Προς το περιεχόμενο

Case για gtx770 inno3d herculez

sta2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες εχω την εν λογο καρτα και ενα cpu cooler noctua nh-d14 και ψαχνω ενα case αν ειναι δυνατον να μην ειναι full tower αλλα να τα χωραει.Γινεται καταρχην η οχι?Αν ναι καποιες προτασεις γιατι στον συγκεκριμενο τομεα υπαρχουν απειρα! και με usb3 μπροστα εννοειται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ασχημα τα corsair? εσυ θεωρεις ομορφο δλδ με τα λεντακια τα τις πλαστικουρες πανω? να ξερουμε τι  να προτινουμε δλδ!...και τα αξιζει και με το παραπανω!περυσι να δεις ποσο εκανε...εσενα σε νοιαζει  να ειναι φουτουριστικα ομορφο μονο? το corsair ειναι αψογο σε ολα! ποιοτητα κατασκευης,υποδοχες πολλων ανεμιστηρων κλπ...

κοιτα και αυτο....λογικα θα σου αρεσει καλυτερα....  :) 

https://www.skroutz.gr/s/2009953/Zalman-Z11-Plus.html

και ερχεται με 5 ανεμιστηρες ηδη  πανω του :)

Έχεις σκάσει τόσα λεφτά για 770 NH d14 και δεν μπορώ να φανταστώ ποσά αλλα για το υπόλοιπο σύστημα και θέλεις να τα βάλεις σε τενεκέ των 50 - 70 € ... Εδώ κολαει το ρητό της γνωστης φίλης Karmen περί κωλων και μεταξωτών βρακιών...

• Like 2

Εφυγα για zalman ευχαρηστω παιδες
εσυ Walker κοιτα στην υπογραφη σου τι συστημα εχεις κανει και ποσο σου βγαινει και μαντεψε το κουτι σου ποσο κανει 
http://www.skroutz.gr/s/3169488/Fractal-Design-Core-3000-USB-3-0.html?keyphrase=Fractal+Core+3000

Εφυγα για zalman ευχαρηστω παιδες

εσυ Walker κοιτα στην υπογραφη σου τι συστημα εχεις κανει και ποσο σου βγαινει και μαντεψε το κουτι σου ποσο κανει 

http://www.skroutz.gr/s/3169488/Fractal-Design-Core-3000-USB-3-0.html?keyphrase=Fractal+Core+3000

Το μηχανημα μου οταν αγοράστηκε , πριν απο αρκετα εως πολλα χρονια ειχε μπει σε ένα cosmos S των 270Ε τοτε... και πολ προσφατα μεταφερθηκε σε αυτο το κουτι για χωροταξικους λογους και λογο έλλειψης χρηματων για κατι αρκετα καλύτερο. 

Μην τον αδικεις.. προσπαθησε τουλαχιστον..

Θελω να βαλεις signa οταν καταφερει να σε αποστομωσει καποιος Walker :P

Just kidding..

Τα κουρσαρακια τα αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω..

Δες σε διπλανο forum καποια reviews της karmen και θα καταλαβεις.. Τα χει αναλυσει αρκετα..

• Like 1

ειναι και λιγο θεμα η μαυριλα του κουρσαρου :D !αλλα τι να πω και εγω με το antec! αν δεν αλλαζα  τα φουρφουρια με τα spectre white led  θα ειχα παθει καταθλιψη! χαχαχα

δηλαδη για τον ιδιο ακριβως λογο να παω και εγω σε κουτι τετοιο walker δε παιζει ετσι?
το cpu μου και ολο το συστημα ειναι 2500k 3ετιας και εσυ ησουν σιγουρος πως τωρα το εφτιαξα απλα και μονο ακουγοντας το gpu μου....ελληναρας που χαιρεται να κραζει

παντως ευχαρηστω παιδια πιστευω το κουτακι ειναι αυτο που εψαχνα μετρια λεφτα και ετοιμο δε 8ελει να πεταξω εξτρα χρημα σε φουφουρια

δηλαδη για τον ιδιο ακριβως λογο να παω και εγω σε κουτι τετοιο walker δε παιζει ετσι?

το cpu μου και ολο το συστημα ειναι 2500k 3ετιας και εσυ ησουν σιγουρος πως τωρα το εφτιαξα απλα και μονο ακουγοντας το gpu μου....ελληναρας που χαιρεται να κραζει

παντως ευχαρηστω παιδια πιστευω το κουτακι ειναι αυτο που εψαχνα μετρια λεφτα και ετοιμο δε 8ελει να πεταξω εξτρα χρημα σε φουφουρια

Μονο ενας Ελληναρας θα χαρακτηριζε καποιον που προσπαθει να του δώσει μια σωστη συμβουλη Ελληναρα......

Οκ θες να μπουκωσεις την noctua των 85Ε και την 770 των 300Ε σε ενα κουτι των 50 δικαιωμα σου... αλλα μονο τις αντιστοιχιες στις τιμες να δεις καταλαβαινεις κατευθειαν οτι μια τετοια επιλογη δεν έχει κανενα νοημα.....

Ενα τετοιο συστημα θελει κουτακι 100+Ε τουλαχιστον.

Εμένα πάλι η ιστορία μου θυμίζει ένα φίλαράκι που όσο είχε κουτί ΤΤ πρότεινε ΤΤ

Μετά που είδε το φως το αληθινό με ένα C70 προτείνει C70 και πάνω

Και ναι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ0λους! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...