WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα πάλι η ιστορία μου θυμίζει ένα φίλαράκι που όσο είχε κουτί ΤΤ πρότεινε ΤΤ Μετά που είδε το φως το αληθινό με ένα C70 προτείνει C70 και πάνω Και ναι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ0λους! Βρε πιο ναναι αυτο το φιλαράκι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 btw και δύο προτάσεις από εμένα να μη λένε ότι πέρασα τσάμπα από το θέμα http://www.skroutz.gr/s/3821962/Corsair-Carbide-Series-330R-Quiet.html?keyphrase=330r+corsair http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=coolermaster+690+iii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Να'στε καλα παιδια και εσυ κυρια μουWalker δεν ειναι πως δεν συνηδητοποιω πως εχεις δικιο το ξερω και μονος μου πως με ενα haf θα ημουν καλητερα ΑΛΛΑ δεν χωραει το full εδω που εχω το μηχανημα και ΝΑΙ μεχρι 70 μπορω να διαθεσω σκεψου πως η μητρικη ειναι μια απλη ΑΤΧ εχω φτιαξει το μηχανημα με τα λεφτα που ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ ουτε ευρω παραπανω γιαυτο και θελω midi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Βρε συ... Δεν σου είπε κανένας να πάρεις full tower .. Δεν χρειάζεται. Ένα midi που να ταιριάζει στο σύστημα σου μια χαρά θα είναι... αλλα midi του 50αρικου περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Δες τα κουτιά που σου πρότεινε η Κάρμεν. Το να πιάσεις το 100αρικο δεν είναι και κανένα τρελο πόσο παραπάνω απο αυτο που δινεις. Χίλιες φορές να έκοβες απο την ψυκτρα που έτσι και αλλιώς μέσα σε ένα κακό κουτί θα πάει χαμένη.. Έτσι και αλλιώς η noctua αν δεν έχεις σωστή μητρική οπως λες πάλι χαμένη θα πάει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 πανω σε μια τετοια http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128502 την εχω εδω και 3 χρονια με 8gb corsair vengeance στα 4.5 ο 2500κ χωρις κανενα προβλημα το zalman δλδ δεν αξιζει για τα λεφτα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Η μητρική σου δεν έχει ψύξη στα vrm και την ρισκάρεις πολύ αν την δουλευεις με ανεβασμένα ρεύματα.. Κατά τα αλλα η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τα 4,5 είναι λίγα για τέτοια ψυκτρα... Χαμένη πάει .. Τα 4,5 θα τα είχες και με ψυκτρα των 40€ αλλα με πολύ καλύτερη μητρική αν τα 40 έξτρα που ζήτησε η noctua πήγαιναν εκεί. κατά τα αλλα το zalman καλό είναι είναι για τα λεφτά του αλλα στοχεύει σε πολυ χαμηλοτερα συστήματα απο το δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sta2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 την ψυκτρα την πηρα πολλη καλη για να την εχω δεν θα την αλλαξω συντομα ακομα και αν αλλαξω συνθεση ενα bracket αλλαζω και τελος. τωρα η μητρικη πιστευω πως εχεις δικιο ηταν λαθος επιλογη και δεν τον παω πανω απο 4.5 γιατι η μητρικη ειναι τοσο ηλιθια που δεν εχει να ελεγξεις ουτε το vcore εχει μονο dynamic vcore που ειναι μια καθυστερημενη επιλογη....τι να πω...πιστευω θα ειμαι ενταξει με το zalman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα