Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ναι πως δε το σκεφτηκε να δωσει αλλα τοσα? μαλακια. 1
magdalhnh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλα ρε ανθρωπε μου χαθηκε να παρεις ενα φορητο υπολογιστη με επεξεραστη intel i5 ; :/ Ρε συ thelo σκέφτεσαι πολύ αυτά που λες; Πρώτον δεν χρειάζεται ντε και καλά να έχει i5 κάποιος για να δει youtube και δεύτερον, αν είχε τα χρήματα, θα έπαιρνε κάτι καλύτερο, προφανώς και δεν τα είχε. Θα του τα έδινες εσύ μήπως; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από magdalhnh 1
meymigrou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ο λόγος που δεν πείρα με Intel I5 ήταν λόγο χρημάτων εννοείτε.. Άλλωστε αν είχα τα χρήματα λες να μην τα έδινα για να έπαιρνα κάτι καλύτερο;
thelos257 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ρε συ thelo σκέφτεσαι πολύ αυτά που λες; Πρώτον δεν χρειάζεται ντε και καλά να έχει i5 κάποιος για να δει youtube και δεύτερον, αν είχε τα χρήματα, θα έπαιρνε κάτι καλύτερο, προφανώς και δεν τα είχε. Θα του τα έδινες εσύ μήπως; Οχι δεν θα του τα εδινα εγω ασφαλος φιλε μου αλλα οι intel i5 ειναι αξιοπιστοι απο οσο ξερω για να μην μιλησω για τους AMD A4 και πεσετε ολοι πανω μου να με πλακοσετε που και αυτοι για μενα καλοι ειναι επισης και οι intel core 2 quad.
meymigrou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Κάτι μου λέει πως έκανα κακή επιλογή και το αγόρασα, χμμ μακάρι να είχα περισσότερα λεφτά να έπαιρνα κάτι καλύτερο, όπως επίσης να είχα και μια-δυο γνώσεις παραπάνω για να μπορούσα να επιλέξω κάτι ακόμα καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα