alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα στην παρεα.. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την εγκατασταση mac os στο pc μου. δεν εχω mac ουτε καποιος φιλος..οποτε αν μπορειτε να βοηθησετε να κανω μια σωστη εγκατασταση με iboot multibeast myhack.. Specs : Mobo Gigabyte Z68A-D3H-B3 Cpu Intel 2500K SB Gpu Ati Radeon 6950 Hdd 500GB WD Ram 4gb Corsair ολα τα usb τα ειχα βγαλει εκτος απο mouse keyboard.καμια pci καρτα πανω. εκανα μια αποπειρα εγω προμηθευτηκα τα snow leopard retail σε ISO τα εκαψα σε dual layer dvd. εκαψα το iboot 3.3.0 σε DVD γιατι δεν ειχα cd. αλλαξα τις απαιτουμενες ρυθμισεις στο bios.achi str3 optimized defaults. εβαλα το iboot εκανα run απο cd.μετα εβαλα τα mac πατησα f5 μου τα εμφανισε. την πρωτη φορα τα ετρεξα χωρις command.5 λεπτα φορτωνε το εικονιδιο της apple μετα μου πεταει το mouse σε γκρι οθονη και μετα απο 3 λεπτα το pc κλεινει.τα ετρεξα με τα commands μετα αλλα παλι τπτ..κολαει στο σημα τις apple. τι μπορω να κανω?κανω καπου λαθος? ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Το ότι υπάρχει ολόκληρο sticky thread βασισμένο πάνω σε αυτό που ρωτάς, δεν σε συγκίνησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 δεν με συγκινησε γιατι λεει για mavericks και για mac pc κατι που δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ας διαγραφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 δυστηχως δεν εχω φιλο με osx.δοκιμασα και με -χ αλλα κολλαει στο apple logo.χωρις καποιον με osx δεν γινεται δουλεια?ουτε με lion mavericks?με iboot? ειδα γκρι οθονη mouse αλλα τιποτα αλλο.μετα απο λιγο shutdown το pc.οχι restart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ελα στο αλλο sction μην τα κανουμε σαλατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις