meymigrou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Αγόρασα πρόσφατα ένα νέο λαπτοπ, το Site: Samsung ATIV Book 2: 275E5E-K01 και για κάποιο λόγο κολλάει τις ταινίες οι οποίες είναι σε 720p BluRay και άνω, και τα βίντεο από ιστοσελίδες (Youtube, Vimeo, Dailymotion κτλ). Έκανα όλα τα Windows updates, όλα τα updates που μου παρέχει το SW Update αλλά πάλι τα ίδια. Στο τέλος του πέρασα Windows 7 64bit Professional αλλά και πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα;
magdalhnh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ο επεξεργαστής ευθύνεται. O AMD E2-2000 είναι πολύ, μα πάρα πολύ αδύναμος.
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε να παιξεις ταινιες με το Mpchc με ενεργοποιημενο DXVA. αν δεν ζμπρωξει λιγο τη κατασταση η καρτα γραφικων μη περιμενεις τιποτα.
paylidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Στην περίπτωση σου οντως φταίει ο επεξεργαστης-χελώνα. Επίσης εχω παρατηρήσει οτι τα 8.1 τρώνε σκαλώματα ακόμα και σε ισχυρότερα μηχανήματα... ή ειναι ιδέα μου...;
magdalhnh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τα ίδια χάλια, έχει και ένα Sony Vaio φίλης μου, με επεξεργαστή intel pentium 987.... αδύναμος μεν κι αυτός, αλλά πολύ πιο ισχυρός απο τον AMD E2-2000.
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Στην περίπτωση σου οντως φταίει ο επεξεργαστης-χελώνα. Επίσης εχω παρατηρήσει οτι τα 8.1 τρώνε σκαλώματα ακόμα και σε ισχυρότερα μηχανήματα... ή ειναι ιδέα μου...; τα 8 αν εχεις καρτα γραφικων απο το 2007 και μετα και 1 γιγα ραμ ειναι πιο γρηγορα και απο τα χπ
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Αν προκειται να το κρατησεις, προσπαθησε να περασεις,οσες εργασιες μπορεις, απο την cpu στην vga (7340)
meymigrou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά υπάρχουν λαπτοπ πολύ χειρότερα από το δικό μου τα οποία παίζουν τις ταινίες και τα βίντεο μια χαρά.. @TheDevilMayCare τι εννοείς να περάσω όσες εργασίες μπορώ από την cpu στην vga;
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εισαι σιγουρος οτι 720p BluRay οπως αναφερεις, παιζουν σε χειροτερα cpu απο το δικο σου?Δυσκολο σε cpu...μονο αν η αναπαραγωγη HD εχει περασει στη vga, θα μπορουσε να γινει Αν περασεις τα δεοντα απο cpu -> gpu, μονο ετσι σωζεται η παρτιδα, π.χ. ο λιιιγο παρακατω(μολις 950MHz) Ε-1800 με ιδια gpu, τη παλευει αρκετα @ αναπαραγωγη/performance video:http://www.vortez.net/articles_pages/zotac_zbox_nano_ad12_plus_review,10.htmlΕdit: αντιστοιχειΣε επιπεδο αποκλειστικα cpu, o E-2000 θα βρισκεται κοντα/αντιστοιχει (περιπου) στους εξης:- INTEL Celeron 847 @ 1.1 GHz- AMD X2 Neo K325 @ 1.3 GHz Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από TheDevilMayCare
meymigrou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Κοίτα, είναι λίγο περίεργο γιατί εδώ μπορώ και παίζω Trackmania και Aion από αυτό το λαπτοπ. Τρέχει επίσης μια χαρά, ούτε κολλάει ούτε τίποτα και το Photoshop & Sony Vegas Pro 12 που χρησιμοποιώ τα πάει σφαίρα, εε δεν γίνεται να μου κολλάει τις ταινίες και τα βίντεο.. Αρκετοί μου λένε πως παίζει κάτι με τα drivers της κάρτας γραφικών, ναι αλλά τα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά! Να πως επίσης πως ακόμα ένα άτομο που έχει το ίδιο λαπτοπ τρέχει τις ταινίες και τα βίντεο κομπλεδούρα!
sprake Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εσυ πριν ειχες win 8 και τωρα του περασες τα win 7 64 bit? λεω να δοκιμασεις τα 8.1 μπας και δεις βελτιωση. να φανταστω το youtube το εχεις δοκιμασει σε ολους τους broswer , ετσι?? και για βιντεο προτεινω να δοκιμασεις gom player βαζοντας και το k-lite codec pack.
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εε δεν γίνεται να μου κολλάει τις ταινίες και τα βίντεο.. Αρκετοί μου λένε πως παίζει κάτι με τα drivers της κάρτας γραφικών, ναι αλλά τα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά! Να πως επίσης πως ακόμα ένα άτομο που έχει το ίδιο λαπτοπ τρέχει τις ταινίες και τα βίντεο κομπλεδούρα! Μια χαρα γινεται & πανευκολα Αν μενει μονο στον επεξεργαστη το φορτιο, αυτος οσο κι αν παλευει τελικα "πνιγεται" = κανονικα & με το νομο που λεμε Πρεπει να βαλεις την vga του στο παιχνιδι, αλλιως θα ειναι (εντελως) χαμενο!
thelos257 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλα ρε ανθρωπε μου χαθηκε να παρεις ενα φορητο υπολογιστη με επεξεραστη intel i5 ; :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα