε την μπάλα.
moredread Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 <<Επειδη δε μιλάμε, δε σημαίνει οτι δε βλέπουμε τι γράφεις>> Καταρχας μου άρεσε το πρώτο πληθυντικό που έβαλες για να δώσεις βαρύτητα.. 1) Τα σχόλια μου είναι στο ίδιο πνέυμα της απάντησης του καρασαρδελη. Ξαναδιάβασε και θα καταλαβεις. Όταν ένας σε αποκαλεί ανάγωγο χωρις αιτία εσυ δεν αντιδράς δηλαδή?κάθεσαι σαν αρνι? τι μας λες? Ναι σε συγκεκριμενο ατομο απευθύνθηκα.Καλά το παρατήρησες. Σε αυτόν που με αποκάλεσε ανάγωγο. 2) Το για ποιόν λόγο έφτιαξα προφίλ δεν σε αφορά και ούτε και δείχνει κάτι, Είδα μία τελείως άκυρη άποψη και θεώρησα ότι χρειαζόταν μια απάντηση για να μπουν τα πράματα στην θέση τους. Ελεγχό θα μου κάνεις αν θα πω και τι θα πω και ποτε θα κάνω εγγραφη? ώπα ρε ποιος εισαι? Ο Νονός? 3)Έχασες τελειως το νόημα του αρχικου αστεισμου και πας να το ρίξεις και εσυ στο σοβαρό οτι βρίζω περιοχες. Επιτέλους ας σοβαρευτούμε και να μην λασπολογούμε. Αν εσυ δεν κατάλαβες την διάθεση αστείου εγώ δεν σου φταίω. Όσον αφορά την αποψη μου για την καφετιέρα την εξέφρασα πολύ καλα στα προηγούμενα ποστς, κάτι που μάλλον σου διεφυγε. Μάλλον έδωσες σημασία πιο πολύ σε ανούσια πράγματα (πχ στο πότε έκανα ρετζιστερ και στο αν αναφέρθηκα στο Ρύσιο) και έχασες την μπάλα. Νισάφι πια με την καφετιέρα. Θέλετε να βγάλετε οτι είναι άχρηστη και οτι δεν πίνεται ο καφές? (πλην των...επισκεπτων, γιατι οι επισκέπτες ως γνωστον ειναι αρνια και δεν ξερουν) οκ ειναι άχρηστη λοιπόν! 1) Ανάγωγο σε είπε γιατί στο πρώτο σου post (πριν το επεξεργαστείς) άρχισες τα ειρωνικά σχόλια για καταγωγή, τόπο κατοικίας κ.ο.κ και δικαιολογημένα, 2) Νο comment, όπως προείπα έφτιαξες ένα προφίλ ακριβώς μετα απο αυτό το ποστ για τους δικούς σου λόγους 3) Δεν διέκρινα κάποιο αστείο στα λεγόμενα σου, ίσως να μου διέφυγε. Κλείνω και δεν θα ξανα ασχοληθώ, πρέπει να τηρούνται κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς/σεβασμού ειδικά περί προσωπικών δεδομένων όπως τόπο κατοικίας,ηλικία κτλ...
paylidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ας κλειδώσει ή να σβήστουν τα άκυρα σχόλια (τα περισσότερα κοινώς)...
gpapadakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Κοψτε τον καφε... σας πειραζει στα νευρα... (Επισης η υπερακαταναλωση καφε σχετιζεται με καρκινο παγκρεατος και ουροδοχου κυστης..)
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Κοψτε τον καφε... σας πειραζει στα νευρα... (Επισης η υπερακαταναλωση καφε σχετιζεται με καρκινο παγκρεατος και ουροδοχου κυστης..) Ακριβώς,από τότε που σταματήσαμε να πίνουμε η νομίζουμε οτι πίνουμε καφέ και πίνουμε εκχυλίσματα τεχνητά αρωματισμένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις